Proč si myslím, že ten lovec nebude ten za koho se vydává.
Georadostný koutek:)
Publikováno 29 listopad 2013 - 20:13
AGT 40 JE VENKU - konečně: Po necelých dvou měsících vyjednávání s reviewerem . Díky bohu - doslova.
AGT 40: VATICAN OBELISK
A dokonce už padlo i hodně specifické FTF.
Proč si myslím, že ten lovec nebude ten za koho se vydává.
Proč by si logoval FTFko za někoho jiného? V identitu tohoto lovce naprosto věřím.
Publikováno 29 listopad 2013 - 20:17
Jistě tak čistě náhodou se papež registruje na GC 3 dny před publikací tvé earthky a pak si počká až bude puštěná aby na ní logoval FTF a ještě latinsky. Sorry ale to mi přijde moc přitažený za vlasy.
Publikováno 29 listopad 2013 - 20:21
Že by zázrak? Nebylo by v tom místě nic nového.
Tento příspěvek byl upraven od Alke04: 29 listopad 2013 - 20:21
Publikováno 29 listopad 2013 - 20:28
AGT 40 JE VENKU - konečně: Po necelých dvou měsících vyjednávání s reviewerem . Díky bohu - doslova.
Tak to je tedy pěkné FTFko!
Je jedno, jestli je to skutečně on, ale líbí se mi to.
Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 29 listopad 2013 - 20:29
Publikováno 29 listopad 2013 - 21:16
Hlavně aby z Tebe neudělal Matku představenou, to by Ti nezbýval čas na keškování
Neboj neboj, to absolutně nehrozí, my jsme demokratickej řád, u nás se představená nejmenuje, anóbrž volí. A něco takovýho by sestry nikdy neudělaly. Nějakej pud sebezáchovy přece jen mají .
Já si jen furt lámu hlavu, proč ten papež František pro tu latinu v logu používá google překladač !
Publikováno 29 listopad 2013 - 21:24
Jo, celkem běžně, akorát obvykle to bejvá zvláštní vlak !
Publikováno 29 listopad 2013 - 21:29
Neboj neboj, to absolutně nehrozí, my jsme demokratickej řád, u nás se představená nejmenuje, anóbrž volí.
Aha, tak to jsem netušil, díky za doplnění vzdělání.
Já si jen furt lámu hlavu, proč ten papež František pro tu latinu v logu používá google překladač !
Asi nechodil na latinu k profesoru Hrbolkovi : "I papež František si může přečíst Vergilia v originále"
Publikováno 29 listopad 2013 - 21:32
Paráda ! Nechceš zkusit i Alexandrův sloup v Petrohradu ? Ten je taky hodně libovej ....
Publikováno 29 listopad 2013 - 22:14
Publikováno 29 listopad 2013 - 22:16
No, přiznám se, že tomu FTF moc nevěřím... Prostě, že by si Papež našel čas na geokešing, ještě k tomu zrovna na earhtku a zrovna na FTF? Nějak moc náhod najednou, i když připouštím, že to je možné... Ale jsem skeptik...
PS.: Alke - myslím, že Otův slovník se píše "Ottův slovník naučný"
A potom nezdá se ti ta zmínka o RW trochu blbá v listingu trochu blbá?
Publikováno 29 listopad 2013 - 22:26
Paráda ! Nechceš zkusit i Alexandrův sloup v Petrohradu ? Ten je taky hodně libovej ....
Jo! Tam by měl FTF Putin !
Publikováno 29 listopad 2013 - 22:34
No, přiznám se, že tomu FTF moc nevěřím... Prostě, že by si Papež našel čas na geokešing, ještě k tomu zrovna na earhtku a zrovna na FTF? Nějak moc náhod najednou, i když připouštím, že to je možné... Ale jsem skeptik...
PS.: Alke - myslím, že Otův slovník se píše "Ottův slovník naučný"
A potom nezdá se ti ta zmínka o RW trochu blbá v listingu trochu blbá?
Naučný slovní opraven. Poznámka v listingu je naprosto v pořádku a korektní s ohledem na to, co jsem při schvalování tohoto listingu musel podstoupit a to si myslím, že už nějakou tu komunikaci s reviewery celého světa mám za sebou.
K FTFku - A on je někdo, kdo tomu věří???
Jo! Tam by měl FTF Putin !
Skoro - RasPutin.
Dobrý!!!!
Tento příspěvek byl upraven od Alke04: 29 listopad 2013 - 22:36
Publikováno 29 listopad 2013 - 22:41
K FTFku - A on je někdo, kdo tomu věří???
Ale bylo by to pěknýýý...
Publikováno 29 listopad 2013 - 22:52
Listing pěkný, ale ta angličtina budí dojem, že jsi to snad překládal Google translatorem. Latinu neumím, takže nemůžu posoudit.
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů