Georadostný koutek:)
Publikováno 06 srpen 2013 - 6:59
Publikováno 06 srpen 2013 - 12:30
Publikováno 06 srpen 2013 - 12:41
Publikováno 06 srpen 2013 - 12:57
...no a pro mne bude asi další radostnou událostí, až si při nejbližší kontrole tu svou keš také co nejrychleji najdu
Naše keše zakládáme bez dotací a i jejich provoz si sponzorujeme sami.
Berte na to při jejich návštěvách ohled !
Publikováno 06 srpen 2013 - 13:23
KulisekW napsal/a:
Mně vypadl před třemi týdny za jízdy telefon z kapsičky na kole. Ve třicítce sebou švihnul o asfalt a rozlětěl se na několik kusů (baterka, kryt, tělo, karty) - samozřejmě se projel několik metrů po displeji... Myslel jsem, že jsem právě dokešoval a můžu jet domů. Telefon jsem poskládal a...běží!
Dříve bylo toto u telefonů úplně normální :-D
Publikováno 06 srpen 2013 - 18:44
No a nejen u telefonů. Mně vypadla navigace Garmin Etrex Legend z kapsy, když jsem byl na hradě Velhartice a letěla přes dvě patra až do suterénu. Myslel jsem si, že to je úplný konec, ale když jsem ji poskládal, běžela dál jako by se nechumelilo.Smrk napsal/a:
KulisekW napsal/a:
Mně vypadl před třemi týdny za jízdy telefon z kapsičky na kole. Ve třicítce sebou švihnul o asfalt a rozlětěl se na několik kusů (baterka, kryt, tělo, karty) - samozřejmě se projel několik metrů po displeji... Myslel jsem, že jsem právě dokešoval a můžu jet domů. Telefon jsem poskládal a...běží!
Publikováno 06 srpen 2013 - 19:05
Smrk napsal/a:
KulisekW napsal/a:
Dříve ano, ale můj ,,dotykáč" mě ne a ne udivovat svou výdrží. Některé co měli mí kamarádi jednou upadly a bylo to na opravnu... Holt, jsem rád, že mám kvalitní zařízení a jen celoplastový odlitek za "pár stovek".
Trochu jsi mi připomněl jednu mou "nehodu" s mou Nokii 6100 (těžko říct, kolik to je let nazpět...). Z blbosti jsem si s ní hrál na šňůrce a najednou cvrnk o roh stolu - posbíral jsem součástky, poskládal a bez jediného škrábnutí mi funguje jako záloha dodnes.
Publikováno 06 srpen 2013 - 19:11
Alke04 napsal/a:
Mam radost, že mi dnes reviewer pustil novou serii.
Škoda, že jsem žatečák, zrovna dneska mám náladu jak na kolo...
EDIT: A dnes mě potěšila čistota uložení jedné mé kešky, když jsem byl na kontrole (druhá kontrolovaná byla desrt cm pod zemí, ale to mě taky potěšilo - že jsem ji vůbec našel )
Publikováno 06 srpen 2013 - 19:36
Tak na tohle se těším Arabela byla luxus tak tohle bude neméně pěknej kousek.Alke04 napsal/a:
Publikováno 06 srpen 2013 - 19:44
Alke04 napsal/a:
tak na vikend mam uz program jasny..... tohle si nenecham ujit
Publikováno 06 srpen 2013 - 22:11
Alke04 napsal/a:
Tak jen doufám, že vydrží dýl než Arabela Přecijen v nejbližší době to na ni nevidím.
Publikováno 07 srpen 2013 - 7:29
Publikováno 07 srpen 2013 - 8:45
dymak napsal/a:
Bylo moc fajn zjistit, že jsou na světě ještě férový lidičkové.
Super - moc gratuluju, zřejmě jsi měl mimořádné štěstí ;-) Já mám bohužel poslední dobou spíš opačné zážitky :-)
Publikováno 07 srpen 2013 - 9:27
Publikováno 07 srpen 2013 - 11:16
Joe Tramp napsal/a:
Alke04 napsal/a:
Tak jen doufám, že vydrží dýl než Arabela Přecijen v nejbližší době to na ni nevidím.
No, já myslím, že životnost keší není o době existence, ale o počtu návštěv. Arabela byla na světě 3 měsíce, ale... přišlo na ní 1000 lidí. Když to srovnám třeba s Žebráckými pověstmi, které jsou na světě 3 roky a z 80% jsou to drive-in, tak tam bylo průměrně 800.
Nic méně... plán je vydržet do konce října určitě, podle počasí se uvidí co dál.
Publikováno 13 srpen 2013 - 8:26
Publikováno 14 srpen 2013 - 19:46
Publikováno 14 srpen 2013 - 21:37
to je tupec, ten to ryje.
7 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů