Přejít na obsah

Fotka

Georadostný koutek:)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3631 odpovědí na toto téma

#1261 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1982 příspěvků(y)

Publikováno 08 July 2015 - 20:34

Zvědavko já jsem z žebravýho řádu, takže mě učili: když dávají, brát, když bijou, utíkat :D.

To se někde vyučuje? Já myslel, že to je škola života. A znám to ještě trochu jinak... "kde se jí, jez. Kde se pije, pij. Kde se pracuje, nepřekážej!" :D

Pane Třísko, jestli se v tom vyznáš, nechtěl bys mi v mezičase bokem dát pár lekcí z toho free potápění bez pomůcek?

No já dám na nádech už podle posledního testu jen necelejch 14m takže nic moc. Ale tohle vídeo je dobrej návod "pro začátečníky"...

To je jednoduchý. Do rukou vezmeš dvacetikilový kámen a skočíš do vody. Kámen nesmíš pustit a za chvíli jsi na dně.

Však Jacka psala bez pomůcek :D

• 1

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"

#1262 zdeziz

zdeziz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 514 příspěvků(y)

Publikováno 08 July 2015 - 20:48

hééézkýý

• 0

#1263 mikeant

mikeant

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 688 příspěvků(y)

Publikováno 09 July 2015 - 7:18

Hele, a to kdyz praskne pod vodou bubinek, to se ti napusti tou dirou hlava plna vody? A natlakuje se to a kdyz se vynoris, strika tlakova voda z ucha jak z WAPky?

BTW predevcirem dopoledne jsme se o chvili minuli na kesi na Raci. Dik za proslapnuti cesty tou dzungli. A mozna jsi tam zapomnel skoro plnou flasku mineralky.

No hlava se mi nenapustila :D , ale můžu říct, že to zrovna příjemný pocit není. Ne že by to nějak extra bolelo, ale jak se mi dostala studená voda do středouší, tak jsem okamžitě ztratil orientaci a točil jsem se tam jak káča. Nevěděl jsem ani kde je nahoře a kde dole a byl jsem rád že mně instruktor vytáhl na hladinu. Prý je to ale normální stav při zaplavení rovnovážného systému studenou vodou. Nepříjemný byl pokaždé následný zánět středního ucha, kdy mi měsíc tekl z ucha hnus.

Ta minerálka nebyla moje, já nosím flašku hliníkovou. Kudy jsi šel nahoru? Já z levé strany a docela to šlo, až na ty kopřivy dole ...

• 0

#1264 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2345 příspěvků(y)

Publikováno 09 July 2015 - 8:39

Ta minerálka nebyla moje, já nosím flašku hliníkovou. Kudy jsi šel nahoru? Já z levé strany a docela to šlo, až na ty kopřivy dole ...

Tak ja si nastesti predem precetl logy, takze jsem sel asi optimalne. Takze nahoru zleva a problem byly jen ty koprivy dole.

• 0

#1265 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4040 příspěvků(y)

Publikováno 10 July 2015 - 15:26

Sopdete, díky za přímo bleskovou publikaci! :) To jsem rozhodně nečekala, super překvapení. 

Díky tobě jsem dnes "utrpěla" přímo georadostný šok :wub: - když mi CCI4695 po půl druhé volal, že je publikováno, málem jsem se nechápavě zeptala " A co?".  :D Že bude event odeslaný ke kontrole ve čtvrtek večer publikovaný hned v pátek po obědě by mě nenapadlo ani ve snu. Určitě jsi udělal radost i dalším kačerům, budou mít dost času na prohlížení šatníků a přípravu. Snad se budou hlásit jen ti, co mají smysl pro humor. Věční bručouni a nepřátelé "hospodských eventů" a "eventů na jeden telefon" doufejme zůstanou doma nebo si najdou něco jim bližšího. :D I když písecké jádro je odolné a zábavu si rozhodně kazit nenechá - to spíš podobný prskal riskuje, že zůstane jak kůl v plotě. B)

• 0

#1266 KaMo_cz

KaMo_cz

starej member

• Members
  • PipPipPip
  • 1103 příspěvků(y)

Publikováno 10 July 2015 - 15:34

Vcera. Je to z Ceska sice trochu z ruky, ale zazitek stoji za to. 400m hluboka vetraci sachta (nemusi se az na dno, jen kousek) GC3GMGM.

Díky za námět, brzo tam jedu.

• 0

#1267 Onybazmek

Onybazmek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 161 příspěvků(y)

Publikováno 14 July 2015 - 18:22

Hurá! Za týden jedu na návštěvu do HQ! Zázrak!
  • 2

Garmin Dakota 10, Gigabyte akta a4

#1268 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5271 příspěvků(y)

Publikováno 14 July 2015 - 18:57

Po delší době jsem nikomu nemazal log, všichni byli v logbooku :-)

Hurá! Za týden jedu na návštěvu do HQ! Zázrak!

Tak jim tam do logu napiš všechny naše požadavky. A jestli je nesplní, přijede nás příště víc!

• 3

#1269 Onybazmek

Onybazmek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 161 příspěvků(y)

Publikováno 14 July 2015 - 19:15

Tak jim tam do logu napiš všechny naše požadavky. A jestli je nesplní, přijede nás příště víc!

Ha! Ty kontrolujes logbooky? To musi bejt pekna zabava ;) Pokud to zrovna neni 5/5 mysterka s nekolika logy za rok...

• -3

#1270 Onybazmek

Onybazmek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 161 příspěvků(y)

Publikováno 14 July 2015 - 19:17

Proc do logu? Muzu osobne, ne? Co byste chteli abych vyridil?

• 1

#1271 taxoft

taxoft

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1645 příspěvků(y)

Publikováno 14 July 2015 - 22:04

Proc do logu? Muzu osobne, ne? Co byste chteli abych vyridil?

Aby přestali poslouchat pár věčných remcalů a kazišuků a neomezovali kvůli nim hru. A zase pustili Challenge a třeba neomezovali obtíížnost u eventů. Aby se přestali babrat ve zbytečnostech (nový Messaging) a raději opravili chyby, které web má už roky (vyhledávání s diakritikou, nerozkliknutelné ikonky na mapě, špatně nastavená kódová stránka u databáze obrázků...) Mám pokračovat?

• 9

Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.

#1272 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4214 příspěvků(y)

Publikováno 15 July 2015 - 6:00

Aby přestali poslouchat pár věčných remcalů a kazišuků a neomezovali kvůli nim hru. A zase pustili Challenge a třeba neomezovali obtíížnost u eventů. Aby se přestali babrat ve zbytečnostech (nový Messaging) a raději opravili chyby, které web má už roky (vyhledávání s diakritikou, nerozkliknutelné ikonky na mapě, špatně nastavená kódová stránka u databáze obrázků...) Mám pokračovat?

Jo.

• -1

#1273 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2411 příspěvků(y)

Publikováno 15 July 2015 - 6:40

S tím omezováním obtížnosti u eventů bych to tak černě neviděl.   GC5XNQ9

• 0

#1274 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4214 příspěvků(y)

Publikováno 15 July 2015 - 6:57

Tomy, to už se tu řešilo asi stopadesátkrát. Ze Zeměplku to není striktní nařízení, alebrž doporučení. Revírnící v okolních zemích, jakož i Sutech/DarkLord nemají potřebu se jím do písmene řídit, ostatní naši revírníci, žel, ano. Pročež event s D>1 lze publikovat jen v Darkově revíru, např. v Praze nikoliv, ač v podstatě identický event ve stejné době proběhne u sousedů třeba s D4-5. Vyzkoušeno osobně.

• -1

#1275 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4198 příspěvků(y)

Publikováno 15 July 2015 - 6:57

Moc fajn event, škoda, že pár let na něj nebudeme s malým moct... Na prvních dvou se nám moc líbilo...

Ale tady bych to nevytahoval.

• 0

#1276 Petman02

Petman02

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 681 příspěvků(y)

Publikováno 15 July 2015 - 7:04

Hmm. Asi jak kde. Tady všude to pípá za D1 :-(

• 0

#1277 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2411 příspěvků(y)

Publikováno 15 July 2015 - 7:12

Tomy, to už se tu řešilo asi stopadesátkrát. Ze Zeměplku to není striktní nařízení, alebrž doporučení. Revírnící v okolních zemích, jakož i Sutech/DarkLord nemají potřebu se jím do písmene řídit, ostatní naši revírníci, žel, ano. Pročež event s D>1 lze publikovat jen v Darkově revíru, např. v Praze nikoliv, ač v podstatě identický event ve stejné době proběhne u sousedů třeba s D4-5. Vyzkoušeno osobně.

Já nic neřeším, pouze jsem poukázal na to, že to jde. Záleží jen na lidech. :) A D>1 jde nejenom u Sutech/DarkLord.  GC5WY76

• 0

#1278 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 1108 příspěvků(y)

Publikováno 15 July 2015 - 8:26

:D

0148b9d4-163b-4377-a07f-9a5949a785ce.jpg

• 5

*

#1279 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4214 příspěvků(y)

Publikováno 15 July 2015 - 9:08

Já nic neřeším, pouze jsem poukázal na to, že to jde. Záleží jen na lidech. :) A D>1 jde nejenom u Sutech/DarkLord.  GC5WY76

jGC5N9P3

D>1 neprošlo přes revírníka. Když jsme do tý vody lezli, tak sněžilo....

• -1

#1280 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2411 příspěvků(y)

Publikováno 15 July 2015 - 13:13

To asi bude tím, že v době schvalování nemohl RV vědět zda bude padat sníh.  :D  Nechme toho, jsme v georadostném koutku. Poukázal jsem jen na to, jak již jsem psal, že to jde.  A nejenom v  Darkově revíru, tak jak jsi psala výše. ;)

• 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama