Přejít na obsah

Fotka

Georadostný koutek:)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3631 odpovědí na toto téma

#1681 see.bee

see.bee

XXX

• Members
  • PipPipPip
  • 855 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2016 - 11:34

Ve statistikách na project gc se mi Vodní vír projevil

• 0

#1682 taxoft

taxoft

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 645 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2016 - 11:39

Zkus to. Smazat log na cestovateli můžeš snadno a pak kilometry zase ubydou.

Statistiky se týkají jen keší, Trackables jsou víceméně jen přívažkem.

• 0

Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.

#1683 TamTenTom

TamTenTom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 212 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2016 - 11:49

To si úplně taky nejsem jistej, protože jednou jsem zkusil vymazat úplně všechny logy u našeho cestovatele, kterýho jsme ze začátku všude protahovali, než nás to přestalo bavit a stejně mu tam zůstaly nějaký záhadný km :blink:

• 0

#1684 zirafka183

zirafka183

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 287 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2016 - 11:57

....... Co se skutečně stane, když zaloguju nález? Mám pak nejvzdálenější keš na druhý straně zeměkoule .......

Mě se ve statistikách GC3TMG7 neobjevila, Vodní vír nemám

• 0

#1685 taxoft

taxoft

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 645 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2016 - 12:02

Musíš potom zvolit "Recalculate distance".

• 1

Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.

#1686 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 745 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2016 - 12:36

Diamantový odznáček na project-gc mi to nedalo, jen se to projevilo u těch trakáčů, které jsem u keše zalogoval.

• 0

#1687 petegeo

petegeo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 005 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2016 - 13:18

Mě se ve statistikách GC3TMG7 neobjevila, Vodní vír nemám

Taky by se objevit neměla... Je na specialním bookmarku..
https://www.geocachi...9a-7df1df4d8783

• 0

#1688 TamTenTom

TamTenTom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 212 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2016 - 13:27

a Vodní vír  je tam taky

• 0

#1689 Kohout team

Kohout team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 540 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2016 - 13:58

Vodní vír jsem odlovil loni, na projekt-gc ho ve statistice zahrnutý nemám.

• 0

Geoget + Locus Pro na Asus Zenfone Max Pro M1, občas Etrex 30 + GPI generator, Wine, Debian testing

#1690 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2016 - 15:12

U nás je tak hnusně, že by psa nevyhnal, veškerý program jsem proto zrušila, uvařila si místo kafča zdravější Caro a užívám si díky geokamarádům mandle v mléčné čokoládě se skořicí. Poprvé jsem je ochutnala minulý víkend u nich na chalupě a hned je koupila, protože na podobné dny jako dneska je to super lék na deprese.
Stejně je zajímavé, jak si díky geocachingu rozšiřujeme navzájem i jídelníčky o různé ne zrovna obvyklé recepty. Skoro by se dalo uspořádat GeoProstřeno. :-))) A to patřím k těm, kteří nemají rádi předložku geo u všeho od auta po manžele. Co tak sleduji, tak někteří kačeři jsou nejen pěkně mlsní, ale i vaří tak, že by si ostudu rozhodně neudělali. Co vy na to Zvěřinec, Gríša, Midlan2 a další? .-) Nezaložíme si alespoň vlákno " Co dobrého a skladného na výpravy? "
Druhá radost z minulého víkendu je nález razítka, které jsem už půl roku považovala za ztracené. :-) Takže už nebudu do logbooků čmárat své nečitelné klikyháky, ale opět otiskávat ještěrku s nikem.
A třetí radost je z CWG pro silvestrovský event, opět budou dvě - ti, co splní dobrovolný úkol budou mít opět druhé gratis. Navíc se mi povedlo u sousedů v Regensburgu koupit jednu vtipnou drobnou cenu pro toho, kdo bude nejoriginálnější. Snad bude mít z té blbůstky dotyčný radost. Sama jsem zvědavá, kdo cenu získá.

Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 11 listopad 2016 - 15:34

• 0

#1691 see.bee

see.bee

XXX

• Members
  • PipPipPip
  • 855 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2016 - 15:40

Náhodou, venku je skvělé počasí, málo mudlů,.....

• 0

#1692 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2016 - 15:46

No jo, s mudly máš pravdu - ale mám i další koníčky a tak podobné počasí využívám na ně. Momentálně jdu zapnout tavnou pistoli a zkusit pár svícínků a nějaký ten vánoční ministromeček ze šišek, abych udělala radost pár známým. Ale to jsem tady asi neměla prásknou, co? Někteří tu čtou....a třeba se nic nepovede. .-)

Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 11 listopad 2016 - 15:47

• 0

#1693 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2016 - 16:12

Já jsem se právě vrátila z kola, venku jsou tak tři čtyři nad nulou a mírně mží, listí je už skoro opadaný a přesto - uvědomila jsem si, jak tam je krásně. Krásně - přiměřeně roční době, ale opravdu je to krásný. Na keřích jsou červený bobule, po Vltavě plave pestrobarevný listí, u přívozu somruje hejno kačen svačinu, na cyklostezce člověk potká jen pár šílenců, žádný bruslaře nebo dětičky na odrážedlech, šněrující stezku od svodidla ke svodidlu... Fakt jsem si to užila a jsem ráda, že jsem se vykopala ven, při pohledu z okna se mi tam vůbec nectělo.

