Já jen nechápu, že se má ještě někdo potřebu ho zastávat
Georadostný koutek:)
Publikováno 13 listopad 2016 - 4:02
A já zase myslím, že jeho "propírání", ať už tady nebo na jiných místech k něčemu vedlo. Tohle už je jen oznámení o tom jaký byl důsledek jeho způsobu hry. Nebude asi moc lidí co tohle video nevidělo a svým způsobem oznamuje to samé o čem se zde píše.
Publikováno 13 listopad 2016 - 10:26
Ale jako jo, taky si myslim, že je dobře podvod nazvat podvodem, jen se mi zdá, že stačí to říct dvacetkrát a opakovat to dvěstěkrát je už nudný. Ostatně stejně už je Pepa všem akorát tak pro srandu.
Publikováno 13 listopad 2016 - 13:03
Mimo to mám za to, že na tomhle fóru je spousta daleko nudnějších diskusí o ničem a to nikomu nevadí... Proč asi?
Publikováno 13 listopad 2016 - 14:35
Takže minimálně pro ně opakování neuškodí.
Video pobaví pokaždé, když se na něj podívám - kdysi poprvé jsem také ještě neznala souvislosti a až tohle fórum mi pomohlo se zorientovat. Podobně užitečné byly odkazy na památný event Honzáka a další perličky. Pokud člověk chce, další už si ke každé kauze dohledá sám a udělá si obrázek "WHO IS WHO".
Docela si pamatuji na čas, kdy jsem někdy v roce 2012 a 2013 ze začátku netušila, o čem se to na eventech starší kačeři baví. Jacko, zkus se podívat z tohohle úhlu - taková malá osvěta a zároveň varovný prst, že takhle asi ne, co?
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 13 listopad 2016 - 14:36
Publikováno 13 listopad 2016 - 16:12
Jsme v georadostném koutku, tak trošku radosti: ač jsem to původně neměl v úmyslu, podařilo se mi vyšetřit volnou neděli a přestože jsem byl po docela náročné 24 hodinové šichtě, neodolal jsem krásnému slunečnému dni a jel na Járu Cimrmana. A dobře jsem udělal. Akce vynikající, měl jsem obavy z davů na LABkách a v divadle samotném, nevyplnilo se ani jedno. Díky tomu, že event probíhal po celý den, ani u LABek se netvořily větší davy než hloučky, celý Žižkov ovládly postavy s GPS a mobily v rukách...
LABky pojaty opravdu v duchu Génia, ještě jednou se klaním pořadatelům akce.
A abych jen nepsal superlativy, trošku navážu na podvůdky a podvody z předchozích příspěvků Když se podíváte na dnešní logy na téhle keši, kterou jsem nejen já marně hledal a nenašel (tedy našel jen držák PETky), uvidíte, že si nikdo neláme hlavu s tím, že když není zapsán v logbooku, nesmí logovat FI. A jak koukám teď, owner FI logy uznal, přestože vím, že keška tam fyzicky nebyla už před eventem ráno.
Publikováno 13 listopad 2016 - 19:00
No my jsme sice do dívadla samotnýho dorazili až "za pět minut pozdě" takže jsme LABky v budově nestihli (už tam nebyly), ale prošli jsme se pěkně okolo a ty ostatní venku odlovili. Nelitovali jsme, že jsme to nestihli všechno. Holt zase jindy a jinde no.
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 13 listopad 2016 - 19:26
Ale jako jo, taky si myslim, že je dobře podvod nazvat podvodem, jen se mi zdá, že stačí to říct dvacetkrát a opakovat to dvěstěkrát je už nudný. Ostatně stejně už je Pepa všem akorát tak pro srandu.
No jo, ale pro srandu je vsem jen proto, ze se o tom mluvi...
Publikováno 14 listopad 2016 - 15:36
Vcerejsi Megáč byl super, k memu stesti jsem byl rano, pred prvnim predstavenim vcas a tak jsem si mohl labky, v doprovodu dalsich dvou kaceru v klidu obejit a jeste i odlovit dalsi fajn kesuli. Byla to prima akce a navic mi udelal radost pokec s ownerama, kde jsem jim mohl osobne podekovat za tak narocnou praci pri priprave eventu a aby se radost nasobila, aktivoval jsem si krasny coin,kteremu jsem dal do vinku nejaky ten cimrmanovsky ladeny pribeh https://coord.info/TB871QB I kdyz nevim, jestli to nekdo vubec cte, kdyz vidim ty seznamy cestovatelu, ktere si kazdy tak maximalne ofoti...
Tento příspěvek byl upraven od ptychozoon: 14 listopad 2016 - 15:36
Publikováno 15 listopad 2016 - 0:44
Musím souhlasit, z megáče jsem taky měl opravdu velkou georadost, byl skvělej!
Publikováno 15 listopad 2016 - 20:59
jak mám nastavené zprávy z keší do určitého okruhu, přišlo mi DNF hádejte od koho? Ano, účet již blokovaný není - že by šlo o krátkou výstrahu?
Osobně bych na varovné bloknutí viděla jednoho kandidáta.
Publikováno 18 listopad 2016 - 8:27
Publikováno 20 listopad 2016 - 22:57
Včera jsem pořádal event ke Světovému dni toalet. Před chvílí kouknu na dnešní notifikace a tam divadelní event a hrát se bude hra Hajzlbáby. No, pobavilo mě to.
Publikováno 21 listopad 2016 - 13:34
Jeden vtipný log:
22:30
Jo zapomnel jsem zminit, ze jsme se na misto eventu podivali pro formu jeste jednou za tmy a v desti pro ztracene klice, ktere mi vypadly z kapsy.
Uz na konci eventu jsem totiz zjistil, ze nemam klice od auta a Kuba je se mnou hned zacal hledat. Nastesti mi doslo, kde jsem je asi ztratil, takze nalez byl otazkou chvilky (jak taky jinak, pro zkuseneho kacera, jak Kuba poznamenal). Radosti z nalezu jsem ovsem presel, ze mi chybi i klice od domu, ktere jsem mel ve stejne kapse, a zjistil jsem to az pri navratu domu pozde vecer. Abysme meli klid, tak jsme pro ne radeji hned zajeli a lezely samozrejme tam, kde predtim ty klice od auta.
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů