Uááááááááááá... Rico vypustil mou novou kešu ! GC6EY9E
Zvědavko, Zvěřinec, Jessie - pro vás !
Publikováno 30 duben 2016 - 5:51
Publikováno 30 duben 2016 - 6:48
Jacko: Vsiml jsem si a gratuluji. Bohuzel je pres reku, tak Te nepoctim dnesnim odlovem :-(
Ale mam radost z normalne vysoke T5 (po tech bejkarnach co se pousti je to balzam na dusi)
Publikováno 30 duben 2016 - 10:35
Pro me je to lusteni ve stylu "na co autor myslel, kdyz vynechal ranni poboznost" (nebo jak se to jmenuje). Listing me pobavil, ale to lusteni tedy ne. A to je to obtiznost 1?
Tento příspěvek byl upraven od gord: 30 duben 2016 - 10:38
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 30 duben 2016 - 12:19
Pro me je to lusteni ve stylu "na co autor myslel, kdyz vynechal ranni poboznost" (nebo jak se to jmenuje). Listing me pobavil, ale to lusteni tedy ne. A to je to obtiznost 1?
Ranní pobožnost zásadně nevynechávám. Dej to vyluštit manželce .
Publikováno 30 duben 2016 - 12:51
Jo, to muzu zkusit.
GeoGet:
Publikováno 30 duben 2016 - 12:51
jestli byla, tak už není, já tam vidím D2T5...což asi nepotěší benjo5
Publikováno 30 duben 2016 - 12:56
jestli byla, tak už není, já tam vidím D2T5...což asi nepotěší benjo5
Mě to taky netěší, to mi Rico udělal až po publikaci, že prej si dřív nevšim. Ale ještě to s nim zkusim probrat.
Publikováno 30 duben 2016 - 21:37
Ještě, že tam nemusím, když je to pro usedlé dámy. Já stejně šplhání po laně nerad, mám raději si vylézt někam vlastními silami. Tak si to užijte.
Publikováno 01 květen 2016 - 0:24
Jak ten vtip jak přijde manžel domu, manželka ve dveřích zametá a on na ni: "zametáš a nebo ještě někam letíš?"
Potká doma tchýni s koštětem: "Maminko, zametáte nebo odlétáte?"
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 01 květen 2016 - 1:01
Mě to taky netěší, to mi Rico udělal až po publikaci, že prej si dřív nevšim. Ale ještě to s nim zkusim probrat.
No, myslím, že nebudeš úspěšná, neb dle jakéhosi "prováděcího předpisu" (neplést s pravidly!) Groundspeaku (jsem líný to dohledávat, ale budeš-li hodně tlačit, zkusím to najít), který jsem kdysi četl, nemohou mít multikeše a mystery keše obtížnost 1*. A myslím, že je to tak zcela správně a má to logiku.
Publikováno 01 květen 2016 - 5:08
No, myslím, že nebudeš úspěšná, neb dle jakéhosi "prováděcího předpisu" (neplést s pravidly!) Groundspeaku (jsem líný to dohledávat, ale budeš-li hodně tlačit, zkusím to najít), který jsem kdysi četl, nemohou mít multikeše a mystery keše obtížnost 1*. A myslím, že je to tak zcela správně a má to logiku.
Jenže to by pak nemohly existovat challengekeše typu Blue matrix, který schválený jsou, že jo.
Publikováno 01 květen 2016 - 7:07
Áááá, já toto vlákno nemám ve sledování, takže jsem na fakt, že o mne někdo mluví, narazila náhodou
No ale k tématu, nedávno mne vlastní muž nazval puberťačkou, tak jsem zvědavá, jestli kvíz dám...
Publikováno 01 květen 2016 - 8:01
Jenže to by pak nemohly existovat challengekeše typu Blue matrix, který schválený jsou, že jo.
Ale jistě, že mysterky a multinky s obtížností 1* existují. Stejně jako existují putovní keše a eventy s kombinací D/T 3/3, třeba... Hele, a ty si fakt myslíš, že ta tvoje keš má obtížnost 1*? A ten checker s aktuálním stavem úspěšnosti nižším než 1:10 je tedy jen žertík? :-)
Publikováno 01 květen 2016 - 8:49
Samozrejme ze muzou existovat mysterky D1. Problem ale je v tom, ze tohle objektivne D1 neni ani nahodou. Staci se podivat na skore na checkeru.D1 musi bejt naprosto jednoducha a jasna, ze to uz jednodussi bejt nemuze. Coz se o veci kde to lidi v prumeru vyresej az na desatej pokus rozhodne rict neda.
Publikováno 01 květen 2016 - 9:15
Pecka, máme tu další trail. Dneska tam bude hotové procesí a užiju si parádní samoty na "obyčejných" keších. :-)
Publikováno 01 květen 2016 - 9:34
Samozrejme ze muzou existovat mysterky D1. Problem ale je v tom, ze tohle objektivne D1 neni ani nahodou. Staci se podivat na skore na checkeru.D1 musi bejt naprosto jednoducha a jasna, ze to uz jednodussi bejt nemuze. Coz se o veci kde to lidi v prumeru vyresej az na desatej pokus rozhodne rict neda.
Jasně, tohle chce speciální znalosti. Je to skoro jak D5 keše pro ajťáky. Kdo není starší usedlá dáma, nemá šanci to vyluštit. Problém je, že nějaký ajťák s luštěním poradí, ale nějaká starší usedlá dáma radit nebude, tedy bude radit neustále, ale s něčím úplně jiným.
Publikováno 01 květen 2016 - 11:47
Ale jistě, že mysterky a multinky s obtížností 1* existují. Stejně jako existují putovní keše a eventy s kombinací D/T 3/3, třeba... Hele, a ty si fakt myslíš, že ta tvoje keš má obtížnost 1*? A ten checker s aktuálním stavem úspěšnosti nižším než 1:10 je tedy jen žertík? :-)
jo, protože kedyž se kouknu do statistiky toho checkeru, tak z těch zelenejch jsou všechny kromě asi dvou na první pokus. A pak jsou tam pokusy 10červenejch, a znova. T.j. někdo na to rovnou pustil skript na zlomení checkeru, aniž by se obtěžoval aspoň přečíst listing.
Publikováno 01 květen 2016 - 12:42
jo, protože kedyž se kouknu do statistiky toho checkeru, tak z těch zelenejch jsou všechny kromě asi dvou na první pokus. A pak jsou tam pokusy 10červenejch, a znova. T.j. někdo na to rovnou pustil skript na zlomení checkeru, aniž by se obtěžoval aspoň přečíst listing.
Mylis se. Ja jsem poctive precetl a podle sveho nejlepsiho vedomi zkusil 5 nejpravdepodobnejsich hodnot. Stale cervena. Pak me to fakt prestalo bavit hadat, na cos asi myslela, kdyz jsi otazky psala.
GeoGet:
0 uživatelů, 10 návštěvníků 0 anonymních uživatelů