• 0

#1694 MiroslavRouta

MiroslavRouta

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 126 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2016 - 18:02

...užívám si díky geokamarádům mandle v mléčné čokoládě se skořicí...

To je normální provokace! Já chci taky! (sakra, ted jsem dostal chut na sladký a je mi jasný, že ve mě za chvíli zmizí ty lázeňský oplatky co mám ve skříni)

venku jsou tak tři čtyři nad nulou a mírně mží, listí je už skoro opadaný 

Tvůj optimismus ti závidim, jestli nějaký období fakt nemám rád, tak podzim.

A k té georadosti taky trochu přispěju. V pondělí se mi podařilo mé druhé FTF v životě, tak to byla velká georadost.

A v nejbližších dnech, ba možná dokonce hodinách překročím metu 100 publikovaných keší.

• 1

#1695 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2016 - 18:54

Stejně je zajímavé, jak si díky geocachingu rozšiřujeme navzájem i jídelníčky o různé ne zrovna obvyklé recepty. Skoro by se dalo uspořádat GeoProstřeno. :-))) A to patřím k těm, kteří nemají rádi předložku geo u všeho od auta po manžele. Co tak sleduji, tak někteří kačeři jsou nejen pěkně mlsní, ale i vaří tak, že by si ostudu rozhodně neudělali. Co vy na to Zvěřinec, Gríša, Midlan2 a další? .-) Nezaložíme si alespoň vlákno " Co dobrého a skladného na výpravy? "
...

Těmi neobvyklými recepty myslíš ty moučné červy? No u nás, resp. skoro u nás - ve Slaném - probíhájí geožranice, což tvoji definici dost splňuje... Jak vařím ohodnotit nedokážu, to u pečení si věřím víc :)

• 0

#1696 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2016 - 19:07

Mirku, pokud máš blízko Kaufland, zastav se u ovoce a hledej mezi sáčky se sušenými plody průsvitný sáček s názvem Mandle v mléčné čokoládě se skořicí.
Zvěřinec, hodně na Netřeb vzpomínám, zákusek mi chutnal víc než oříšky.
Méně obvyklými recepty myslím dejme tomu recepty, které se nenajdou v kuchařkách - vznikly improvizací a protože se osvědčily, zařadili jsme je mezi své oblíbené.
V mém případě např. tortily plněné Pomstou paní domácí ( nejsem si jistá, že jsi ochutnávala ) a kuskusový mořský salát. To jsou jídla, která mi udělají na výpravách vždycky radost.
Jinak Jacce se nedivím, že když v Praze jen mží, udělala si radost projížďkou, ovšem u nás leje a leje. :-( Proto je proti podzimní depce dobré si uvědomit, kolik jiných věcí nám dělá radost. .-)

Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 11 listopad 2016 - 19:08

• 0

#1697 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2016 - 19:09

Mne podzim nedeptá, ale chtělo by to být zdravá, to by pak bylo georadosti i z maličkostí :)

Tento příspěvek byl upraven od Zverinec: 11 listopad 2016 - 19:09

• 0

#1698 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2016 - 19:15

Já mám podzim, teda takovej ten slunečnej barevnej podzim s teplotou kolem 10 stupňů, jakej byl až do minlýho tejdne, asi nejradši z celýho roku. Snad jedině časný jaro se sněženkama a petrklíčema pod tajícím sněhem tomu může ještě konkurovat. Naopak co vyloženě nemusim jsou letní vedra, nad 25° , pokud není možný se ponořit po krk do rybníka a setrvat tam celej den, tak umírám strašlivou smrtí.

• 0

#1699 Vláček

Vláček

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 787 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2016 - 19:41

Tak i letos se mi povedlo odlovit všech 14 krajů, zatím nás je 53 takových. Loni nás bylo celkem 74.

• 2

#1700 MiroslavRouta

MiroslavRouta

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 126 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2016 - 20:20

Tak i letos se mi povedlo odlovit všech 14 krajů, zatím nás je 53 takových. Loni nás bylo celkem 74.

Vidíš, já to za 3,5 roku ještě nestihnul :D

Zvedavko, mám, asi půl kiláku. A ještě jsem tam nebyl :D

• 0

7 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama