Přejít na obsah

Fotka

Georadostný koutek:)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3631 odpovědí na toto téma

#1641 KaSla team

KaSla team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 33 příspěvků(y)

Publikováno 22 září 2016 - 5:42

o víkendu STF 2 dny po publikaci a ještě hezká "krabička"

• 2

#1642 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 22 září 2016 - 14:29

No, já se radovala právě před chvílí v růžovém vlákně a zapomněla jsem na jednu drobnost, které potěšila, i když se na ony keše hned tak nedostanu: přišly milé maily hned od dvou vzdálenějších kačerů s pozváním na jejich nově publikované keše, u jedné byla navíc i nabídka na popovezení na vhodný start, ač je o mně poměrně známo, že o dopravu se většinou starám sama. A pak že jsme divná tlupa solitérů - osobně mám naopak pocit, že kačeři jsou přátelštější než většina populace. 

Mno a protože nechci zakládat nové vlákno, zeptám se tady, jestli by někdo nechtěl  udělat radost majiteli a popovézt jeden pěkný GC do Německa? Má přání, aby se co nejdřív vrátil do GC5JR9C, což je dost daleko a jinde, ale třeba by pomohlo ho dostat alespoň do domovské země, aby se nepoflakoval dokolečka u nás. Budu se v sobotu a částečně i v neděli sice pohybovat u hranic v okolí Abertam, ale ráda bych se podívala po českém pohraničí, které neznám než jela k sousedům  - GC bych popř. někomu, kdo se chystá dál, mohla předat na domluveném místě v okolí ( Nejdek, Loket, ...). Co někdo z geowesťáků?

Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 22 září 2016 - 14:35

• 0

#1643 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 745 příspěvků(y)

Publikováno 25 září 2016 - 23:01

Udělal jsem si radost a odlovil úžasnou multinku GC6J5H9 . Tímto bych chtěl ještě jednou veřejně poděkovat ownerům (krovicko a parkis), že si s ní dali práci a doporučit jí všem, zejména pak Kapsovi :) .

• 1

#1644 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 26 září 2016 - 4:53

Udělal jsem si radost a odlovil úžasnou multinku GC6J5H9 . Tímto bych chtěl ještě jednou veřejně poděkovat ownerům (krovicko a parkis), že si s ní dali práci a doporučit jí všem, zejména pak Kapsovi :) .

Ach jo, jak to, že jsem si jí v létě nevšimla?

• 0

#1645 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 745 příspěvků(y)

Publikováno 26 září 2016 - 6:58

Ach jo, jak to, že jsem si jí v létě nevšimla?

Ona byla spuštěna až 1.září.

• 0

#1646 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 26 září 2016 - 16:14

Pěkných keší mi udělalo radost víc, ale obzvlášť jedna od Dacinky v sobotu pobavila. To snad ani nejde popsat, chechtala jsem se ještě v neděli, jak jsme s kolegou hledali složitost v naprosto jednoduché záležitosti. A ty jeho reakce....na to dlouho nezapomenu.

Ovšem možná ještě větší radost mi udělalo setkání s jedním duchovním, ač nejsem věřící, u keše u kostela v Nejdku - že tam bude otec z Konga s neuvěřitelným smyslem pro humor by mě nenapadlo ani v nejdivočejších snech.  Super zážitek. :-)

• 1

#1647 mirek454

mirek454

mirek454

• Members
  • PipPipPip
  • 1 209 příspěvků(y)

Publikováno 26 září 2016 - 17:49

A já v sobotu 24.9. dokončil Challenge 360 ČR. Dnes konečně ověřovač kompletně zezelenal a já mohl zalogovat  76. FI log v historii této výzvy. Radost převeliká.

• 7

#1648 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 28 září 2016 - 15:42

Dneska mě nesmírně potěšilo setkání na cyklostezce s kolegou kačerem - vozíčkářem. Nesmírně živej a radostnej, člověk, jel na handbiku bez jakýhokoliv přídavnýho pohonu, všechno pouze rukama včetně úseků s cca 10°stoupáním. trasu 2 x 20 km (Hloubětín - Klecánky) Skutečně obrovskej respekt!

• 7

#1649 Aviatik

Aviatik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 435 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2016 - 9:20

A co teprve, když se někdy člověk pokusí na handbiku projet. Jednou jsem si to ze zvědavosti vyzkoušel a po čtvrt hodině popojíždění po rovině mne pěkně bolely ruce. Navíc to moc nezatáčí.

Svého času na sever Čech zajížděl kešovat jeden německý tým, chlapík s sebou vozil na některé cache partnerku upoutanou na invalidní vozík a občas jsem se musel divit, na jakých cachích jsem jejich logy viděl a kam ji ten člověk podle fotek dostal. Občas si na to vzal i nějaké ty technické pomůcky, jako třeba tady: GL2DB29W

• 2
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#1650 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2016 - 9:54

No, já jsem Martinovi říkala, že škoda, že ho tam nemam kam na chvíli přesadit, že bych si to vyzkoušela :D, a on se tomu strašně řehtal. Ale aroval, že bych toho měla za chvilku dost. Taky on byl už před úrazem horolezec, co ty ruce trénuje furt, kdežto já jsem už na základce dostala pětku z výmyku na hrazdě :D. Ale to kolo zas tak dlouhý nebylo, byla to domácí výroba, prej před 20 lety zkonstruoval taky nějakej vozíčkář (taky respekt).

• 0

#1651 MikiHamza

MikiHamza

MikiHamza

• Members
  • PipPipPip
  • 890 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2016 - 17:48

<OT> Patří spíše do Georadostného vlákna

Při logování TB/GC jsem zaznamenal, že si podobně jako u logování cache pamatuje a nabízí datum minulého logu, a už nenabízí jako předtím vždy "počítačové datum".

</OT>

• 2

#1652 taxoft

taxoft

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 645 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2016 - 21:39

Takže opravili to, co zhruba před rokem a něco, možná i dříve, rozbili. Hurá.

• 6

Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.

#1653 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 198 příspěvků(y)

Publikováno 03 říjen 2016 - 7:50

<OT> Patří spíše do Georadostného vlákna

Při logování TB/GC jsem zaznamenal, že si podobně jako u logování cache pamatuje a nabízí datum minulého logu, a už nenabízí jako předtím vždy "počítačové datum".

</OT>

Takže opravili to, co zhruba před rokem a něco, možná i dříve, rozbili. Hurá.

Tomy, přesuň to spíš do georadostného koutku, ať alespoň má pár příspěvků navíc :-).

Mimochodem, taky mě to potěšilo, že to zpravili...

• 0

#1654 Kapsa

Kapsa

Kapsa

• Members
  • PipPipPip
  • 3 084 příspěvků(y)

Publikováno 19 říjen 2016 - 18:05

Čtvrté kotě resuscitováno a zachráněno ! ;)

• 4
www.michalkupsa.cz - můj web o cestování, fotografování a geocachingu.

#1655 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 170 příspěvků(y)

Publikováno 20 říjen 2016 - 6:13

Který powertrail na to padl? :)

• 0

SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat

#1656 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 20 říjen 2016 - 6:48

Čtvrté kotě resuscitováno a zachráněno ! ;)

Teda ale to bych fakt ráda viděla Kapsu, jak dává kotěti umělý dejchání :D :D :D . Nemohl bys mi příště k tomu zavolat nebo to aspoň zdokumentovat?

• 1

#1657 Kapsa

Kapsa

Kapsa

• Members
  • PipPipPip
  • 3 084 příspěvků(y)

Publikováno 20 říjen 2016 - 9:45

Který powertrail na to padl? :)

Hned několik - zvažuju cestu na sever a tam už to místy opravdu dopadlo tak, jak před tím varuju už roky - trailů je tam tolik, že normální kešku aby mezitím jeden pohledal. :(

Teda ale to bych fakt ráda viděla Kapsu, jak dává kotěti umělý dejchání :D :D :D . Nemohl bys mi příště k tomu zavolat nebo to aspoň zdokumentovat?

Kdybych dával kotěti umělý dejchnání, tak praskne. ;)  :D

• 2
www.michalkupsa.cz - můj web o cestování, fotografování a geocachingu.

#1658 SvenWiersen

SvenWiersen

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 20 říjen 2016 - 11:41

Takže přímá masáž srdce? :D

• 0

#1659 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 20 říjen 2016 - 12:40

102753_4_81rc6e9896.jpg

• 3

#1660 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2016 - 18:43

Poslední dobou mi nedělá zrovna radost, jak jede geodepresivní koutek a dvě vlákna jedné osoby, která by se spíš měla věnovat svým předškolním dětem.
co mě naopak překvapilo mile je skutečnost, kolik se už objevilo eventů spojených s koncem roku a tak jsem se dnes dokopala sepsat a do fronty odeslat jeden odpolední silvestrovský.
Mám radost, že mám jeden úkol splněný a snad bude mít radost i podobná sestava jako se u nás sešla loni. Tehdy jsem si říkala, jestli nebudeme na místě s kolegou sami a byl nás dav.
  • 1

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama