Jak málo stačí k radosti - pouhých pár kousků dřeva! Jindy nenajdu třeba v deseti keších ani jedno CWG a dnes jsem ve dvou vyměnila vždy po třech. A ještě mi něco přivezl kolega, jupí! ( sice CWG sám nemusí, ale je ochotný sebou vozit moje a měnit, děkuji ). Největší radost byla, že hned šest CWG je s obrázkem zvířat a jeden hezčí než druhý, Skoro bych si dovolila podle obrázků tvrdit, že značná část kačerstva má smysl pro humor - rozhodně větší část než je obvyklé v běžné populaci. Dnes mě nejvíc pobavilo dřevíčko supice a Pucung&Tom. Jen víc takových - to pak jdu od keše, culím se od ucha k uchu, i když je venku hnusný studený vítr jako dneska a protijdoucí chodci se na mě dívají jako na exota.
No nesbírejte, když...! ( podotýkám, že jsem nikdy nic nesbírala, až tyhle blbůstky - )
Další radost mi udělala jedna poměrně nová keš v Klatovech, opět taková, co si zaslouží bod ( hm, jen kdybych nějaký měla ) - provedení moc pěkné, jen hint by mohl napovídat míň ( chápu, že je to v zájmu neponičení ), mě hledání bavíííí.