Zatim čumim na oblohu a kde nic tu nic. Akorát kosa tam je slušná .
Georadostný koutek:)
Publikováno 30 prosinec 2015 - 21:03
Konečně jsem dodělal svůj další listing! A trvalo mi to jenom půl roku, dokopat se k tomu...
Publikováno 31 prosinec 2015 - 10:48
Pokud snad dnes nebo zítra nenajdete, nezoufejte, můžete to vždycky hodit na zákeřnou erupci: http://vesmir.stoplu...eho-gps-signalu
Četla jsem "Pokud SE dnes nebo zítra nenajdete..." a to jsem zatím pila jen čaj, ani kafčo ještě nebylo.
Jinak konec roku je samá radost - vidím, kolik mám nezalogovaných keší a nezaevidovaných CWG, ale stejně jdu radši mezi lidi na event nebo se alespoň přes fotky mrknu, co se kde dělo ve vzdálenějších místech. Jinak radost udělala i CWG ze Slovenska k dnešnímu eventu - už poněkolikáté super vypálení a kvalita větvového suku. Tenhle výrobce je pro mě momentálně jednička.
A vlastně dnes byla jedna georadost hned po ránu. Sice se mi nechtělo vstávat, ale vykopala jsem se v sedm (už nezvyklý mrazík -5°C potěšil, to by mohl být pěkný den ) a dojela do Lidlu - pro sběratele CWG se mi povedl úúúúžasný nákup, oboustranný minikufřík původně určený zřejmě pro kutily na nějaké šroubečky a matičky, ale já už vyzkoušela, že se do něj vejde kolem 140 dřevíček. Mno a cena fakt neuvěřitelných 70 Kč - nekupte to! Jen tedy nevím, jak budou reagovat mudlové okolo, jestli nebudou zvědavější než já, a nebudou se ptát,co to nesu a na co to je.
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 31 prosinec 2015 - 11:20
Publikováno 31 prosinec 2015 - 13:15
Pokud snad dnes nebo zítra nenajdete, nezoufejte, můžete to vždycky hodit na zákeřnou erupci: http://vesmir.stoplu...eho-gps-signalu
Tak jsem konecne pochopil, proc jsem se vcera nemohl najit na Malem Spicaku a to jsem tam pobihal 20m sem a tam , no ono to ani vic neslo, neb je fakt Maly . Tam mam konecne objektivni duvod, proc jsem nenasel .
iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 31 prosinec 2015 - 17:54
Ahoj Kulíšku
Už se těším až si ho přečtu a zas něco nového se dozvím.
Tento příspěvek byl upraven od tulakmikess: 31 prosinec 2015 - 17:55
Publikováno 31 prosinec 2015 - 19:50
Ahoj Kulíšku
Už se těším až si ho přečtu a zas něco nového se dozvím.
Tentokrát je to spíše taková procházková oddychovka, ale další zajímavá témata (snad) mám již připravená.
Publikováno 01 leden 2016 - 15:02
Mno, já si uvědomila, že budu spíš pořádat eventy - různé ptákoviny, to je moje. Nejsem kutil a ani nevlastním dílnu, takže zakládání keší přenechám právě takovým šikovným Kulíškům a spol. Ale je pravda, že o jednu keš se občas coby taková její kmotra postarám.
Publikováno 01 leden 2016 - 20:57
Zvědavko, škoda, že nezakládáš eventy blíž k nám ...
Tento příspěvek byl upraven od Zverinec: 01 leden 2016 - 21:01
Publikováno 02 leden 2016 - 23:48
Zatim čumim na oblohu a kde nic tu nic. Akorát kosa tam je slušná .
Bacha, takový "erekce" na slunci mužou bejt nebezpečný
Zvědavko, škoda, že nezakládáš eventy blíž k nám ...
Souhlas.
Já mam docela radost. Za posledních cca 7 dní jsem rozdal 7 FP ať už za provedení pixel nebo za navštívená místa. To už tu dlouho nebylo.
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 03 leden 2016 - 0:36
Mno, já byla za poslední tři dny na třech eventech, samá radost i když trochu chaos, jak jsem nestíhala reagovat na tolik lidí - dnešní Blatná už byla šestým ročníkem krmení daňků a jestli to takhle půjde dál, tak z ní brzo bude megaevent. To my jsme se u nás sešli sice v menším počtu, ale napoprvé byla účast stejně překvapivá a ozvaly se hlasy zavést setkávání na Silvestra a Nový rok jako pravidelnou akci - já jsem pro, tradici klidně, ale střídat se jako owneři, ať se vyblbnou i další.
Hele, vy čtyři, moc si nekoledujte nebo nějakou ptákovinu speciálně pro vás vymyslím.
Publikováno 03 leden 2016 - 0:46
Hele, vy čtyři, moc si nekoledujte nebo nějakou ptákovinu speciálně pro vás vymyslím.
Sem s tim
Publikováno 04 leden 2016 - 13:49
Tak co jsem v prosinci zkutil jsem dal konečně do terénu, ted už jen dodělat ten listing.
Publikováno 04 leden 2016 - 15:52
V prosinci jsem založil 2 (s výrobou manželčiny 3) keše... A odlovil jsem celkem 8 keší... Dobrý poměr :-).
Teď ještě vyrobit schránky na X keší, pro které mám vyhlédnutá pěkná místa :-).
A pak že už dochází pěkná místa pro keše...
Publikováno 04 leden 2016 - 17:50
Publikováno 04 leden 2016 - 19:03
Sakra Jacko promiň za palec špatným směrem. Holt m tlustší prsty a mobil si to přebral po svým. Já fakt nechtěl
No to je neštěstí, to je neštěstí, fakt nevim, jestli dneska v noci budu spát !
Publikováno 04 leden 2016 - 19:26
Bacha, takový "erekce" na slunci mužou bejt nebezpečný
Souhlas.
Já mam docela radost. Za posledních cca 7 dní jsem rozdal 7 FP ať už za provedení pixel nebo za navštívená místa. To už tu dlouho nebylo.
To mne poprvé došly FP, vůbec jsem s tím nepočítala, takže poslední pěkná keš zůstala bez bodu . Myslela jsem, že dám prostřednictvím synkova účtu, ale zjistila jsem, že to můžou jen PM
Publikováno 04 leden 2016 - 20:36
No to je neštěstí, to je neštěstí, fakt nevim, jestli dneska v noci budu spát !
Tak až se budou ptát, proč tak špatně spíš tak řekni, že za to může jeden takovej rejpal... ;-)
Tak to se mi asi hnedtak nestane. Včera jsem ale taky jeden musel dat. ;-)To mne poprvé došly FP, vůbec jsem s tím nepočítala...
Tento příspěvek byl upraven od mr3ska: 04 leden 2016 - 20:36
Publikováno 04 leden 2016 - 22:45
Mě brzo FP dojdou to je tak když si člověk keše vybírá. Asi budu muset podniknout lov na nezajímavej PWT
Publikováno 09 leden 2016 - 20:50
Má nově publikovaná krabka se eFTéeFkařům líbila tak, že u ní upustili modrou stužku. Též včera došlo na publikaci dvou mých dalších eventů a dneska jsem dopsal listing pro třetí. A aby toho nebylo málo, možná se mi podařilo domluvit prohlídku na jednom zajímavém místě, ale to bych předbíhal.
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů