Milej zlatej, v tropech se polárního dne fakt nedočkáš, bílé noci jsou výsadou polárních oblastí !
Prot jsou ideálem nikoliv tropy, ale pravidená migrace mezi Evropou a Austráií
Publikováno 12 listopad 2016 - 14:28
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 12 listopad 2016 - 15:05
Prot jsou ideálem nikoliv tropy, ale pravidená migrace mezi Evropou a Austráií
Souhlasím, jen bych migrovala mezi severním Norskem a Ohňovou zemí, případně Antarktidou.
Publikováno 12 listopad 2016 - 15:07
Publikováno 12 listopad 2016 - 15:52
Přesně tak, jenom ne muzeum!
No vidíš, já zrovna hlasoval pro muzeum. Důvody jsou v podstatě 2. První byste měli především ctít vy tady a ten druhý je osobní.
1) podle pravidel APE, když se ztratí, porouchá - archiv a z archivu by se nic nemělo vytahovat (mimo vína)
2) přece nepojedu ještě do severní Ameriky, abych měl 100% odloveno
BTW, kdo z vás, kdyby ji obnovili, si pro ni pojede?
Publikováno 12 listopad 2016 - 18:47
Členství: Locked Premium Member
Mě by teda zajímalo, za co přesně mu ten účet vlastně blokli. Jasně, podvádí, ale jak mu chtěj tohle prokázat?
I ten radikální bodovej zisk v krátký době je sice krajně nepravděpodobnej, ale při dostatečně velkým týmu čistě teoreticky taky možnej.
Tento příspěvek byl upraven od quellen: 12 listopad 2016 - 18:51
Google Pixel 3 / Android 12 / c:geo
Publikováno 12 listopad 2016 - 20:21
Myslím, že těch prokazatelných podvodů udělal už dost. A porušování fyzikálních zákonů prostě neokecá.
Me by spis zajimalo proc stejne nedopadli ti co letos tak skvele fungovali jako jeho doprovod a jako bonus nektery dalsi veci sprasili samostatne bez nej. Mozna pujde o neco jinyho nez tech 20k foundu za dva tejdny.
BTW kolik stoji Locked Premium Member na rok, kdyz obycejnej premium member zaplati $30?
Tento příspěvek byl upraven od Modrak: 12 listopad 2016 - 20:45
Publikováno 12 listopad 2016 - 20:47
No fuj Já jsem prostě tropická opice, už teď mi u keší mrznou prsty tak, že nedokážu zadat souřadnice do garmina . 30 °C je příjemný chlad, nad 35 °C je to super, když je poblíž voda na plavání . Mně by už ta zima stačila, dal bych teď rychlé týdenní jaro a pak zapnul ty třicítky a 16 hdin světla denně
Fuj tajbl... Nad 30°C umírám vedrem... Ještě tak do 25°C to jde, ale nad 25°C ať je někde u moře, ale ne u nás... Obléct se můžeš kdykoliv, ale svlíknout kůži už nemůžeš...
Víš jak krásné je jet po keškách na lyžích, v Krkonoších za nádherného mrazivého dne při -5°C a 3 hodiny nepotkat živáčka? Navštívit Apaluchu a další kešky, brodit se bílou záplavou krásného bílého prašanu po pás, když to vezmeš zkratkou po neprošlápnuté cestě a ztratíš značku :-). A pak vracet se na chalupu v 10 večer při -15°C :-).
Jen mě mrzí, že jsem se teď pár let na běžky kvůli malému nedostal :-(
Publikováno 12 listopad 2016 - 21:00
Me by spis zajimalo proc stejne nedopadli ti co letos tak skvele fungovali jako jeho doprovod a jako bonus nektery dalsi veci sprasili samostatne bez nej. Mozna pujde o neco jinyho nez tech 20k foundu za dva tejdny.
BTW kolik stoji Locked Premium Member na rok, kdyz obycejnej premium member zaplati $30?
To je myslím jednoduché. Nikdo z těch co jeli s ním a Jonea je ve svém logu zmiňuje, nemá zdaleka tolik zalogovaných keší během jejich výletu jako Jonea.
Publikováno 12 listopad 2016 - 21:16
Mě by teda zajímalo, za co přesně mu ten účet vlastně blokli. Jasně, podvádí, ale jak mu chtěj tohle prokázat?
I ten radikální bodovej zisk v krátký době je sice krajně nepravděpodobnej, ale při dostatečně velkým týmu čistě teoreticky taky možnej.
Jenom taková domněnka:
Geocaching není život, ale hra provozovaná jedním konkrétním subjektem. Takže tady neplatí lidská práva, neplatí, že nikdo nesmí být zamčen bez soudního procesu s obhájcem, dokazováním viny a tak. A cítí-li se někdo rozhodnutím provozovatele poškozen, může se obrátit... kam chce.
Publikováno 12 listopad 2016 - 21:17
To je myslím jednoduché. Nikdo z těch co jeli s ním a Jonea je ve svém logu zmiňuje, nemá zdaleka tolik zalogovaných keší během jejich výletu jako Jonea.
Ale prave ze ma. Logli to celkem 3 lidi.
Publikováno 12 listopad 2016 - 21:18
Myslím, že se trochu pleteš, že to Pepa bude mít za něco úplně jiného.
Vaše "kombajnová teorie" kulhá na obě nohy. 1) to by měl před lety ban např. Alamogul (a nejen on). 2) určitě by ho měli i Pigeons, OMadlikovi a Sindy. Nemají, ač s Pepou Ameriku brázdili. Stačí kouknout na project, komu kolik letos přiskočilo, popřípadě kouknout na logy s kým kombajny logovali.
Kub4
Myslím, že těch prokazatelných podvodů udělal už dost. A porušování fyzikálních zákonů prostě neokecá.
Ty tomu nějak rozumíš. Jaké fyzikální zákony? Že nelze zalogovat každou sekundu keš? Když vysvětlování zkrátím, tak toto je rychlost GSAKu při dávkovém logování. Nebudu jmenovat, ale znám několik kačerů, kteří prostě nálezy za delší dobu pustí do éteru pod "dnešním" datumem.
Problém je, že někteří Pepu prostě potřebují, aby měli o čem psát Ale co budete dělat teď?
Publikováno 12 listopad 2016 - 21:40
Tak jinak. šindy má za celej rok 2016 2409 zalogovaných keší. Jonea má jen za červenec 2016 21501 zalogovaných keší a to byly v Americe spolu. Nevím proč by má teorie kulhala, ale třeba se pletu.
A neboj, obejdeme se i bez něj.
Publikováno 12 listopad 2016 - 21:41
Až budu tenhle logbook někdy likvidovat, tak kde tenhle list z něj zpeněžím líp: u Sotheby's nebo u Christie's?
Publikováno 12 listopad 2016 - 21:52
Fuj tajbl... Nad 30°C umírám vedrem... Ještě tak do 25°C to jde, ale nad 25°C ať je někde u moře, ale ne u nás... Obléct se můžeš kdykoliv, ale svlíknout kůži už nemůžeš...
Víš jak krásné je jet po keškách na lyžích, v Krkonoších za nádherného mrazivého dne při -5°C a 3 hodiny nepotkat živáčka? Navštívit Apaluchu a další kešky, brodit se bílou záplavou krásného bílého prašanu po pás, když to vezmeš zkratkou po neprošlápnuté cestě a ztratíš značku :-). A pak vracet se na chalupu v 10 večer při -15°C :-).
Jen mě mrzí, že jsem se teď pár let na běžky kvůli malému nedostal :-(
Tak tohle znám. Hřebenovka v Beskydech, kolem 6 večer musíme sjet po červené dolů. A ona byla neprojetá. Ztratili jsme ji hned. A padla tma. Dostali jsme se do Karolinky, ale pěšky po cestě projeté traktorem. a tam 2 hodiny nic nejelo a hospoda žádná.
Radši mám léto. Mimo jiné proto, že je dlouho vidět. A že můžu jít lesem kudykoliv a nemusím hledat projetou cestu, brodit se sněhem po pás, nebo naopak hledat, kde je trochu sněhu a dá se tudy jet. 30 stupňů nad nulou mi nevadí, víc už je nepříjemné, ale radši, než pod nulou. Letos bohužel přišlo typický počasí už v říjnu a tak do půlky března nás neopustí. Takže půl roku nějak přežít. No uvidíme.
Publikováno 12 listopad 2016 - 22:08
Tak jinak. šindy má za celej rok 2016 2409 zalogovaných keší. Jonea má jen za červenec 2016 21501 zalogovaných keší a to byly v Americe spolu. Nevím proč by má teorie kulhala, ale třeba se pletu.
A neboj, obejdeme se i bez něj.
TOP lovce ČR si umíš najít... pak se koukni, kdo a jak logoval např. tuto keš https://coord.info/GC5PQ5Q
V obou případech vidím stejné nicky (MT-Jonea, OMadlikovi, Pig€ons). Jen Sindy asi nestíhá logovat, když furt loví
Publikováno 12 listopad 2016 - 22:16
Tak tohle znám. Hřebenovka v Beskydech, kolem 6 večer musíme sjet po červené dolů. A ona byla neprojetá. Ztratili jsme ji hned. A padla tma. Dostali jsme se do Karolinky, ale pěšky po cestě projeté traktorem. a tam 2 hodiny nic nejelo a hospoda žádná.
Tak tohle se nám stalo na podzim 1968. Bylo to na Stezce (jsou tu nějací Stezkaři?) v Beskydech (nebyl sníh) a šli jsme z Bumbálky do Bílé. Jelikož se stmívalo, tak jsme my úzkostlivější vyšli z hospody včas, abychom se neztratili. Šli jsme po červené, byla hrozná tma (Měsíc byl bůhvíkde), až naše studentky-přírodovědkyně jásaly, že konečně viděly světélkující žížaly. Červenou jsme samozřejmě brzy ztratili. Po pár hodinách jsme uviděli světélko vpravo od hřebenovky. Kousek jsme sešli a zavolali. Někdo vyšel - a začal na nás mluvit slovensky! A že to máme otočit. Nakonec jsme dost vyčerpaní do Bílé došli. A ta parta, která zůstala v hospodě, už byla dávno v místě, kde jsme měli nocleh. Přitom my jsme měli mapy a baterky - a oni jen pěknou opici.
Asi po 20 letech jsme se tudy prošli s rodinou - a viděli jsme tu hrůzu! Pěšina ve svahu a pod ní sráz k potoku. "Jeden krok nalevo, po všem je, po všem", psal kdysi básník a v tomto případě měl pravdu. Měli jsme tenkrát všichni (asi 20 turistů) v té tmě velkou kliku...
Publikováno 12 listopad 2016 - 22:38
TOP lovce ČR si umíš najít... pak se koukni, kdo a jak logoval např. tuto keš https://coord.info/GC5PQ5Q
V obou případech vidím stejné nicky (MT-Jonea, OMadlikovi, Pig€ons). Jen Sindy asi nestíhá logovat, když furt loví
Vidíš a já reagoval na šindyho. Každopádně je to jedno, ať se s tím Jonea popere jak chce. Třeba dojde i na další, uvidíme.
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů