Přejít na obsah

Fotka

Georadostný koutek:)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3631 odpovědí na toto téma

#1521 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 136 příspěvků(y)

Publikováno 01 květen 2016 - 17:24

Vzhledem k tomu, ze implicitne je tam E a musel bych to tedy umyslne zmenit, tuto moznost temer s jistotou vylucuju.

• 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#1522 Canoppy1

Canoppy1

Canoppy

• Members
  • PipPipPip
  • 273 příspěvků(y)

Publikováno 01 květen 2016 - 17:25

Tak mi to také nedalo a zkusil jsem tuhle jednohvězdičkovou mysterku "vyluštit" třikrát. Pořád mi to křížkovalo.  :rolleyes: 

• 0

#1523 zirafka183

zirafka183

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 287 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2016 - 9:18

Uááááááááááá... Rico vypustil mou novou kešu :D ! GC6EY9E

Zvědavko, Zvěřinec, Jessie - pro vás :D!

Tak koukám, že galantnost se v těchto kruzích asi nekoná :angry: a pánové xTFkaři asi neví, pro koho byla keš připravena (nebo tedy já to tak alespoň pochopila) a jako hladový supi hurá na strom a baby ať si trhnou nohou, ach jo, ale to jsem ve špatném vlákně, omlouvám se za OT.

• -2

#1524 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 198 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2016 - 10:40

Uááááááááááá... Rico vypustil mou novou kešu :D ! GC6EY9E

Zvědavko, Zvěřinec, Jessie - pro vás :D!

Pro me je to lusteni ve stylu "na co autor myslel, kdyz vynechal ranni poboznost" (nebo jak se to jmenuje). Listing me pobavil, ale to lusteni tedy ne. A to je to obtiznost 1?

Tak jsem si zkusil vyluštit další "šuplíkovku", kterou si nikdy neodlovím (co bych dělal takhle daleko s někým, kdo má nástroje na T5).

Kupodivu - první pokus hned zelený. Ale musím se přiznat, když jsem to tu četl poprvé, podíval jsem se na listing, říkal jsem si, no tak nevím. z tohoto dát správné odpovědi? Vždyť jsou možné 2-3 správné odpovědi... A jako nejlepší jsem považoval ty, které byly nejhorší... Naštěstí jsem při luštění nějakým osvícením prozřel a došlo mi, pro jaké staré dámy je keš určena a kdo je její autorkou, pak už to celkem i dávalo smysl. Pak už to má to D2. Původně jsem si říkal, že to má tak min. D3 :-). 

• 0

#1525 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2016 - 16:54

Tak koukám, že galantnost se v těchto kruzích asi nekoná :angry: a pánové xTFkaři asi neví, pro koho byla keš připravena (nebo tedy já to tak alespoň pochopila) a jako hladový supi hurá na strom a baby ať si trhnou nohou, ach jo, ale to jsem ve špatném vlákně, omlouvám se za OT.

Žirafko, pochopila jsem oslovení naší "povedené trojice" spíš jako prásknutí, kdo byl Jacce inspirací k listingu než že by některá z nás nebo jiná usedlá dáma měla jet na FTF.  ;) Jessie a já to máme poměrně daleko, možná tak ještě Zvěřinec, ale pokud se nepletu, tak komplet výbavu na lezení nemáme ani jedna. Jasně, není problém se domluvit s některým ochotným kolegou, ovšem osobně vzhledem ke stavu lokte lezení vynechávám podobně jako třeba bowling, přestože zejména stěna v místě bydliště hodně láká. 

Možná Jacka podá bližší vysvětlení, já mám pocit, že chtěla především kačerstvo jako celek pobavit a udělat komunitě radost nápaditou keší, což se jí podle logů povedlo.  :D

Netvrdím, že keš nikdy neodlovím ( před pár lety bych  sama nevěřila, co všechno díky geocachingu budu jednou podnikat :wub: ), ale pravděpodobnost se blíží 0, což pro mě není až tak podstatné - keš mě pobavila už jen listingem a to oceňuji a Jacce děkuji. Všem lovcům gratuluji k nálezu, ať to jsou usedlé dámy nebo mladíci v nejlepších letech. :)

• 0

#1526 zirafka183

zirafka183

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 287 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2016 - 18:05

Žirafko, pochopila jsem oslovení naší "povedené trojice" spíš jako prásknutí, kdo byl Jacce inspirací k listingu než že by některá z nás nebo jiná usedlá dáma měla jet na FTF.  ;) Jessie a já to máme poměrně daleko, možná tak ještě Zvěřinec, ale pokud se nepletu, tak komplet výbavu na lezení nemáme ani jedna. Jasně, není problém se domluvit s některým ochotným kolegou, ovšem osobně vzhledem ke stavu lokte lezení vynechávám podobně jako třeba bowling, přestože zejména stěna v místě bydliště hodně láká. 

Možná Jacka podá bližší vysvětlení, já mám pocit, že chtěla především kačerstvo jako celek pobavit a udělat komunitě radost nápaditou keší, což se jí podle logů povedlo.  :D

Netvrdím, že keš nikdy neodlovím ( před pár lety bych  sama nevěřila, co všechno díky geocachingu budu jednou podnikat :wub: ), ale pravděpodobnost se blíží 0, což pro mě není až tak podstatné - keš mě pobavila už jen listingem a to oceňuji a Jacce děkuji. Všem lovcům gratuluji k nálezu, ať to jsou usedlé dámy nebo mladíci v nejlepších letech. :)

Neměla jsem na mysli konkrétně vás tři, měla jsem na mysli kterékoliv jiné "usedlé" dámy, neboli jakékoliv lezce ženského pohlaví. Podle logu Ludvajz64 nejsem jediná, kdo to tak pochopil, nicméně vlastně o nic nejde  :).

To, že je to keš, která mě pobavila a potěšila na duši (tedy pouze teoreticky, protože jsem na T5 keše "nevyzrála") jsem psala a souhlasím s tím. A podle logů je to i skvěle provedeno, což mě u Jacky nepřekvapuje  :) a to že se kačerstvo pobaví, o tom nepochybuji :) .

• 0

#1527 ProKesTom

ProKesTom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 092 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2016 - 21:22

jo, protože kedyž se kouknu do statistiky toho checkeru, tak z těch zelenejch jsou všechny kromě asi dvou na první pokus. A pak jsou tam pokusy 10červenejch, a znova. T.j. někdo na to rovnou pustil skript na zlomení checkeru, aniž by se obtěžoval aspoň přečíst listing.

Za mně to je tak D6 :( . Nejdřív jsme oba tipli odpovědi pro "vážně chápanou usedlost" i pro "recesistickou usedlost", ale nic nevyšlo. Pak jsme se inspirovali popisem cesty a začali zkoušet. Marně.

Protože jsme si vždy vypsali několik možností, tak se ti asi ty naše pokusy zdají jako puštěný skript (což ani nejde, je tam "test živosti").

P.S.: metoda "Postěžuj si, jak to nejde a příští nápad je ten správný" opět zvítězila :) .

Tento příspěvek byl upraven od ProKesTom: 02 květen 2016 - 21:40

• 0

#1528 dejwy

dejwy

dejwy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 221 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2016 - 22:11

Za mně to je tak D6 :( . Nejdřív jsme oba tipli odpovědi pro "vážně chápanou usedlost" i pro "recesistickou usedlost", ale nic nevyšlo. Pak jsme se inspirovali popisem cesty a začali zkoušet. Marně.

Souhlas, těch 729 možností je docela dost na D2. Po 9 pokusech jsem to vzdal, není se moc čeho chytit, myšlenkovou linku asi nemám shodnou s ownerkou, což je jasné, duchovnu jsem dosti vzdálen :-)

• 3

#1529 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2016 - 22:53

Nahodou ja to dal napoprve. Pac mam ty usedly skatule precteny :P

• 4

#1530 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2016 - 6:00

Žirafko, pochopila jsem oslovení naší "povedené trojice" spíš jako prásknutí, kdo byl Jacce inspirací k listingu než že by některá z nás nebo jiná usedlá dáma měla jet na FTF. ...

Oslovení bylo míněno tak, že jsem vás zahrnula do té skupiny šťastných, které pro tohle blbnutí mají pochopení :D. A že každej to pochopení nemá, to vidim z mudrování pánů výše, které je pro mě skutečně překvapivé. Domnívala jsem se, že to je fakt jasný.

Samozřejmě jsem nečekala, že zrovna Ty, Zvědavko, dojedeš na FTF, to si, doufám, doplnš příležitostně později, nicméně kde se flákaly ostatní baby z přilehlého okolí, to fakt nechápu :D. Kromě tedy Slanečka, ta se omluvila z důvodu pobytu v zahraničí.Tak holt teď budeme Benja důvěrně oslovovat "madam", no :D.

• 0

#1531 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2016 - 6:50

On už Jacko momentální poměr správných / špatných  33 / 295  vypovídá o tom, že pánové mají tak nějak pravdu. Keš je pravděpodobně podle ohlasů povedená, ale to luštění je opravdu ve stylu jak napsal gord.

• 1

#1532 kstavk

kstavk

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 299 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2016 - 6:59

Nahodou ja to dal napoprve. Pac mam ty usedly skatule precteny :P

nápodobně  ;) na první dobrou......

• 0

#1533 zirafka183

zirafka183

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 287 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2016 - 6:59

Oslovení bylo míněno tak, že jsem vás zahrnula do té skupiny šťastných, které pro tohle blbnutí mají pochopení :D. A že každej to pochopení nemá, to vidim z mudrování pánů výše, které je pro mě skutečně překvapivé. Domnívala jsem se, že to je fakt jasný.

Vzhledem k tomu, že je dle názvu keš určená pro dámy  je pochopitelné, že pánové budou mít s luštěním problém a budou mudrovat  :) a k pochopení budou mít trochu daleko  :)

Luštění má šmrc a pobavilo mě. Já v něm tedy nevidím žádný problém. No asi to bude tím, že spadám do kategorie "usedlá dáma". Přiznávám, jedna červená je moje, ale hned mi došlo, kde jsem udělala chybu :) .

Jacko, za mě paráda a až pojedu kolem, tak se zastavím aspoň pod stromem  :).

• 0

#1534 quellen

quellen

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 601 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2016 - 7:02

Snad do kategorie usedlá dáma nespadám, ale teď jsem to zkoušel a taky napoprvé...

• 0

Google Pixel 3 / Android 12 / c:geo

#1535 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 745 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2016 - 7:35

Co je na tom luštění složitého a nepochopitelného? Tohle je jednička jak vyšitá, Rico nekoukej na to přísně, taky se mi zazelenalo na první pokus. Ale možná proto, že některé z těch "usedlých dam" jsem už měl tu čest poznat :D .

• 0

#1536 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 198 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2016 - 10:46

Vzhledem k tomu, že je dle názvu keš určená pro dámy  je pochopitelné, že pánové budou mít s luštěním problém a budou mudrovat  :) a k pochopení budou mít trochu daleko  :)

Luštění má šmrc a pobavilo mě. Já v něm tedy nevidím žádný problém. No asi to bude tím, že spadám do kategorie "usedlá dáma". Přiznávám, jedna červená je moje, ale hned mi došlo, kde jsem udělala chybu :) .

Jacko, za mě paráda a až pojedu kolem, tak se zastavím aspoň pod stromem  :).

koukám, že jsem asi taky dámička, když jsem měl na první dobrou...

Ovšem jako jedničku bych to neviděl ani nápad... Jednička musí být jasná naprosto všem hned. 

• 0

#1537 taxoft

taxoft

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 645 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2016 - 10:51

A k eliminaci marných pokusů stačí se nejřív podívat do mapy - hodně možností pak není třeba ani zkoušet, že...

• 0

Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.

#1538 zirafka183

zirafka183

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 287 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2016 - 11:22

koukám, že jsem asi taky dámička, když jsem měl na první dobrou...

Ovšem jako jedničku bych to neviděl ani nápad... Jednička musí být jasná naprosto všem hned. 

A nebo se umíš do dámiček vcítit a to není vůbec od věci  :)

• 3

#1539 dejwy

dejwy

dejwy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 221 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2016 - 11:50

A k eliminaci marných pokusů stačí se nejřív podívat do mapy - hodně možností pak není třeba ani zkoušet, že...

Nepovídej? ;-)
Anebo číst listing. Zelenou sice nemám, ale těší mne, ze jako starší čtyřicátník zatím nemám myšlení usedlých, cítím se hned mladě. ;-)
Místo je plus minus zřejmé, tak to bude možná někdy o to zajímavější.
  • 0

#1540 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 19 červen 2016 - 13:50

I když je to mimo gc, tak právě někde tady jsem se kdysi dočetla o Noci kostelů a letos se na ni minulý týden konečně vypravila. 

Ač nejsem věřící, kostely si prohlédnu jako památky ráda  a tak jsem si našla stránky projektu a vybrala podle programu v okolí mou milovanou Bechyni, kde jsem se poprvé v životě dostala na dříve nepřístupnou věž ( nyní prý je přístupná poměrně běžně ), prohlédla si kostel u ní a poslechla výklad o varhanech. Po prohlídce ještě blízkého klášterního kostela jsem se rychle přesunula do nočních Strakonic do kostela u hradu a následně u hřbitova. To byl asi z hlediska cesty nejhezčí zážitek, krásná noc, plno rozsvícených světýlek na hrobech při cestě do kostela, všechno působilo velice upraveně až jsem si říkala, že se sem někdy podívám i ve dne.

Noc kostelů se mi líbila až natolik, že uvažuji, kam se podívám příští rok - po nedávném eventu mě napadly Kašperké Hory se Sušicí, ale pokud někdo budete mít jiná doporučení, nebránila bych se ani Příbrami, Táboru a dalším místům.

• 1

7 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama