Přejít na obsah

Fotka

Georadostný koutek:)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3631 odpovědí na toto téma

#1581 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 26 červenec 2016 - 13:49

Jo, ten je taky dobrej :D. Ale Jíra z Maršova, se, Eriku, poprvé musel objevit dřív, v roce 1982 jsem už dávno nebyla s těma děckama, se kterejma jsem si na daný téma dělávala srandu. Můj tip na první zveřejnění je 1979.

• 0

#1582 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 26 červenec 2016 - 13:55

Bude to v rozmezí 1978-82 (to jsem byl na průmyslovce). Rok 1979 je myslím hodně pravděpodobnej...  :)

• 1

#1583 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 26 červenec 2016 - 13:59

Ahoj, dědo :D. Já začala na gympl chodit 1980. Ještě chvíli si tu budem se slzou v oku pinkat tydle data, a místní mládež na nás začne (pokud už nezačala) koukat jako na vykopávky :D.

• 1

#1584 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 26 červenec 2016 - 14:38

Vykopávky nevykopávky, mládež nemládež. Zase jsme byli přímo u toho, když Jíra z Maršova žral chrousty. A to se cení...  :P

• 6

#1585 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 26 červenec 2016 - 16:28

Koukám, že vzpomínání na doby předgeocachingové vám dělá velkou radost   :D - nestálo by to za založení VZPOMÍNKOVÉHO vlákna ? ;)

Jinak jsem si říkala, jaký je Erik "stařík" a já vlastně byla na gymplu téměř ve stejné době. :rolleyes: Jestli se nepletu, tak 79 -83 ( my šli už z osmičky ), čili stejná vykopávka. :D docela ráda vzpomínám na besedu s Jiránkem, vybavuje se mi, že přijel vlakem, protože busy nesnášel.

• 1

#1586 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 26 červenec 2016 - 18:09

Ahoj, ke Zvědavčinému tématu - dcera mi od soboty říká "červožroutko" :)

• 1

#1587 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 26 červenec 2016 - 21:51

Tak u nás juniorka ani nemrkla, jen zřejmě došla k závěru, že naše akce jsou dostatečně "ulítlé", aby se jich po delší době zase zúčastnila. :)

Udělala mi radost, v srpnu plánuje, že se mnou pojede hned na dva eventy. Ovšem jaká bude realita......to si povíme za měsíc.

Jednomu eventu poměrně věřím, protože je vzdělávací a to ji láká. Druhý je hned příští týden, tak budu znát výsledek brzo.

• 0

#1588 petegeo

petegeo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 005 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2016 - 6:43

Koukám, že vzpomínání na doby předgeocachingové vám dělá velkou radost   :D - nestálo by to za založení VZPOMÍNKOVÉHO vlákna ? ;)

Jinak jsem si říkala, jaký je Erik "stařík" a já vlastně byla na gymplu téměř ve stejné době. :rolleyes: Jestli se nepletu, tak 79 -83 ( my šli už z osmičky ), čili stejná vykopávka. :D docela ráda vzpomínám na besedu s Jiránkem, vybavuje se mi, že přijel vlakem, protože busy nesnášel.

A jéje.... Děti vzpomínaj... Vy jste šli na gympl, a já už v té době končil vejšku... :D   :D  :D  :D To my už dávno  "Bránili přírodu".  ;)

Tento příspěvek byl upraven od petegeo: 27 červenec 2016 - 6:44

• 2

#1589 panzerstepan

panzerstepan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 562 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2016 - 6:58

Jj taky jsem v ty dobe chodil. Uz. :)
  • 1

#1590 Evca.N

Evca.N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 707 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2016 - 7:03

A jéje.... Děti vzpomínaj... Vy jste šli na gympl, a já už v té době končil vejšku... :D   :D  :D  :D To my už dávno  "Bránili přírodu".  ;)

No a někdo byl ještě na houbách. :P :D

• 0

#1591 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2016 - 7:57

Hnutí Brontosaurus nebo jen tak?

To víš, my v té době spíš randili :wub:  a objevovali svět alespoň na mapě :wub: nebo při letních brigádách v Bulharsku :wub: .

Jak by mě tehdy napadlo, že v "pokročilém středním věku" si s GPSkou kdykoliv odskočíme za hranice, jen tak třeba cestou z CITO na Čerchově nebo při cestě poblíž. To by mi v době, kdy byl problém si přivézt jedny boty z NDR, přišlo jako naprostá utopie.  Jenže dneska už se zase člověk skoro bojí u hranic na Domažlicku zaparkovat, běženci z německého tábora u hranic už se opakovaně vyskytli v celostátních krimi zprávách. :(

Njn, každá doba má něco, jen zvědavost na všechno nepoznané zůstává. :D

• 0

#1592 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2016 - 8:10

Náhodou, to hnutí Brontosaurus je tématický k předchozí diskusi. On to málokdo ví, ale už zmíněný Jiránek se vyskytoval u kolébky tohodle hnutí, vymyslel jeho název a motto (Brontosaurus to nepřežil... a co lidi?) a je autorem loga. On totiž duchovním otcem a dlouholetým "tahounem" tohodle hnutí je jeho rodnej bratr Jiří Jiránek.

• 0

#1593 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2016 - 8:21

Pravda, jen motto nebylo Brontosaurus to nepřežil... a co lidi, ale „Brontosaurus to nepřežil, protože přerostl své možnosti.“

• 0

#1594 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2016 - 8:28

Pravda, jen motto nebylo Brontosaurus to nepřežil... a co lidi, ale „Brontosaurus to nepřežil, protože přerostl své možnosti.“

Máš pravdu, citovala jsem to zpaměti. Už jsem to našla - plné znění bylo: Brontosaurus to nepřežil, protože přerostl své možnosti – a co lidé?

zdroj

• 0

#1595 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2016 - 8:38

To je jedno já bych to nevěděl, jen jsem včera koukal na film Brontosaurus, poté co jsem na tohle narazil na netu. :)

• 0

#1596 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2016 - 9:03

Já mam taky jen matný povědomí, nikdy jsem nebyla členem, ale občas jsem s nima vyjela sázet stromky nebo tak něco. Byla to príma parta a ač režimem jakž takž byli trpěni, vládla tam svobodná atmosféra.

• 0

#1597 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2016 - 9:17

Také jsem jezdil sázet stromky a na různé brigády. Tyhle různé spolky ať to byl brontosaurus, pionýr, svazarm, atd., nebyly špatné. Jen prostě byly v době komunismu.

• 2

#1598 petegeo

petegeo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 005 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2016 - 20:49

Také jsem jezdil sázet stromky a na různé brigády. Tyhle různé spolky ať to byl brontosaurus, pionýr, svazarm, atd., nebyly špatné. Jen prostě byly v době komunismu.

Jj...  Triko s brontosaurem mám ještě schované...  :-)

• 3

#1599 petegeo

petegeo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 005 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2016 - 20:51

Dneska jsem se musel zasmát když mi na mobilu přistál log na mojí keši. Log tedy normální... ale ten nick ve spojitosti s názvem kešky...

"pidimuzik found Dedicna stola - Pribramske dolovani"  :-)

https://www.geocachi...41-0b65be085974

• 3

#1600 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2016 - 11:32

Škoda, že  u Příbrami nemá Dědičná štola okruh pro návštěvníky jako je to u ČB. Tam už se opakovaně pořádaly eventy do místní Dědičné štoly.

Jak vidím, mám toho kolem Příbrami dost co lovit, většinou jen něco zobnu "cestou okolo", multinku povedu v patrnosti a dovnitř nakouknu jen od vchodu, i když tedy zvědavá bych byla. ;) Ale dodržuji určitá pravidla a neriskuji.

Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 29 červenec 2016 - 11:33

• 0

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama