Já o víkendu byla na dvou sériích keší, které mne velmi potěšily. Jde o série ownera Žabuchyho, Naše stromy trochu jinak (deset kousků) a poznávací série - Poznáš ptáky, stromy apod. - osm kousků. Super luštění, parádní terén, úžasné kešky, každá jiná, nápaditá, prostě radost je hledat. Úplně mi bylo líto, že už máme všechny nalezené. Stejně tak je krásná série u Dubňan, tam jezdíme s půjčeným georobůtkem, místní kešky se mu moc líbí. Vůbec buď máme "začátečnické" štěstí, nebo si dobře vybíráme, nevím, ale většinou nás potkávají fakt pěkné kešky. Ale je fakt, že nechodíme po PWT, když jich za den najdeme deset patnáct, tak je to výkon, většinou nasbíráme pět šest a v nohách x kilometrů.
Prostě tento víkend jsem měla z geocachingu velkou radost a pokud můžete, vřele doporučuji minimálně sérii začínající GC7PXM5
Díky za recenzi, vypuštěno mám, jen musím počkat, až bude mít dcera čas, jelikož já nemám řidičák. No a kešky u Dubňan, to e kapitola sama pro sebe,na ty se chystám v srpnu,tam bych se měla bezprbémů dostat i busem.