Přejít na obsah

Fotka

Georadostný koutek:)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3631 odpovědí na toto téma

#1621 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 06 srpen 2016 - 8:56

Včera mi udělal radost už osmý PPxx event a především to, že bude ještě letos i devátý a třetí kačerka mezi ownery. Docela hezká čísílka. :)

Rozhodně jsem nečekala, že se u nás eventy a navíc s takovou návštěvností, až tak rozjedou a neskončí někde u pátého.

Největší radost mi ovšem při sedmém píseckém eventu udělala poznámka jedné starší kačerky ze sousedního města, že se jí líbí právě střídání ownerů a jak se v pohodě domluvíme, doplníme, že u nich tohle chybí. 

• 1

#1622 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 06 srpen 2016 - 13:13

FTF v sobotu po několika hodinách od publikace na jednoduché krabce u silnice ve vedlejším městě? Zajímavé, neočekávané, ale potěšující. :)
  • 2

#1623 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 11 srpen 2016 - 16:43

Radost mi udělala sms od Zvěřince ještě z terénu - před chvílí úspěšně zvládli Čtyřhrančinu několikadenní kešku. :)

Ještě jednou týmu gratuluji, mají můj obdiv.

PS: Prásknout jsem je musela, oni by se určitě nepochlubili a když navíc v posledních dnech tak jede depresivní koutek, něco pozitivního potěší dvojnásob. 

• 8

#1624 zirafka183

zirafka183

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 287 příspěvků(y)

Publikováno 11 srpen 2016 - 16:58

Tam mě udělala radost stejná sms .

Také se připojuji ke gratulaci Zvěřincovi a týmu za zdolání téhle "Laskominy", tiše závidím a smekám, že to zmákly. Včerejší noc (u nás 5°C) musela být "krutá", jsou to šikulky.

Zvědavka mě předběhla, kdyby to nepráskla ona, práskla bych to já  :P

• 1

#1625 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 11 srpen 2016 - 20:17

Radost mi udělala sms od Zvěřince ještě z terénu - před chvílí úspěšně zvládli Čtyřhrančinu několikadenní kešku. :)

Ještě jednou týmu gratuluji, mají můj obdiv.

PS: Prásknout jsem je musela, oni by se určitě nepochlubili a když navíc v posledních dnech tak jede depresivní koutek, něco pozitivního potěší dvojnásob. 

Pravda, prásknout jsi to nemusela a také pravda, nepochlubili :)

Ale díky, pozítří snad už budu chodit normálně :)...

• 1

#1626 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 11 srpen 2016 - 20:18

Tam mě udělala radost stejná sms .

Také se připojuji ke gratulaci Zvěřincovi a týmu za zdolání téhle "Laskominy", tiše závidím a smekám, že to zmákly. Včerejší noc (u nás 5°C) musela být "krutá", jsou to šikulky.

Zvědavka mě předběhla, kdyby to nepráskla ona, práskla bych to já  :P

Jj, dvě noci v pohodě, ale včera/dnes mi byla v noci zima a to jsem byla zakutaná ve spacáku seč to šlo...

• 0

#1627 zirafka183

zirafka183

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 287 příspěvků(y)

Publikováno 15 srpen 2016 - 18:38

Jsou věci, které potěší.

Psal mi kačer, zřejmě "nováček", nevím, že našel mé GC a jestli mám nějaký plán, kam ho posunout, tak to mě opravdu mile potěšilo a popravdě, ještě se mi to nestalo, je to milé, georadostné ...

• 4

#1628 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 15 srpen 2016 - 23:54

Sice jsem nejdřív moc nevěřila, že vše vyjde, ale v sobotu se mnou byla po dvou letech dcera na eventu a třech keších. :) Vlastně eventy byly dva, jeden cestou jsme vzaly spíš jako bonus navíc. Takže radost, že opět do geokomunity nakoukla a dvě ze tří keší našla dřív než já. Vypadá to, že si hledání i užila....Uvidíme, jestli bude chtít jet příště. 

• 2

#1629 Jerry 68

Jerry 68

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 16 srpen 2016 - 15:48

Právě mi dorazil coin Sněžka. Fakt krásný kousek, potěšil.
  • 1
Čas strávený v Chřibech se nepočítá:-).

#1630 dejwy

dejwy

dejwy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 221 příspěvků(y)

Publikováno 16 srpen 2016 - 18:44

Právě mi dorazil coin Sněžka. Fakt krásný kousek, potěšil.

Taky mi dorazil a opravdu se mi líbí. Ten nápad s dírou je opravdu skvělý.

• 1

#1631 panzerstepan

panzerstepan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 562 příspěvků(y)

Publikováno 17 srpen 2016 - 6:44

Dejwy: tak ho vem v zari na PRUT.Spojime prijemne s uzitecnym a ja konecne odmaznu to pivko za Norsko. A to je Pozitivni
  • 0

#1632 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 17 srpen 2016 - 17:37

Jak napsala o kousek výš zirafka183, opravdu jsou věci, které potěší. :) 

Pro mě to dneska byla rychlost, s jakou mi geocity Hluboká prodloužilo PM - chvíli po objednávce mi ještě před zadáním příkazu k úhradě přišel rovnou aktivační kód.  :) Jestli se nepletu, je to už podruhé, co mě takhle mile překvapili. Takže jestli budu hrát i za rok, hádejte, kde budu opět obnovovat?

PS: Podotýkám, že majitele obchodu neznám, ani netuším, jestli a popřípadě jaký má nick.

• 0

#1633 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 878 příspěvků(y)

Publikováno 17 srpen 2016 - 18:34

FTF v sobotu po několika hodinách od publikace na jednoduché krabce u silnice ve vedlejším městě? Zajímavé, neočekávané, ale potěšující. :)

Nojo prázdniny. To ani Sinuhet není v okolí a tak mám FTF po normálně nesmyslných 30 minutách.
  • 1

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!

#1634 dejwy

dejwy

dejwy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 221 příspěvků(y)

Publikováno 17 srpen 2016 - 19:52

Dejwy: tak ho vem v zari na PRUT.Spojime prijemne s uzitecnym a ja konecne odmaznu to pivko za Norsko. A to je Pozitivni

Jistě sire, píšu si.... 6.9. - nebudete ale zcela zaneprázdnění hodnocením TCZ?

• 0

#1635 panzerstepan

panzerstepan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 562 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2016 - 14:03

Jistě sire, píšu si.... 6.9. - nebudete ale zcela zaneprázdnění hodnocením TCZ?

Urcite ne, posledni dobou ucast nejak vazne :) Navic hodnotit se bude hned vecer po vyhlasovani :)

• 0

#1636 KaMo_cz

KaMo_cz

starej member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 103 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2016 - 8:31

Georadost - dal jsem další 2 FTF a tím zaokrouhlil počet FTF států na 10. (že by námět na novou challenge cache)

Se Čtyřhrankou se nám povedl přechod Pyrenejí, tak se můžete těšit na reportáž z HRP treku. Sepíše to ona, v tomhle je lepší. 

• 5

#1637 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2016 - 23:36

Georadost - dal jsem další 2 FTF a tím zaokrouhlil počet FTF států na 10. (že by námět na novou challenge cache)

Se Čtyřhrankou se nám povedl přechod Pyrenejí, tak se můžete těšit na reportáž z HRP treku. Sepíše to ona, v tomhle je lepší. 

Tak to teda gratulace, a ten přechod Pyrenejí musela být paráda, už se těším na Čtyřhrančin blog. Nebylo tam v tomhle ročním období šílený vedro? A to FTF byla Francie a Španělsko?

Já mám taky radost z jedho osobního geojubilea, který jsem oslavila minulou sobotu s príma lidma v rámci svojí dovolené.

• 0

#1638 KaMo_cz

KaMo_cz

starej member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 103 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2016 - 20:25

V tomhle ročním období tam nebyla jen sněhová vánice :) Jinak úplně vše nač si člověk vzpomene a několikrát :D Kvůli sněhu se to musí jít o prázdninách a i tak jsme si ho užili dosyta. Víc toho bude u ní (a možná i zde) na blogu.

Jj, FTF Francie a Španělsko, obě asi 15 měsíců od publikace a přitom nedaleko tur.chaty! A pak jedna s nálezem po 3 letech, ta taky potěšila.

• 3

#1639 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2016 - 0:14

Chce to trošku vyrovnat ten geodepresivní koutek. V úterý jsem byl vyměnit logbook na jedné své keši poté co jsem dostal info o jeho zaplnění. Při výměně jsem opět zjistil poškození keše, protože je kačerům zatěžko se ohnout, prostě celou keš vyrvou ze země a pak jim tam nejde vrátit (to je spíš do deprese, pravda), ale dnes jsem kontrolou logbooku zjistil, že všichni zalogovaní na webu jsou i v něm a dokonce ještě i pár těch, co na webu nezalogovali. To mne těší. :) 

• 2

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"

#1640 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 21 září 2016 - 20:32

Před měsícem jsem do světa vypustil nový geocoin Sněžka. Za tu dobu udělal jeho nález radost dvanácti lidem, to vychází na asi 27 korun za radost pro jednoho člověka + pro tvůrce coinu, který na něj dělal sbírku. A občas tam přistane i pěkný log:

Druhý kousek z téhle povedené emise, který jsem potkala :)
Opravdu krásná coina! Díky za sdílení, popovezu..

Čím víc lidí ho do zmizení potká, tím nižší bude cena za radost jednoho nálezce. :-)

• 6

11 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 11 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama