Ve statistikách na project gc se mi Vodní vír projevil
Georadostný koutek:)
Publikováno 10 listopad 2016 - 11:39
Zkus to. Smazat log na cestovateli můžeš snadno a pak kilometry zase ubydou.
Statistiky se týkají jen keší, Trackables jsou víceméně jen přívažkem.
Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.
Publikováno 10 listopad 2016 - 11:49
To si úplně taky nejsem jistej, protože jednou jsem zkusil vymazat úplně všechny logy u našeho cestovatele, kterýho jsme ze začátku všude protahovali, než nás to přestalo bavit a stejně mu tam zůstaly nějaký záhadný km
Publikováno 10 listopad 2016 - 12:02
Musíš potom zvolit "Recalculate distance".
Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.
Publikováno 10 listopad 2016 - 12:36
Diamantový odznáček na project-gc mi to nedalo, jen se to projevilo u těch trakáčů, které jsem u keše zalogoval.
Publikováno 10 listopad 2016 - 13:18
Mě se ve statistikách GC3TMG7 neobjevila, Vodní vír nemám
Taky by se objevit neměla... Je na specialním bookmarku..
https://www.geocachi...9a-7df1df4d8783
Publikováno 10 listopad 2016 - 13:58
Vodní vír jsem odlovil loni, na projekt-gc ho ve statistice zahrnutý nemám.
Geoget + Locus Pro na Asus Zenfone Max Pro M1, občas Etrex 30 + GPI generator, Wine, Debian testing
Publikováno 11 listopad 2016 - 15:12
Stejně je zajímavé, jak si díky geocachingu rozšiřujeme navzájem i jídelníčky o různé ne zrovna obvyklé recepty. Skoro by se dalo uspořádat GeoProstřeno. :-))) A to patřím k těm, kteří nemají rádi předložku geo u všeho od auta po manžele. Co tak sleduji, tak někteří kačeři jsou nejen pěkně mlsní, ale i vaří tak, že by si ostudu rozhodně neudělali. Co vy na to Zvěřinec, Gríša, Midlan2 a další? .-) Nezaložíme si alespoň vlákno " Co dobrého a skladného na výpravy? "
Druhá radost z minulého víkendu je nález razítka, které jsem už půl roku považovala za ztracené. :-) Takže už nebudu do logbooků čmárat své nečitelné klikyháky, ale opět otiskávat ještěrku s nikem.
A třetí radost je z CWG pro silvestrovský event, opět budou dvě - ti, co splní dobrovolný úkol budou mít opět druhé gratis. Navíc se mi povedlo u sousedů v Regensburgu koupit jednu vtipnou drobnou cenu pro toho, kdo bude nejoriginálnější. Snad bude mít z té blbůstky dotyčný radost. Sama jsem zvědavá, kdo cenu získá.
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 11 listopad 2016 - 15:34
Publikováno 11 listopad 2016 - 15:46
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 11 listopad 2016 - 15:47
Publikováno 11 listopad 2016 - 16:12
Já jsem se právě vrátila z kola, venku jsou tak tři čtyři nad nulou a mírně mží, listí je už skoro opadaný a přesto - uvědomila jsem si, jak tam je krásně. Krásně - přiměřeně roční době, ale opravdu je to krásný. Na keřích jsou červený bobule, po Vltavě plave pestrobarevný listí, u přívozu somruje hejno kačen svačinu, na cyklostezce člověk potká jen pár šílenců, žádný bruslaře nebo dětičky na odrážedlech, šněrující stezku od svodidla ke svodidlu... Fakt jsem si to užila a jsem ráda, že jsem se vykopala ven, při pohledu z okna se mi tam vůbec nectělo.
Publikováno 11 listopad 2016 - 18:02
...užívám si díky geokamarádům mandle v mléčné čokoládě se skořicí...
To je normální provokace! Já chci taky! (sakra, ted jsem dostal chut na sladký a je mi jasný, že ve mě za chvíli zmizí ty lázeňský oplatky co mám ve skříni)
venku jsou tak tři čtyři nad nulou a mírně mží, listí je už skoro opadaný
Tvůj optimismus ti závidim, jestli nějaký období fakt nemám rád, tak podzim.
A k té georadosti taky trochu přispěju. V pondělí se mi podařilo mé druhé FTF v životě, tak to byla velká georadost.
A v nejbližších dnech, ba možná dokonce hodinách překročím metu 100 publikovaných keší.
Publikováno 11 listopad 2016 - 18:54
Stejně je zajímavé, jak si díky geocachingu rozšiřujeme navzájem i jídelníčky o různé ne zrovna obvyklé recepty. Skoro by se dalo uspořádat GeoProstřeno. :-))) A to patřím k těm, kteří nemají rádi předložku geo u všeho od auta po manžele. Co tak sleduji, tak někteří kačeři jsou nejen pěkně mlsní, ale i vaří tak, že by si ostudu rozhodně neudělali. Co vy na to Zvěřinec, Gríša, Midlan2 a další? .-) Nezaložíme si alespoň vlákno " Co dobrého a skladného na výpravy? "
...
Těmi neobvyklými recepty myslíš ty moučné červy? No u nás, resp. skoro u nás - ve Slaném - probíhájí geožranice, což tvoji definici dost splňuje... Jak vařím ohodnotit nedokážu, to u pečení si věřím víc
Publikováno 11 listopad 2016 - 19:07
Zvěřinec, hodně na Netřeb vzpomínám, zákusek mi chutnal víc než oříšky.
Méně obvyklými recepty myslím dejme tomu recepty, které se nenajdou v kuchařkách - vznikly improvizací a protože se osvědčily, zařadili jsme je mezi své oblíbené.
V mém případě např. tortily plněné Pomstou paní domácí ( nejsem si jistá, že jsi ochutnávala ) a kuskusový mořský salát. To jsou jídla, která mi udělají na výpravách vždycky radost.
Jinak Jacce se nedivím, že když v Praze jen mží, udělala si radost projížďkou, ovšem u nás leje a leje. :-( Proto je proti podzimní depce dobré si uvědomit, kolik jiných věcí nám dělá radost. .-)
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 11 listopad 2016 - 19:08
Publikováno 11 listopad 2016 - 19:09
Mne podzim nedeptá, ale chtělo by to být zdravá, to by pak bylo georadosti i z maličkostí
Tento příspěvek byl upraven od Zverinec: 11 listopad 2016 - 19:09
Publikováno 11 listopad 2016 - 19:15
Já mám podzim, teda takovej ten slunečnej barevnej podzim s teplotou kolem 10 stupňů, jakej byl až do minlýho tejdne, asi nejradši z celýho roku. Snad jedině časný jaro se sněženkama a petrklíčema pod tajícím sněhem tomu může ještě konkurovat. Naopak co vyloženě nemusim jsou letní vedra, nad 25° , pokud není možný se ponořit po krk do rybníka a setrvat tam celej den, tak umírám strašlivou smrtí.
Publikováno 11 listopad 2016 - 19:41
Tak i letos se mi povedlo odlovit všech 14 krajů, zatím nás je 53 takových. Loni nás bylo celkem 74.
Publikováno 11 listopad 2016 - 20:20
Tak i letos se mi povedlo odlovit všech 14 krajů, zatím nás je 53 takových. Loni nás bylo celkem 74.
Vidíš, já to za 3,5 roku ještě nestihnul
Zvedavko, mám, asi půl kiláku. A ještě jsem tam nebyl
16 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 16 návštěvníků 0 anonymních uživatelů