Georadostný koutek:)
Publikováno 30 září 2013 - 14:39
Publikováno 30 září 2013 - 14:49
To ty keše polykáš?phrkt napsal/a:
Než přelouskám u počítače ty listingy, tak jsou kila zpátky
Publikováno 30 září 2013 - 15:34
Jacka_dominikanka napsal/a:
:-) :-) :-)
Publikováno 30 září 2013 - 15:44
Citecka napsal/a:
Musíš keškovat v Alpách těch 20 kil tam nechám za léto
A ouha. Protože co do metabolismu patřím do stejné sorty jao zvedavkanocni, tohle si znamenám za uši: Před procházkou nach Venedig atp. nejmíň o deset kilo vykrmit. Ze mě totiž, kdyby se dostalo dvacet dolů, to se rovnou můžu zpátky poslat obyčejným psaním, ani příplatek nebude potřeba.
Publikováno 30 září 2013 - 16:32
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 30 září 2013 - 17:55
Jindris napsal/a:
zvedavkanocni napsal/a:
Jak málo stačí někdy k radosti:
Včera jsem byla ráda, že se mi povedlo po dalším eventu z řady Což takhle ochutnat...překonat lenost a přejedená přece jen jet na noční keš dalších 30 km a někdy kolem půlnoci po procházce další padesátku km domů. Není nad to, když člověk zvítězí sám nad sebou a ještě si s partou podobně "postižených" užije krásnou noc s nebem plným hvězd. To žádný mudla asi nepochopí.
U nás na hvězdárně je hodně moc mudlů, kteří si krásnou noc s nebem plných hvězd docela užívají A je to taky komunita lidí svým způsobem "postižených"
No jo, já jsem z hvězdárny v ČB zvyklá, že tam už kešují snad všichni - máš pravdu, i tahle varianta platí. Sama poznám tak nejvýš oba vozy, ale za krásné letní noci bych se vydržela na nebe dívat hodně dlouho - i bez Perseidů. A klidně sama, žádné randění, i když....
Publikováno 30 září 2013 - 17:59
Toniczech napsal/a:
Protože co do metabolismu ...Před procházkou nejmíň o deset kilo vykrmit.
Nestěžuj si, nemáš proč. Já bych to bral hned. Věř mi že vím o čem mluvím.
Nažrat se a nepřibrat, to by byl ráj na zemi.
Jsem to stále já.
Publikováno 30 září 2013 - 18:03
Citecka napsal/a:
Musíš keškovat v Alpách těch 20 kil tam nechám za léto
A sákriš, já se těšila, jak mě někdy s Čitou přiberete na lehkou feratu a ono to pro mě asi nebude. To už by mě fakt asi odfoukl vítr, už takhle nosím kabelu jako závaží. Kolega "přescent" se mi směje, že kdybych ji odložila, budu teď na podzim lítat místo draků.
Jo a dneska mám tuplovanou radost - po více než roce jsem zkusila své první FTF ( abych poznala, co na tom ti šílenci vidí ) a ono se hned zadařilo. Jen asi owner bude na depresi - divila jsem se, že je keš kromě logbooku a tužky prázdná, hezky jsem mu ji naplnila a doma jsem dočetla listing, že si v ní nic kromě TB a GC nepřeje!:D
Tak jsem se slušně omluvila, že jsem blondýna a poprosila další návštěvníky, ať si obsah rychle rozeberou.
Publikováno 30 září 2013 - 18:11
PIVNI PUPEK napsal/a:
Toniczech napsal/a:
Protože co do metabolismu ...Před procházkou nejmíň o deset kilo vykrmit.
Nestěžuj si, nemáš proč. Já bych to bral hned. Věř mi že vím o čem mluvím.
Nažrat se a nepřibrat, to by byl ráj na zemi.
Ono má všechno dvě strany - třeba oblečeni s MickyMausem bych vzhledem k věku nemusela, ale v mojí velikosti bylo dost dlouho problém sehnat něco přiměřeného věku. Řada firem ani dřív velikost 34 nebo XS nevedla a když jsem něco slušnějšího chtěla, tak jsem musela za hranice. Dneska už je mi hej, trh nabízí i tyhle "okrajové velikosti" a dorostla jsem do 36, hurá! Jen prodavačka na mě jednou divně koukala, že se raduji, že je mi S malé a mám dokonce M!
Publikováno 30 září 2013 - 19:16
zvedavkanocni napsal/a:
Ono má všechno dvě strany - třeba oblečeni s MickyMausem ... problém sehnat něco přiměřeného věku.
O tom mi nemusíš vyprávět. To moc dobře znám, jen z té druhé strany. Když jdu do nadměrek, tak většina hadrů je jak pro důchodce. Také koupit obyčejné tričko dlouhé tak aby zakrylo pupek a v ramenou nebylo jak na golema....
Jsem to stále já.
Publikováno 30 září 2013 - 19:47
Publikováno 30 září 2013 - 21:30
Publikováno 30 září 2013 - 22:40
Keše vracím s doplněným logem, nejspíš polykám náhradu za ty vydané kalorieJacka_dominikanka napsal/a:
Publikováno 30 září 2013 - 22:45
Publikováno 30 září 2013 - 22:54
zvedavkanocni napsal/a:
Jo a dneska mám tuplovanou radost - po více než roce jsem zkusila své první FTF ( abych poznala, co na tom ti šílenci vidí )
.
Tak to se musím taky pochlubit, v pátek jsem ulovil tři STF a jedno TTF (z 10+1) na sérii Čeští patroni jako BM. Ale pravda je, že 3 místní favoriti byli za betatestery
Publikováno 30 září 2013 - 23:01
phrkt napsal/a:
Taky koukám, že co jsem tady nebyl jste se rozepsali o tomhle tématu. Já těm hubeným docela závidím protože nosit ten záložní padák do kopců není nic moc... ...asi zkusím ty Alpy... ... je tam co lovit ?
Aby nebylo Akorát těžko najít víc jak 5 keší za den. Ale ty zážitcí!
Minulej tejden jedno FTF a jedna bramborová, tenhle tejden 2 FTF - sice to nebylo nad 2000, ale vejš než Sněžka, to zas jo (jen jedna byla o kousek níž).
Když tam vydrží, je v plánu ještě jedno, až pod ním skončí lovecká sezóna a bude se tam smět - teda pokud nenapadne metr sněhu...
Publikováno 30 září 2013 - 23:04
Kamarádi vyrazili na dovču na Ukrajinu, 3 neděle o nich nebylo slyšet, pak jim přibyl 1 nesmělý bodík. Když se vrátili, říkali že v té tři roky staré keši logovali jako pátí. Proto se ptám.Citecka napsal/a:
phrkt napsal/a:
Taky koukám, že co jsem tady nebyl jste se rozepsali o tomhle tématu. Já těm hubeným docela závidím protože nosit ten záložní padák do kopců není nic moc... ...asi zkusím ty Alpy... ... je tam co lovit ?
Aby nebylo Akorát těžko najít víc jak 5 keší za den. Ale ty zážitcí!
Minulej tejden jedno FTF a jedna bramborová, tenhle tejden 2 FTF - sice to nebylo nad 2000, ale vejš než Sněžka, to zas jo (jen jedna byla o kousek níž).
Když tam vydrží, je v plánu ještě jedno, až pod ním skončí lovecká sezóna a bude se tam smět - teda pokud nenapadne metr sněhu...
Publikováno 30 září 2013 - 23:24
Publikováno 01 říjen 2013 - 12:03
Doporučuji odlehlé slovenské hory, taky max. 2-3 kešky za den, k hubnutí přispěje i blízké setkání s medvědem (když jej medvěd nenapadne, to pak naopak v nemocnici asi přibere). Anebo si vyjet na kole někam na kopec v ČR - např. takový Smrk v Jizerkách nemá chybu, zvláště když to člověk chce zkrátit (takový Nebeský žebřík s kolem, tak hned je minimálně kilo dole).phrkt napsal/a:
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů