"Člověk by neměl používat cizí termity, když je nezná suterénně nebo není v dobré konvici, protože je zde veliké rizoto, že to skončí fiatem. Každý se tváří jako suvenýr, ale vrátí se mu to jako buzerant." !
Tak přesně na tohle jsem si vzpomněl
Publikováno 18 duben 2016 - 21:38
"Člověk by neměl používat cizí termity, když je nezná suterénně nebo není v dobré konvici, protože je zde veliké rizoto, že to skončí fiatem. Každý se tváří jako suvenýr, ale vrátí se mu to jako buzerant." !
Tak přesně na tohle jsem si vzpomněl
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 19 duben 2016 - 6:57
Trochu mi to připomnělo řeč jednoho pohlavára z dob minulých: "...vydáme potvrzení rozhodnutí usnesení o provedení opatření k zamezení marodění."
Publikováno 20 duben 2016 - 12:21
Takže Zvědavka není Hogo Fogo, ale Hogo foto To jsem zvědav jaké další termity owner přidá
Publikováno 20 duben 2016 - 13:10
Jessie, napsala jsem do svého WN něco podobného :
Ownere, nebylo by lepší používat česká slova, když si u cizích pleteš "termíny s termity"? .-)
Cituji:
Tato keš je jakousi re internací předchozí keše, která byla několikrát vykradena, zničena či úplně odcizena. Proto jsem se rozhodl „vdechnout“ jí nový život a přesunout poblíž samotného vrcholu, tak aby název seděl i s umístěním keše.Najdi si, co znamená internace. .-) Nechtěl jsi napsat REINKARNACE ?
Ale pobavil jsi, to se ti upřít nedá. :-)Dostalo se mi milé odpovědi:
Tady je někdo strašně chytrý co ???? Dělá ze sebe hogo foto, ale mne tvé názory nezajímají
Listing zůstal bez opravy.......
To chce odkaz místo slipů
Publikováno 20 duben 2016 - 13:23
Jo, Zvědavko, hoď sem odkaz na tu cache. Jestli má i další stejným stylem, tak se pobavíme.
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 20 duben 2016 - 13:40
To chce odkaz místo slipů
Zastaví policajt řidiče a říká: "Haló, pane, nesvítí vám heligón!" "Snad halogen, ne?" "Jo tak pán je ještě k tomu suterén!"
Publikováno 20 duben 2016 - 14:51
Jo, Zvědavko, hoď sem odkaz na tu cache. Jestli má i další stejným stylem, tak se pobavíme.
Váhám, hodně váhám - ono by toho bylo na knížku s tímhle ownerem a kdo nezná historii několika let, těžko pochopí. Ale zase když vám dám odkaz, třeba se dočkám další keše s listingem věnovaným zvědavé temné síle. Prý už se vyskytuji někde ve dvou listinzích, tak proč ne ve třetím, že?
Nad staršími listingy by ses asi fakt pobavil, byly až takové, že se nás hned několik nabídlo, že pomůže opravit pravopis a text - celé to vzniklo, když si dotyčný na lokálním fóru stěžoval, že si někdo dovolil mu do logu napsat o hrubicích, když on přece........Mno pokud chceš nějakou perličku, tak jsme někdy loni nebo předloni zírali v lokálním narozeninovém koutku, kde si navzájem přejeme podle toho, kdo tam momentálně nakoukne = nepamatuji, že by někdo jiný řešil, kdo mu popřál nebo nepopřál. Objevilo se tam něco ve stylu "když jste mi k narozeninám nikdo nepopřáli, popřeju si sám" - ale samozřejmě to bylo vtipněji napsané a možná i s nějakým ostřejším slovem na nás zlé, to už se mi nevybavuje přesně, ono totiž různých vtipných debat bylo víc a některé momenty mi splývají. Ovšem přání sám sobě je nezapomenutelné.
Tak já to udělám šalamounsky, nedám odkaz, ale napíšu Montenegro - pokud najdeš, i se poučíš, jak v noci nemáš lovit na louce s baterkou ( výtka FTF partě ), protože bys ohrozil keš.
Pokud bys hledal texty o temné síle, je to cca dva roky staré, rádobypohádkové. Přeji příjemné počtení, doufám, že se dočkám pochvaly za propagaci listingů. Vím, že je kačeři moc nečtou, osobně je mám ráda, řada mi jich docela pomáhá poznat vzdálenější místa, ovšem asi od čtyř lidí je to občas utrpení, nemá to hlavu - patu, pět hrubic ve čtyřech slovech.....A když si jeden takový expert konečně nechá poradit, tak od kamaráda, který snad i-y ve shodě podmětu a přísudku střídá = u stejného podmětu dá v jednom slovesu i a v druhém y, takhle ví, že jednou to má zcela určitě správně. Dobrá metoda, že?
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 20 duben 2016 - 14:54
Publikováno 20 duben 2016 - 15:59
Aha, to je velmi čerstvá kešule. Pokud vím, je to hodně plodný jihočeský owner a taky jsem s ním došel k nějaké výměně názorů, ale už nevím jaké. Z mé zkušenosti ale vyplynulo, že on... přemýšlí trochu jinak. Zjevně neumí přijmout kritiku. Ale aspoň je legrace.
Jak vidím, keš je stále re internována - zřejmě jsme opakovaně vyhlásili válku Groundspeaku. A kdybys do toho nerýpala, nebyla bys hogo foto!
EDIT: ale přestože je trošku nervák a není silný v mateřském jazyce, tak se mu musí nechat, že ty jeho stovky keší jsou (ze zběžného proběhnutí několika stránek) snad všechny aktivní a žádná nemá červený křížek! Tedy stará se ukázkově... to vůbec nechápu, jak to dělá. A každých pár dní založí další cache...
Tento příspěvek byl upraven od Pontiac_CZ: 20 duben 2016 - 16:21
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 20 duben 2016 - 16:57
Jsem se chtěl taky poučit ale našlo mi to seznam keší v Montenegro... :-) Tedy hned ta první co jsem rozklikl stojí za to... Koukněte na obrázek v listingu...
https://www.geocachi...4_holy-jeremiah
Publikováno 21 duben 2016 - 6:32
Ten první box v Groundspeakovském vyhledávání slouží pro specifikaci místa, nikoliv názvu keše... na to jsou filtry až posléze.
Publikováno 21 duben 2016 - 7:56
Ten první box v Groundspeakovském vyhledávání slouží pro specifikaci místa, nikoliv názvu keše... na to jsou filtry až posléze.
Já to hledal v google "Montenegro geocaching" :-) Tak asi jeho sláva nepronikla za oceán... :-)
P.S. Už jsem to našel, já myslel že je to nick... :-) Nakonec jsem to našel podle tvého "plodný jihočeský owner". :-) :-)
Tento příspěvek byl upraven od petegeo: 21 duben 2016 - 8:03
Publikováno 23 duben 2016 - 21:52
Trochu mi to připomnělo řeč jednoho pohlavára z dob minulých: "...vydáme potvrzení rozhodnutí usnesení o provedení opatření k zamezení marodění."
To mi připomíná hlášku původně prý z vojny (ale čert ví): „Nařízení k provedení opatření k zamezení opruzení přirození.“
Publikováno 23 duben 2016 - 21:55
Dnes mám geo-radost. Jel jsem se jen tak projet a udělat pár fotek kapliček a křížků a jak jsem tak jel k jedné z kapliček, potkal jsem kačerku hledající kešku, mysterku, kterou už mám odlovenou snad 4 roky. Kešku jsme nakonec společně našli a navíc si příjemně popovídali v aleji rozkvetlých stromů (asi jsem romantik, nebo co). Co na tom, že jsem nestihl všechno co jsem chtěl a taky jsem cestou domů zmoknul. Bylo to fajn
Publikováno 28 duben 2016 - 21:54
Zajímavá kombinace přísloví, která by se mohla vztahovat na geocaching:
Kdo si hraje, nezlobí + Kdo nic nedělá, nic nezkazí = Kdo si hraje, nic nezkazí
Tento příspěvek byl upraven od mr3ska: 28 duben 2016 - 21:55
Publikováno 28 duben 2016 - 22:10
"když jste mi k narozeninám nikdo nepopřáli, popřeju si sám"
A co je na tom? Ja se taky vetsinou musim pochvalit sam, protoze to za me nikdo neudela
Publikováno 29 duben 2016 - 4:49
A co je na tom? Ja se taky vetsinou musim pochvalit sam, protoze to za me nikdo neudela
Publikováno 29 duben 2016 - 14:12
Mám takový pocit, že popřát si sám k narozeninám a ještě při tom všechny okolo sprdnout, už je o nějaký stupeň dál.
Pochválit se občas sám je prý dokonce zdravé, to ti plně schvaluji, i když sama si spíš občas za něco vynadám - jsem dost sebekritická a jako první vím, co jsem vyvedla, takže se hned srovnám do latě a nečekám, až se do toho pustí někdo další.
Publikováno 29 duben 2016 - 14:25
Těšíte se někdo podobně jako já na zítřejší tradiční slet čarodějnic? Jen mě letos zklamalo, že nepřišla žádná obvyklá vtipná pozvánka. Proto zamířím západním směrem a uvidíme, u kterého ohně náhodně skončím.
Ani jsem nehledala, jestli existují nějaké keše věnované tématu?
Publikováno 29 duben 2016 - 16:59
0 uživatelů, 9 návštěvníků 0 anonymních uživatelů