Georadostný koutek:)
Publikováno 24 červen 2013 - 12:59
Publikováno 24 červen 2013 - 13:19
--------------------------------------------
Nehodlám ustupovat prudičům snažícím se mne donutit k prolinkování profilů. Teprve neprolinkovaný profil nevyskytující se na geocaching.com jsem ochoten považovat za anonymní.
--------------------------------------------
Neexistuje špatná keš. Existují jen chyby a/nebo špatná rozhodnutí, která dělám já jakožto lovec.
-----------------------------------------------------
Nejhorší chyba je ta, ze které se mohou poučit akorát ostatní.
-----------------------------------------------------
Jít Tě lovit, ale kdež,
nejsi Waymark ani Keš
a taky nemáš číslo Trackovací,
tak proč si dávat s Tvým odlovem práci.
Publikováno 24 červen 2013 - 13:58
Publikováno 24 červen 2013 - 18:12
Publikováno 24 červen 2013 - 18:19
Mapky:TOPO Czech 2013 PRO
Software:Mapsource
Publikováno 25 červen 2013 - 20:28
jojo "CEPI" Tak tohoto dobrodruha jsem potkal u nas na morave. Na cyklo serii" chribsky okruh"sambar439 napsal/a:
Tak tomu říkám poctivé FTF: http://www.geocachin...f6-9ff90632a8b2 ... :-o
Tenkrat mel pujcene kolo od mladeho, tak se ani nedivim ze to svoje kolo na FTF lovu zahodil "do kopriv" :-)))
Je radost poznat takove super lidi ;-) spousta zazitku a zkusenosti....
timto zdravim!!
Publikováno 27 červen 2013 - 22:55
Publikováno 28 červen 2013 - 19:32
Na předchozí straně tohoto vlákna jsem 31. 5. psal o hnízdění další kosí rodinky v květináči na našem balkonu. Staré hnízdo jsme vyhodili - a za pár dnů tam seděla jiná kosice. Hnízdo nyní nebudovali, jen trochu udusala hlínu pod sebou a snesla 5 vajec. Vylíhli se tři mladí (dvě zbývající vejce vystrnadila k okraji). A včera jsem objevil jedno mrtvé mládě taky u okraje, už ztuhlé... Vyndal jsem ho a vyhodil, ale nevím, jestli ho třeba nechtěli jíst , aby si ušetřili námahu se sbíráním žížal.
Jen doufáme, že to ti dva mladí navzdory rodičovské péči přežijí...
Publikováno 30 červen 2013 - 23:53
Včara zapsala CherryTimika k [tb]TB40RF3[/tb]:
Poslední manipulace byla 04/05/2012, tj. nalezeno po 1 roce, 1 měsíci a 26 dnech.Po dllllllhej dobe zaregistrovaná, akonáhle som ju našla v skrynke.
A ještě větší radost mi udělala bertik148 u [tb]TL5TBZDF[/tb]. Váže se k tomu jeden příběh. 11/14/2011 jsem blexu vložil do GCV8QA. Měsíc se nic nedělo, načež mě kontaktoval Mel-Man s otázkou, jestli jsem si blexu náhodou nenechal a jestli jsem jej opravdu vložil do Pavilono 1981 jak jsem psal. 01/25/2012 Mel-Man označil blexu za stracený a já jsem smutně koukal na můj poslední zápis. Kalimero svůj Discovered log musel přidat až hodně dlouho potom. A 05/25/2013 píše bertik148:
tj. nalezeno po 1 roce 6 měsících a 11 dnech.Blexu jsem našla v keši na Šumavě, Tišina-rybník Cholmer, nebyl v inventáři a zjistila jsem, že je ztracený, určitě uložím jinde, myslím, že si kačeři myslí, že je to CWG, škoda za tu geoneznalost.....
Publikováno 01 červenec 2013 - 6:25
Publikováno 01 červenec 2013 - 7:58
Publikováno 01 červenec 2013 - 9:17
Smrk napsal/a:
Taky se mi stává, že se ztracené coiny zase někde záhadně objevují stovky kilometrů jinde.
mě udělalo radost a vylečilo depresi, že jsem našel Smrkovo CWG v keši v Tišnově
1. mne potěšilo že sem po dlouhééé době našel v keši CWG
2. mne to potěšilo neb vždy rád aspon takto "potkám" někoho koho znám aspoň z fora :-)
Publikováno 01 červenec 2013 - 9:26
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 01 červenec 2013 - 13:29
Také mne potěšilo, když jsem při logování cache nedaleko Bad Ischlu zjistil, že tam pár dní přede mnou byl kolega cacher se kterým se znám osobně.prazskychytrak napsal/a:
Mě vždycky pobaví, když při logování zjistím, že jsem se s někým z fóra nebo koho znám osobně minul u škatule třeba jen o pár hodin nebo pár dní...také takové "potkávání"
Publikováno 01 červenec 2013 - 13:50
jakouback napsal/a:
Smrk napsal/a:
Taky se mi stává, že se ztracené coiny zase někde záhadně objevují stovky kilometrů jinde.
mě udělalo radost a vylečilo depresi, že jsem našel Smrkovo CWG v keši v Tišnově
2. mne to potěšilo neb vždy rád aspon takto "potkám" někoho koho znám aspoň z fora :-)
To ja jsem pak treba se Smrkem v lese, hledame jak vztekli na evidentne uplne blbym miste a pak se objevi kolega kacer, ktery kdyz zjisti, ze se tam poflakuje Smrk, chce se s nim desne moc seznamit. Ja tam pak funguju jako Smrkova sekretarka, stojim v pozadi, neco jako vaza ve vyblitym odstinu na konferencnim stolku u steny a premyslim, jestli mam byt smutna, ze nikoho nezajimam nebo pysna, ze me vzala vyvencit takova supernova. ;)
Publikováno 01 červenec 2013 - 14:58
Slanecek napsal/a:
To ja jsem pak treba se Smrkem v lese....
Tak to se nediv. V lese je to vsude samej smrk kam dohlidnes, takze nejakej slanecek se mezi tema smrkama snadno prehlidne. Me by taky nenapadlo hledat v lese slanecka.
Publikováno 01 červenec 2013 - 15:48
jakouback napsal/a:
Smrk napsal/a:
Tak to mám radost, že nějaké kolečko skončí taky v poctivé sbírce :-) V Tišnově jsem utrousil dvě, tak snad má radost ještě někdo další. A jedno jsem si odtamtud odvezl.
Publikováno 01 červenec 2013 - 15:49
Slanecek napsal/a:
...premyslim, jestli mam byt smutna, ze nikoho nezajimam nebo pysna, ze me vzala vyvencit takova supernova.
Tak jsme snad nějací nadkačeři, ne? Máme PMko, lovíme pětky, sbíráme i zaokapovky pro body, jedeme do Rakouska pro suvenýr :-D :-D
Publikováno 01 červenec 2013 - 15:50
prazskychytrak napsal/a:
Mě vždycky pobaví, když při logování zjistím, že jsem se s někým z fóra nebo koho znám osobně minul u škatule třeba jen o pár hodin nebo pár dní...také takové "potkávání"
Občas se taky takhle s někým minu a když se podívám do logbooku, tak zjistím, že je to někdo, o kom jsem už mockrát slyšel, jen jsem nevěděl, kdo to je :-)
19 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 19 návštěvníků 0 anonymních uživatelů