Naproti chování letitého kačera mi udělaly radost nabídky přátelství od mladší kačerské generace. Od týmu, který má i přes svůj věk už dost zkušeností se zakládáním keší - klidně bych je požádala o betatest, kdybych potřebovala, v zimě na eventu bylo znát, že zkušeností jim nechybí, byli moc fajn. Druhá nabídka přišla od mého patnáctiletého spoluhráče z mölekk - jako owner eventů má na Benešovsku už své jméno. :-)
Takže vlastně dneska dobrý pocit, že s mladou kačerskou generací to není tak hrozné, jak někteří pesimisté tvrdí - naopak vidím, že mladší nejsou líní připravovat zábavu pro ostatní a vedou si dobře. Držím jim palce a ráda je vítám mezi přátele.
Už jsem opakovaně uvažovala, že je škoda, že nejde uspořádat event jen pro přátele - takové setkání lidí, kteří k sobě mají blíž. Samozřejmě to jde jako NEevent, takové už jsem zažila, ale přes listing, který by viděla jen skupina přátel by to bylo šikovnější s komunikací - něco jako moznost pustit labky jen pro omezenou skupinu. Skoro bych měla chuť takovou možnost GS navrhnout, ale s mou angličtinou?
A tak se ptám, neuvažovali jste už někdo o téhle možnosti nebo dokonce nezkoušeli do Seattlu napsat? Pokud má člověk na profilu pár desítek přátel, byla by taková možnost fajn. ;-)
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 27 červenec 2020 - 20:01