KulisekW: gratuluji, tos tedy udělal hodně práce kolem krabiček
Já mám taky ze sebe radost, tedy i trošku smíšený pocit, bo jsem odeslala k publikaci event. Tak snad to nebude propadák a vše vyjde
Kde bude event? Jestli v Ún/L (mám to po cestě do Děčína) a chytnu datum, klidně bych se zastavil.
A nechtěl bys udělat radost Čitečkovi, když na keš nemáš místo? Nedávno tady i na geojihu sháněl pomocníky na výrobu keší=stagí dlouhé multiny pro Kapsu, mělo by to být něco jako protiváha JTJPT.
Že začínáš pěstovat zeleň kolem keše je prima, ale vzpomeň si na některá místa po pár desítkách návštěv. Na ochranu před nenechavými spoluobčany by pomohly snad jen kopřivy....to jsem zvědavá, co tvoříš, až to bude publikované, pochlub se, ať se podívám.
Vlákno ohledně protiváhy JTJPT jsem postřehnul, avšak to mám na jih poměrně daleko. I proto jsem na výzvu nereagoval. Být to blíže, jistě bych se rád zapojil.
Ohledně zeleně, potřebuji, aby mi travní pokryv držel zeminu a nesplachoval mi to všechno déšť. Zároveň mám teď měsíc důvod chodit na vycházky do města i ve volném čase. Budovaný úkryt je k jedné již neexistující stavbě, co stála ve městě a druhá krabka je o projektu jiné stavby, která postavena vůbec nebyla.
No, kdo by se s tim co dva měsíce sázel a zalíval, co? Já si dnes taky udělal radost. Dopsal jsem si v PC rozdělané listingy. Navíc tím, že celý den pršelo a taky tím, že včera jsem dal cca 31km pěšo a nechtělo se mi tak nikam jít, rozhodl jsem se vyrobit "krabičku" právě pro jednu rozdělanou kešku. Povedlo se. Teď ještě natřít druhou vrstvu, aby keška nebyla na místě nápadná a bude to.
Koukám, že deštivé počasí má blahodárné účinky na tvořivost. Jinak, s tím pěstováním máš celkem pravdu, i když si myslím, že v případě vymudlení vezme za své i současný úkryt, což doufám, že se nestane.
Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 23 březen 2014 - 23:50