Přejít na obsah

Fotka

Georadostný koutek:)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3631 odpovědí na toto téma

#1741 Kub4

Kub4

acrophobiac :)

• Members
  • PipPipPip
  • 529 příspěvků(y)

Publikováno 13 listopad 2016 - 1:33

Já jen nechápu, že se má ještě někdo potřebu ho zastávat :)

• 3

You are leaving the map zone database. You are on your own, Claire.

#1742 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 13 listopad 2016 - 3:26

Já zas nechápu, že někdo má ještě potřebu to furt dokola řešit. Radši si pusťte to video.

• 5

#1743 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 13 listopad 2016 - 4:02

A já zase myslím, že jeho "propírání", ať už tady nebo na jiných místech k něčemu vedlo. Tohle už je jen oznámení o tom jaký byl důsledek jeho způsobu hry. Nebude asi moc lidí co tohle video nevidělo a svým způsobem oznamuje to samé o čem se zde píše. :D

• 0

#1744 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 13 listopad 2016 - 10:26

Ale jako jo, taky si myslim, že je dobře podvod nazvat podvodem, jen se mi zdá, že stačí to říct dvacetkrát a opakovat to dvěstěkrát je už nudný. Ostatně stejně už je Pepa všem akorát tak pro srandu.

• 3

#1745 sambar439

sambar439

Hulvát a vesnickej primitiv ;)

• Members
  • PipPipPip
  • 462 příspěvků(y)

Publikováno 13 listopad 2016 - 13:03

Ukazovat na podvodníky nás přece nemůže omrzet... Ani po miliontý. Prostě dokud budou podvádět, je třeba na podvodníky ukazovat.
Mimo to mám za to, že na tomhle fóru je spousta daleko nudnějších diskusí o ničem a to nikomu nevadí... Proč asi? ;)
  • 6

#1746 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 13 listopad 2016 - 14:35

Navíc do hry stále přichází nováčci, kteří neznají historii pro vás zcela běžnou a fakt ještě netuší, kdo je Jonea. :-)
Takže minimálně pro ně opakování neuškodí.
Video pobaví pokaždé, když se na něj podívám - kdysi poprvé jsem také ještě neznala souvislosti a až tohle fórum mi pomohlo se zorientovat. Podobně užitečné byly odkazy na památný event Honzáka a další perličky. Pokud člověk chce, další už si ke každé kauze dohledá sám a udělá si obrázek "WHO IS WHO".
Docela si pamatuji na čas, kdy jsem někdy v roce 2012 a 2013 ze začátku netušila, o čem se to na eventech starší kačeři baví. Jacko, zkus se podívat z tohohle úhlu - taková malá osvěta a zároveň varovný prst, že takhle asi ne, co?

Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 13 listopad 2016 - 14:36

• 4

#1747 mirek454

mirek454

mirek454

• Members
  • PipPipPip
  • 1 209 příspěvků(y)

Publikováno 13 listopad 2016 - 16:12

Jsme v georadostném koutku, tak trošku radosti: ač jsem to původně neměl v úmyslu, podařilo se mi vyšetřit volnou neděli a přestože jsem byl po docela náročné 24 hodinové šichtě, neodolal jsem krásnému slunečnému dni a jel na Járu Cimrmana. A dobře jsem udělal. Akce vynikající, měl jsem obavy z davů na LABkách a v divadle samotném, nevyplnilo se ani jedno. Díky tomu, že event probíhal po celý den, ani u LABek se netvořily větší davy než hloučky, celý Žižkov ovládly postavy s GPS a mobily v rukách...

LABky pojaty opravdu v duchu Génia, ještě jednou se klaním pořadatelům akce.

A abych jen nepsal superlativy, trošku navážu na podvůdky a podvody z předchozích příspěvků Když se podíváte na dnešní logy na téhle keši, kterou jsem nejen já marně hledal a nenašel (tedy našel jen držák PETky), uvidíte, že si nikdo neláme hlavu s tím, že když není zapsán v logbooku, nesmí logovat FI. A jak koukám teď, owner FI logy uznal, přestože vím, že keška tam fyzicky nebyla už před eventem ráno.

• 0

#1748 Kub4

Kub4

• Members
  • PipPipPip
  • 529 příspěvků(y)

Publikováno 13 listopad 2016 - 18:14

No, mě tam pobavily ty stoly s dlouhými seznamy trackovacích kódů a tichá pošta lab hesel, schopná změnit písmena na číslice. Ale představení vtipné.
  • 2

#1749 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 13 listopad 2016 - 19:00

No my jsme sice do dívadla samotnýho dorazili až "za pět minut pozdě" takže jsme LABky v budově nestihli (už tam nebyly), ale prošli jsme se pěkně okolo a ty ostatní venku odlovili. Nelitovali jsme, že jsme to nestihli všechno. Holt zase jindy a jinde no. ;)

• 0

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"

#1750 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 531 příspěvků(y)

Publikováno 13 listopad 2016 - 19:26

Ale jako jo, taky si myslim, že je dobře podvod nazvat podvodem, jen se mi zdá, že stačí to říct dvacetkrát a opakovat to dvěstěkrát je už nudný. Ostatně stejně už je Pepa všem akorát tak pro srandu.

No jo, ale pro srandu je vsem jen proto, ze se o tom mluvi...
  • 9

#1751 ptychozoon

ptychozoon

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 108 příspěvků(y)

Publikováno 14 listopad 2016 - 15:36

Vcerejsi Megáč byl super, k memu stesti jsem byl rano, pred prvnim predstavenim vcas a tak jsem si mohl labky, v doprovodu dalsich dvou kaceru v klidu obejit a jeste i odlovit dalsi fajn kesuli. Byla to prima akce a navic mi udelal radost pokec s ownerama, kde jsem jim mohl osobne podekovat za tak narocnou praci pri priprave eventu a aby se radost nasobila, aktivoval jsem si krasny coin,kteremu jsem dal do vinku nejaky ten cimrmanovsky ladeny pribeh https://coord.info/TB871QB   :) I kdyz nevim, jestli to nekdo vubec cte, kdyz vidim ty seznamy cestovatelu, ktere si kazdy tak maximalne ofoti... :)

Tento příspěvek byl upraven od ptychozoon: 14 listopad 2016 - 15:36

• 1

#1752 Kub4

Kub4

• Members
  • PipPipPip
  • 529 příspěvků(y)

Publikováno 14 listopad 2016 - 20:05

Megáč se opravdu povedl - co se týče představení, byl jsem skeptický, ale bylo to naprosto super :) Bavil jsem se stejně dobře jako u originálních Cimrmanových her :)

• 2

#1753 MiroslavRouta

MiroslavRouta

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 126 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2016 - 0:44

Musím souhlasit, z megáče jsem taky měl opravdu velkou georadost, byl skvělej!

• 1

#1754 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2016 - 20:59

Hm, pro mě zpráva neutrální, ale když se bloknutí účtu probíralo tady, dám info sem:
jak mám nastavené zprávy z keší do určitého okruhu, přišlo mi DNF hádejte od koho? Ano, účet již blokovaný není - že by šlo o krátkou výstrahu?
Osobně bych na varovné bloknutí viděla jednoho kandidáta.
  • 0

#1755 Kub4

Kub4

• Members
  • PipPipPip
  • 529 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2016 - 19:35

Zjistil jsem vtipnou věc. Souřadnice N 0° 00.000 E 000° 00.000 vedou na mapy.cz na Jižní pól - i když tedy správně umístěný západně od Afriky :) V biskajském zálivu píšou South Pole :)

• 0

#1756 LudaL

LudaL

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 310 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2016 - 21:35

Biskajský? Snad Guinejský, ne?

• 0

#1757 Kub4

Kub4

• Members
  • PipPipPip
  • 529 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2016 - 21:39

Jawohl. Docela by mě zajímalo, zda to byl můj přeřek nebo zase nějaký vtip mobilu  :lol:

• 0

#1758 panzerstepan

panzerstepan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 562 příspěvků(y)

Publikováno 18 listopad 2016 - 8:27

Mam georadost uz dnes, protoze uz ted mam letenky na geovypravy na pristi rok. V kvetnu Finsko a v srpnu Dansko a Svedsko. Uz se moc tesim.
  • 4

#1759 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 20 listopad 2016 - 22:57

Včera jsem pořádal event ke Světovému dni toalet. Před chvílí kouknu na dnešní notifikace a tam divadelní event a hrát se bude hra Hajzlbáby. No, pobavilo mě to. :)

• 0

#1760 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2016 - 13:34

Jeden vtipný log:

22:30
Jo zapomnel jsem zminit, ze jsme se na misto eventu podivali pro formu jeste jednou za tmy a v desti pro ztracene klice, ktere mi vypadly z kapsy.
Uz na konci eventu jsem totiz zjistil, ze nemam klice od auta a Kuba je se mnou hned zacal hledat. Nastesti mi doslo, kde jsem je asi ztratil, takze nalez byl otazkou chvilky (jak taky jinak, pro zkuseneho kacera, jak Kuba poznamenal). Radosti z nalezu jsem ovsem presel, ze mi chybi i klice od domu, ktere jsem mel ve stejne kapse, a zjistil jsem to az pri navratu domu pozde vecer. Abysme meli klid, tak jsme pro ne radeji hned zajeli a lezely samozrejme tam, kde predtim ty klice od auta.

• 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama