A nebo tahleta GC4XT6W! A pak, že nerostou! Keše jako víno!
Georadostný koutek:)
Publikováno 06 březen 2014 - 2:34
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 06 březen 2014 - 9:32
Teda to na tom kole dojedeš docela daleko :-)
To byla jen malá odpolední pojížďka simtě !
Publikováno 07 březen 2014 - 13:42
Přiznejte se, kdo to pěstujete? Chci kachní rajčata
Tento příspěvek byl upraven od mr3ska: 07 březen 2014 - 13:42
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 07 březen 2014 - 16:03
Co nevidím, nahmatám . . .
Publikováno 07 březen 2014 - 17:47
mr3sko, tohle by zatím nestačilo?
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 07 březen 2014 - 17:49
Publikováno 07 březen 2014 - 18:09
Tento příspěvek byl upraven od jessie.r: 07 březen 2014 - 18:10
Publikováno 07 březen 2014 - 21:23
Přiznejte se, kdo to pěstujete? Chci kachní rajčata
Škoda, že rajčata nemám rád... Vypadá ale jinak moc pěkně :-)
Mě včera potěšilo třeba to, že listing eventu k čarodějnicím, co jsem včera odeslal ke schválení RW schválil za 2:20 :-). Já nevím, co si furt stěžujete na naše RW :-).
Publikováno 07 březen 2014 - 22:11
No, Romane, já si myslím, že ten, kdo se chová slušně si ohledně RW nemůže stěžovat na nic . Mám obdobnou zkušenost - keška publikována 1,5 hod po odeslání... Když to píplo, nepodíval jsem se pořádně na SMS a tak jsem v prvotním nadšení vyrazil na FTF na svou vlastní kešku!
Publikováno 08 březen 2014 - 8:32
No, Romane, já si myslím, že ten, kdo se chová slušně si ohledně RW nemůže stěžovat na nic . Mám obdobnou zkušenost - keška publikována 1,5 hod po odeslání... Když to píplo, nepodíval jsem se pořádně na SMS a tak jsem v prvotním nadšení vyrazil na FTF na svou vlastní kešku!
Naprostý souhlas! Můj rekord je schválení po 30ti minutách, ale tady nejde o rekordy, ale o dobrou práci revírníka, zde konkrétně Tobiase. V jednom případě se publikace kapánek zdržela, když jsem u mysterky zapomněl vyplnit finální souřadnice.
Co nevidím, nahmatám . . .
Publikováno 10 březen 2014 - 16:10
Momentálně hned dvojí GEO radost - v sobotu jsem se přehoupla se sbírkou CWG přes první tisícovku a dneska po další výměně jsem poprvé v první stovce sběratelů evidovaných na cwg.gcm. Skoro bych měla chuť si na oslavu něco nalít, ale když je keškoměrka až do konce červená, tak by asi bylo skoro lepší nabít baterku a připravit se, co? Nebo už to někde pípá?
( Proč FTFkaře nepozlobit, že se jim pokusím po delší době MOŽNÁ něco vyfouknout? )
Publikováno 10 březen 2014 - 21:07
Publikováno 11 březen 2014 - 8:37
Momentálně hned dvojí GEO radost - v sobotu jsem se přehoupla se sbírkou CWG přes první tisícovku a dneska po další výměně jsem poprvé v první stovce sběratelů evidovaných na cwg.gcm. Skoro bych měla chuť si na oslavu něco nalít, ale když je keškoměrka až do konce červená, tak by asi bylo skoro lepší nabít baterku a připravit se, co? Nebo už to někde pípá?
( Proč FTFkaře nepozlobit, že se jim pokusím po delší době MOŽNÁ něco vyfouknout? )
Gratulace ode mě. S těmi FTF bych to nepřeháněl. Já osobně počkám až keškoměrka zase splaskne, kouknu na mapu, udělám plán cesty a vyrazím to slovit hráběma .
Publikováno 11 březen 2014 - 9:27
V jednom případě se publikace kapánek zdržela, když jsem u mysterky zapomněl vyplnit finální souřadnice.
Jako kdyby si aspon jednu nemohl sam vylustit, co?
Publikováno 11 březen 2014 - 12:29
Tak to zvědavce gratuluju, já mám CWGček něco přes čtyři stovky a přitom mám keší trojnásobek. Asi se na jihu Čech urodilo :-)
Publikováno 11 březen 2014 - 15:12
Pánové, děkuji za gratulace. To já vím, že phrkt si na keše bere hrábě - jsem zvědavá, jestli bude tisícovka hned za první rok , zatímco mně možná nebudou stačit roky dva. Zrovna teď o víkendu jsem byla na dvou eventech a pouhopouhých třech keších. Jeden z eventů byl právě z kategorie "dřevošmelících", to potom sbírka rychle narůstá. Zvlášť ještě v kombinaci s pomocí spřátelených kačerů z jiných krajů na výměny duplicit a nesbírajícími kačery, které vybavím svými CWG na výměny.
A to jsem prosím pár měsíců odolávala, než mě CWG dostala především některými nápady. Njn, dneska jsem ve fázi, kdy mi větší radost než čokoláda udělá nápadité CWG s obrázkem zvířátka. A výsledek návštěvy eventů? Dva další recepty na sladké a slané pečení, poučení o pánvích na rýžování zlata ( plus možná za teplejších dnů vyzkoušení v praxi ), řada dalších poznaných kačerů a krásné kytky.
Mno, ale ještě větší radost by byla informace o přírůstku malého Smrčka. Na kdypak je vlastně plánovaný? Na jihu by se jeden malý kačírek mohl vítat už zítra, tak se těším.
Publikováno 11 březen 2014 - 16:09
Neboj, až bude, dám vědět :-)
Šmelením se získá mraky koleček, ale to bych si musel na každý event kupovat celý pytel. Kolečka měním jen v keších (častěji je tam spíš jen nechávám než měním). Na eventech dělám výjimku, když za mnou přijde dítě nebo sběratel s větou typu:"Ty jsi ta kačerská celebrita Smrk? Tvoje CWGčko by bylo velkou ozdobou mé sbírky!!" V tom případě jedno vyměním.
Publikováno 11 březen 2014 - 16:38
Ano, ano, Smrk je i v mé sbírce její ozdobou - v keších u Žebráku na mě loni žádné tvé CWG nezbylo a tak se přiznávám, že jsem nelenila si celebritu odlovit na MAZE. Ráda jsem tě poznala.
Publikováno 11 březen 2014 - 16:48
Heh, a Smrk má kolečka jaký, doufám že ne bukový?
Ten přírustek, to sem se dověděl shodou okolností někdy před hodinou, to je ten u PeBíků?
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů