Já se příště polepšim
Georadostný koutek:)
Publikováno 30 December 2016 - 12:06
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 30 December 2016 - 12:31
Já se příště polepšim
Jsem si původně chtěla dát inzerát, kdo chce se mnou na kešky , ale pak jsem se ptala jen po známých a skoro nikdo nemohl .
Ale i tak, za ty 4 odpoledne, co byly malé děti pryč, jsem si odlovila 27 keší! Což je také důvod ke georadosti... (Co na tom, že včerejšek byl jediný den, kdy jsem nezmokla)...
Publikováno 30 December 2016 - 12:41
Jsem si původně chtěla dát inzerát, kdo chce se mnou na kešky , ale pak jsem se ptala jen po známých a skoro nikdo nemohl .
Ale i tak, za ty 4 odpoledne, co byly malé děti pryč, jsem si odlovila 27 keší! Což je také důvod ke georadosti... (Co na tom, že včerejšek byl jediný den, kdy jsem nezmokla)...
Já teď asi 9 dní lovit nebyl a včera ráno se udělalo hezky tak řikám "no, asi někam vyrazim". A jelikož jsem potřeboval na "severu" něco vyzvednout, cestou jsem si ulovil nějaký keše. Nakonec celkem 9
Publikováno 30 December 2016 - 13:21
Hm, já ulovila jedině tak nějakou hnusnou virózu ( neprezidentskou, aby bylo jasno ) a musela zrušit úterní procházku s kamarády, na kterou jsem se od listopadu těšila + společnou účast tradičním eventu. Ale zase mi radost udělal na Radyni vypuštěný TB, dvě ještěrky. Poučila jsem se od Kulíška a dala za úkol předávat jen na eventech a baví mě sledovat, že si ještěrky zatím předali jen samí známí kačeři. To jsem zvědavá, kdo bude čtvrtý, jestli ho budu také znát - tip mám.
Mno a docela mi dělá radost předpověď počasí na zítra, už jsem měla obavy, jak budeme pouštět starý rok po vodě a zapalovat svíčky za deště. Asi se dneska budu muset podívat, jak vysoko je aktuálně řeka a kde k ní bude nejvhodnější přístup. Už je mi podstatně líp, takže už neuvažuji, aby mě někdo na eventu zastoupil - proslov si prostě neodpustím. Ale vážně, když jsem lidi vyhecovala k pořádání eventů, měla bych jim poděkovat.
PS: Jo a hlavně se chystám některé pošťouchnout, aby se v příštím roce přidali, ale pšššt. Mám hned několik vytipovaných, kteří by dovedli připravit pěkný event a některé už jsem dokonce mírně nalomila.
Publikováno 30 December 2016 - 23:05
Pro odlehčení matematický příklad:
Pokud jedna škodovka dokáže vyřadit pět Pandurů,
kolik je třeba škodovek na to, aby znemožnily české
armádě bojové nasazení?
Publikováno 31 December 2016 - 15:05
Nepočítej to přes škodovky, ale přes blondýny! Mám takové tušení, že na všechny Pandury by stačila jen jedna z nás - my někdy dovedeme neuvěřitelné věci.
A teď mi držte palce, ať nic na event nezapomenu doma - mám radost, že je krásně slunečno a zároveň mrazivo, oblíkám se a běžím, ať mě nesprdnou, že jde owner pozdě.
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 31 December 2016 - 17:36
Publikováno 31 December 2016 - 17:08
Huráááááááááá, dneska se mi podařilo dojet na kole zbytek toho, co jsem si pro letošní rok předsevzala, a ještě přitom vymést dva eventy. Už jsem nevěřila tomu, že to zvládnu, navíc jsem se bála náledí a chybělo ještě docela dost, ale nakonec bylo sucho a dalo se to. Požehnaný nový rok všem!
Publikováno 31 December 2016 - 17:35
Mám radost jako už dlouho ne. Sotva jsem se stačila přivítat s prvními dvěma účastníky eventu a vydala se krmit skutečné kachny, protože mi bylo jasné, že později už se k tomu nedostanu, koho vidím jít přes lávku proti mně? Věřte nevěřte, Mr3ska osobně! Jóó, taková překvapení bych si přála i do dalšího roku. Vzácná návštěva v poslední letošní den. Potěšila i opožděná budějovická skupinka, která se rozhodla, že od vody neodejde, dokud na rychlejší vodu nedostane i poslední plavidlo. Takže jsme byli jejich zásluhou trochu přesčas a event společně v posledních asi deseti lidech uzavřeli. Mno, mám radost, kolik lidí se sešlo a jaká vytvořili plavidla.
Do nového roku všem hlavně zdraví a plno fajn lidí kolem sebe.
Publikováno 31 December 2016 - 19:53
Publikováno 31 December 2016 - 20:09
To jsem ráda, že jsi i přes mlhu v pořádku doma. Překvapení to tedy bylo, jen jak bylo hodně lidí, tak jsem nestíhala víc popovídat a navíc byla díky bacilům lehce mimo a zmatená.
Kdyby to šlo, tak ti teleportuji talíř horké zelňačky na zahřátí - stihla jsem uvařit po eventu a zvládla jsem už dva talíře. Jen v mém podání v ní stojí lžíce.
A hele Jacku, honibodku jednu - hned dva eventy vymete najednou a vymlouvá se na kolo! Mno, já nemůžu nic moc říkat , začátkem prosince jsem byla jeden den na Radyni a v Holoubkově.
Publikováno 31 December 2016 - 22:40
Publikováno 01 January 2017 - 21:54
Ted jsem dojel domu. Ale takovou mlhu jako dneska cestou domu jsem jeste nezazil. Poprve jsem jel po dalnici pod 40km/h. Kdyby auta nemela zapnute mlhovky tak auto 20m pred sebou nevidim. Fakt mazec.
To je vidět, že nejsi ze severozápadních Čech (Most-Teplice-Ústí). Tady když vidíme na konec kapoty, tak to pro nás není žádná mlha... Kolikrát musel třeba někdo z autobusu vystoupit a jít před autobusem.
A mimochodem, věříte, že dnes bylo v Podkrušnohoří mlhavo a inverze? a jen na Kr. horách, na Milešovce a dalších osmitisícovkách svítilo sluníčko.
Tento příspěvek byl upraven od ladislavappl: 01 January 2017 - 21:58
Publikováno 01 January 2017 - 22:28
Publikováno 01 January 2017 - 23:01
Východní Čechy, Podhůra u Slatiňan. Nádhera. Den jak malovaný.
Publikováno 02 January 2017 - 7:57
Jo, včera a předevčírem jsme si konečně snad po několika měsících udělali nějaký výlet do přírody. SIce nad inverzi jsme se dostali jen autem a na event bez výhledu včera kvůli eventu, nebo předevčírem na Junáckou vyhlídku při skautském Silvestrovském výstupu na ni a pak jsme opět sešli do inverze, ale stálo to za to... Ještě, že tu zimu máme. Víte, o co bychom byli ochuzeni, nemít tu zimní nádheru ;-).
A to tu před nedávnem na tu zimu někdo nadával.
Jediný problém je, že s malým déle jak 3-4 hodinky venku nedáme bez nějakého ohřátí v teple :-(
Jen by to sluníčko mohlo být i u nás doma... Tady bylo krom minulé středy (kdy jsem byl do 5 v práci) snad stále zataženo.
Publikováno 02 January 2017 - 10:25
Neprovokujte s tím sluníčkem, v Boleslavi je od 30.12. zataženo a mlhavo.
8 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů