Austrálie se sune na sever, kvůli navigacím musí přepsat souřadnice
Tam se musí blbě hledat kešky...
Publikováno 29 červenec 2016 - 18:51
Austrálie se sune na sever, kvůli navigacím musí přepsat souřadnice
Tam se musí blbě hledat kešky...
Publikováno 29 červenec 2016 - 19:15
Což kešky, ale tobě udělá radost auto, co tě nenechá řídit a nepozná protijedoucí? Mám obavy, že se nás tahle novinka ještě bude týkat a ani trochu radosti z toho nemám. Nedávno proběhla zpráva o prvním úmrtí při testování, něco se soudruhům ač nebyli z NDR prostě nepovedlo. To se snad radši vrátím k chození pěšky, dost trpím s některými řidiči i jako spolujezdec a v budoucnosti budeme spoléhat na nespolehlivý SW?
Publikováno 29 červenec 2016 - 21:25
/realme 8 (Android 12) + Locus, Oregon 300 už nepoužívám vůbec/
GC3WERW - Vzpominky Tychona Brahe | GC4XTDT - Opustena infekcni klinika Kopa | GC5FJC2 - Benatecke kolecko | GC5R8AF - Achilles a zelva | GC5VYCQ - Chrastenhof (Chrastecky dvur) | GC6N637 - Zubri na Travinach | GC6Q5BT - QIC neboli ctvrtpalec | GC72925 - 7. PLRO Vlkava - Raketaci | GC7FK96 - Beru Ti Stesti | GC92CY5 - Kopec plný bordelu | GC98JF4 - Chrastenhof (Chrastecky dvur) - reloaded | GC9AV0D - Sečtělá | GC9WFCF - Poslední zvonění
Publikováno 29 červenec 2016 - 21:57
Mám obavy, že se nás tahle novinka ještě bude týkat a ani trochu radosti z toho nemám.
Já se naopak na toto velmi těším a doufám, že to přijde co nejdříve. Protože software, byť nedokonalý, to už v současné době umí daleko bezpečněji než dnešní lidští řidiči. (Mluvím o software řídícím auto, ne o doplňkové funkci, které Tesla vznešeně říká "autopilot".)
Publikováno 30 červenec 2016 - 7:00
...., něco se soudruhům prostě nepovedlo.
Jj, nějak blbě naprogramovali Zákony robotiky
Já se naopak na toto velmi těším a doufám, že to přijde co nejdříve. Protože software, byť nedokonalý, to už v současné době umí daleko bezpečněji než dnešní lidští řidiči. (Mluvím o software řídícím auto, ne o doplňkové funkci, které Tesla vznešeně říká "autopilot".)
Nj, ale bude stačit jediný lidský řidič mezi autopilotama, a je to v p...ytli.
Btw. nechtěl bych psát software pro Sofiinu volbu.
Publikováno 30 červenec 2016 - 8:32
Škoda, že u Příbrami nemá Dědičná štola okruh pro návštěvníky jako je to u ČB. Tam už se opakovaně pořádaly eventy do místní Dědičné štoly.
Jak vidím, mám toho kolem Příbrami dost co lovit, většinou jen něco zobnu "cestou okolo", multinku povedu v patrnosti a dovnitř nakouknu jen od vchodu, i když tedy zvědavá bych byla. Ale dodržuji určitá pravidla a neriskuji.
No tam fakt sama nelez. Tedy resp. ani ve více lidech. Ta voda je tam ledová a dost proudí. Hloubka tak +- metr. Bez neoprenu tam promrzneš během chvilky. Byly tam kdysi na traverzach fošny po kterých se chodilo, ale ty tam už leta nejsou. Takže jen vodou. Navic nekde v té vodě na další železa můžeš narazit. Do téhle části štoly rozhodně amatérsky ne.
Ale jinak je v ramci hornického muzea opravena část vodní cesty "Vodní patro" které za prohlídku rozhodně stojí. A Ohromné vodní kolo v podzemí na Drkolnově také...
Publikováno 01 srpen 2016 - 21:57
Což kešky, ale tobě udělá radost auto, co tě nenechá řídit a nepozná protijedoucí? Mám obavy, že se nás tahle novinka ještě bude týkat a ani trochu radosti z toho nemám. Nedávno proběhla zpráva o prvním úmrtí při testování, něco se soudruhům ač nebyli z NDR prostě nepovedlo. To se snad radši vrátím k chození pěšky, dost trpím s některými řidiči i jako spolujezdec a v budoucnosti budeme spoléhat na nespolehlivý SW?
Ze pujdes pesky jeste neznamena ze te ta Tesla neprejede, kdyz te prehlidne. Obavam se ze to mas spocitany i jako chodec.
Publikováno 02 srpen 2016 - 7:14
Ze pujdes pesky jeste neznamena ze te ta Tesla neprejede, kdyz te prehlidne. Obavam se ze to mas spocitany i jako chodec.
Ted jsi asi nevědomky "trefil hřebík na hlavičku". Už pred xx lety známý elektro-konstruktér dělal HW ovládání motoru do elektromobilu a na zkoušky a testování to auto měl k dispozici protože bylo potřeba "natočit" spousta testů chování proudu při běžných jízdách. Takže s ním normélně jezdili i po městě. Na nákupy, do práce a tak... Prostě normální silniční provoz.
Při tom se narazilo na to, že chodci se neřídí "očima" ale i "ušima". Když neslyší hluk motoru, tak se nerozhlédnou a vlezou do silnice. Což v případě toho elektromobilu bylo běžné... Takže tam dodělávali nějaký "vrčák", který při jízdě vydával zvuk, aby aspoň něco bylo slyšet. :-)
Publikováno 02 srpen 2016 - 7:28
Ted jsi asi nevědomky "trefil hřebík na hlavičku". Už pred xx lety známý elektro-konstruktér dělal HW ovládání motoru do elektromobilu a na zkoušky a testování to auto měl k dispozici protože bylo potřeba "natočit" spousta testů chování proudu při běžných jízdách. Takže s ním normélně jezdili i po městě. Na nákupy, do práce a tak... Prostě normální silniční provoz.
Při tom se narazilo na to, že chodci se neřídí "očima" ale i "ušima". Když neslyší hluk motoru, tak se nerozhlédnou a vlezou do silnice. Což v případě toho elektromobilu bylo běžné... Takže tam dodělávali nějaký "vrčák", který při jízdě vydával zvuk, aby aspoň něco bylo slyšet. :-)
Syntik na zvuk maj dneska elektricky auta taky. Ale ani to zvedavku nezachrani. Kdyz si ji to auto vyhlidne, pujde po ni a bude ji honit tak dlouho, dokud ji neprejede
Publikováno 02 srpen 2016 - 8:34
No, když jsem si včera četl zprávy, tak jsem si říkal, že raději ani s rodinou autem nejezdit, po tom víkendu, ale to už je spíše jinam :-(
Ovšem ono člověk stejně neví dne ani hodiny. To by člověk nesměl na výlet ani autem, na kole a ani pěšky. To raději vyrazím na výlet za keškami (až na to někdy budeme mít zase čas
Publikováno 02 srpen 2016 - 12:35
Syntik na zvuk maj dneska elektricky auta taky. Ale ani to zvedavku nezachrani. Kdyz si ji to auto vyhlidne, pujde po ni a bude ji honit tak dlouho, dokud ji neprejede
Proto Zvědavka trénuje na těch T5kách, vylézt na strom nebo skálu bude jediná šance na přežití. Ovšem auto bude číhat dole, vrčet a klapat kapotou, dokud Zvědavka nespadne hlady a vysílením.. Proto vona furt taky všude nosí ty koše se zásobama, že jo.
Publikováno 02 srpen 2016 - 16:01
Musím moc poděkovat Kulíškovi, dneska mi udělal velkou radost.
Původní "den blbec" rázem zmizel, culila jsem se s pusou od ucha k uchu nad pohledem změněným v logoook a studovala, čí nicky tam najdu. Moc hezké a povedené, fakt díky - překvapení a především to, že sis na cestách vzpomněl na starou tetu, potěšilo. Máš to u mě schované.
Mno a pobavili jste i vy ostatní, netušila jsem, že je tu tak živo.
Jen nebylo nějak pochopeno, že i když řidičák mám hodně starý, tak pořád ještě jezdím moc ráda, i když na druhou stranu je auto místo, kde nejvíc nadávám, protože mám často pocit, že někteří řidiči nemají v úmyslu se pouze přepravit z bodu A do bodu B, ale v podstatě hrají ruskou ruletu. Prostě bych nechtěla, aby mě o radost z řízení připravil nějaký SW, byť sebelepší - a že ho dneska vyvíjí dost společností. Já tedy nemám ráda ani takové ty "poloautomaty", co údajně zaparkují za vás. Zkoušela jsem si ho před nějakým rokem, a protože jsem mu vždycky po zvyku šmátla na volant a museli jsme začít znovu od začátku, zaparkování s ním mi trvalo několikanásobně delší dobu než bez něj.
Modráku, dneska se snad budu i bát usnout, aby se mi nezdál hororový sen o autě, co mě honí. Na druhou stranu by sen brzo končil, auto by rychle vyhrálo, běh nepatří k mým oblíbeným disciplínám. Marně přemýšlím, jestli jsem tě někde nevědouc nepotkala a nezapomněla se rozdělit o svačinu, že mi dneska tak přeješ.
Jacko, právě že jak pořád vozím košík se zásobami, tak už radši nikam nelezu. I když tedy předminulý víkend jsem měla silné cukání návrat domů "zkratkou" přes Plzeň s vylezením na venkovní stěnu při eventu, těch pár metrů by tělo snad moc neprotestovalo. Stěna mě před nějakým rokem dost bavila díky perfektnímu zácviku od jednoho pečlivého kačera - taky kluk jen o něco starší než Kulíšek, ale vysvětloval líp než lecjaký instruktor, nechal mi vyzkoušet např.pád z malé výšky, aby mi ukázal, jak mě bude jistit - prostě jsem měla radost hned z úvodu a cítila jsem se díky němu na stěně naprosto bezpečně, lezla s radostí, jen ta stěna byla nějaká krátká. Ovšem na následném eventu v ČB byla ještě nižší.
PS: Hele, že ty ses dohodla s Modrákem a chcete mi udělat radost snem o krvežíznivém autu? Já mám dost bujnou fantazii.....jestli budu řvát ze spaní, budete to vysvětlovat sousedům.
Publikováno 02 srpen 2016 - 16:24
....
PS: Hele, že ty ses dohodla s Modrákem a chcete mi udělat radost snem o krvežíznivém autu? Já mám dost bujnou fantazii.....jestli budu řvát ze spaní, budete to vysvětlovat sousedům.
Když tady mluvíš o snech, tak by mne docela zajímalo zda máš ty sny barevné nebo černobílé. Já mám občas taky hodně bujné a výpravné sny, které si občas pamatuji a pak je dávám k lepšímu a kdo mne nezná, tak přemýšlí o tom, že to přeci nemůže být pravda , neb to vyprávím jako příbeh ze života (no a to ze života přeci je). Ale stále si nemohu vzpomenout zda to bylo barevné, či černobílé a to mně docela se...e neb pak mám pocit, že jsem o něco přišel. Připadá mne to jako čtení knihy, tam se o barvách taky nemluví a človek si to představuje v barvách, ale u těch snů stále tápu.
Tento příspěvek byl upraven od Solim: 02 srpen 2016 - 16:25
iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 02 srpen 2016 - 17:08
A bude to za bod? Jak onehdy napsal Modrák: Bez bodu nic hledat nebudu.
Na dané téma mohu doporučit film s poetickým názvem Auto.
Hm, budu se muset zamyslet, jak ti udělat radost. Jsem původně uvažovala, že by ti mohlo udělat radost něco z piknikového košíku, netuším, jestli jsi na sladké nebo masožrout, tak bych asi zvolila neutrální nealko pivo .....a ty bys chtěl hned bod, jóó? To máme dneska mládež! Ani svačinu by to bez "bodu" nehledalo, ten Modrák pěkně kazí mládež.
Šolime, tiše ti závidím, že řešíš, jestli jsou sny barevné nebo černobílé - osobně mám problém nezapomenout, co se mi zdálo. Vzbudím se utahaná, jak pořád něco ve snu hledám nebo někam cestuji a cestuji, jenže jak po zazvonění budíku vyletím, z děje nic nevím, i když si občas v průběhu snu uvědomuji, že jde o sen, těším se, až to budu vypravovat.....a výmaz paměti.
Publikováno 02 srpen 2016 - 18:12
Hele, že ty ses dohodla s Modrákem a chcete mi udělat radost snem o krvežíznivém autu? Já mám dost bujnou fantazii.....jestli budu řvát ze spaní, budete to vysvětlovat sousedům.
My se s Modrákem dohadovat nemusíme, zrovna v tomhle jsme naladěný na stejný vlně . A jestli si mocí mermo přeješ, abysme přijeli vysvětlit tvým sousedům, co jsi vlastně zač, tak prosím, klidně.... Ale pak se jako nediv, až budou zahánět do baráku děti a slepice, až budeš procházet kolem...
Publikováno 02 srpen 2016 - 20:08
Hm, budu se muset zamyslet, jak ti udělat radost. Jsem původně uvažovala, že by ti mohlo udělat radost něco z piknikového košíku, netuším, jestli jsi na sladké nebo masožrout, tak bych asi zvolila neutrální nealko pivo .....a ty bys chtěl hned bod, jóó? To máme dneska mládež! Ani svačinu by to bez "bodu" nehledalo, ten Modrák pěkně kazí mládež.
Sladké či slané...jsem na to, na co mám aktuálně chuť. Jinak, Modrák je v tom nevinně, to já zneužil jeho slova.
Publikováno 02 srpen 2016 - 21:58
My se s Modrákem dohadovat nemusíme, zrovna v tomhle jsme naladěný na stejný vlně . A jestli si mocí mermo přeješ, abysme přijeli vysvětlit tvým sousedům, co jsi vlastně zač, tak prosím, klidně.... Ale pak se jako nediv, až budou zahánět do baráku děti a slepice, až budeš procházet kolem...
Ze bych ted sednul za volant a zacal lovit nocni zvedavky? Vyvaruj se modreho dabla
Publikováno 02 srpen 2016 - 22:27
...i když řidičák mám hodně starý...
Hele, na papíry to stejně nejezdí
...je auto místo, kde nejvíc nadávám...
Tak to jsme dva. Aspoň si člověk uleví už cestou a pak je doma/v práci v klídku (víceméně)
Tento příspěvek byl upraven od mr3ska: 02 srpen 2016 - 22:27
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 03 srpen 2016 - 2:13
Ze bych ted sednul za volant a zacal lovit nocni zvedavky? Vyvaruj se modreho dabla
To bys mi radost neudělal.
Nejsi ty náhodou ten, co má pomáhat a chránit? Modrou jsem pochopila jako zapnutý modrý maják - nebo je to jen barva tvého auta?
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů