Tak jsem dnes zabrousil na slovenskou žumpu, a opravdu jsem se tam pobavil
. Teď ani nemyslím tím, jak caesar, když neví co napsat, rychle mění téma a "shrnující" příspěvky bere úplně odjinud, ale hlavně toto:
"Oni" nepochopili, ze tieto priatelske oslovenia sameho seba generuje script a automaticke nastroje, ktore revieweri pouzivaju? Aspon nezhadzuj svojich ceskych kolegov a neskryvaj sa za väsinu.
Fakt si myslis ze je v silach reviewera kontrolovat manualne tisice kesi? Sladka nevedomost
Já si tedy myslím, že my naopak víme, jak to funguje. Že jediné ulehčující skripty jsou reviewerské GraseMonkey, které maximálně generují připravený text a zbytek už je manuálně na reviewerovi (čili nic takového, že reviewer otevře administraci, klikne na jedno tlačítko, všechny kešky s NA logy se automaticky disablují a on jde spát). A pokud to není v silách reviewera, pak je to zase jejich problém - že pokud už někdo napíše, že by chtěl být reviewer, myslí to z legrace, a tak v dnešní době rozvinutého geocachingu je na celé Slovensko sám Vrso a k tomu ještě i na okolní státy - že to nemůže zvládat je nám tady, narozdíl od slováků, asi jasné všem.
Když jsem se následně kouknul na udílení reputace výše jmenovaného kačera tady na fóru, jak nesouhlasí s tím že reviewer by měl být nestranný ... no tak to už byla jen taková třešinka na dortu
.