Ač houby ze svého jídelníčku zásadně vyškrtávám, musím konstatovat, že tohle je pěkný úlovek.
Georadostný koutek:)
Publikováno 13 srpen 2014 - 14:24
Sakrblajz, taky budeme muset vyrazit na houby, snad už konečně taky něco najdeme... a ne houby...
Publikováno 13 srpen 2014 - 14:39
Ono jak kde. Tam co obvykle chodím tam není ani prašivka, tohle bylo zhruba o 30 km dál a tam to roste nádherně.
Publikováno 13 srpen 2014 - 14:44
Odkud jsou? Kolem Nového strašecí pořád nic :-( na Kladensku asi taky ne, neověřovala jsem to...
Tento příspěvek byl upraven od Raraku: 13 srpen 2014 - 14:44
Publikováno 13 srpen 2014 - 14:52
Jsem z Rakovníka a jestli chceš na houby tak na Jesenicko tam to nemáš ze Strága tak daleko.
Publikováno 13 srpen 2014 - 18:43
Odkud jsou? Kolem Nového strašecí pořád nic :-( na Kladensku asi taky ne, neověřovala jsem to...
V neděli jsme byli u Bratronic a už začínají.
Publikováno 13 srpen 2014 - 22:05
Krásný úlovek , u nás je to podobně jako loni, zatím převážně babky a masáci, zatímco na Šumavě rostou a tak se chystám na výlet. Jen keše v místech houbaření už mám z loňska odlovené, tak to asi bude jen na hříbky a rychle domů zavařovat. Jinak než naložené je nejím, co není na zavařování, rozdávám známým, protože houbaření mě baví, hledám ráda.
A abych nezapomněla, radost mi udělalo první SQ , povedlo se a začínám sovičky ( co jiného, že?) měnit po dvou kusech, aby se na dalších deskovkách dalo hrát trochu jiné pexeso. Kdo by měl zájem o výměnu poštou, ať se ozve přes SZ nebo mail. Moc se mi tenhle nápad líbí, třeba budou mít jednou vnoučata radost z originální postupně nasbírané hračky.
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 13 srpen 2014 - 22:11
Publikováno 14 srpen 2014 - 13:29
Je to sice pěkný, ale když si představím to čištění a zpracovávání (krájení, sušení, mrazení, vaření, zavařování, aj.), tak je to pomalu na depresi.
Jinak rostou už i u nás na suché jižní Moravě, ale většinou jen babky, které jsou za pár dní červivé, a po deštích nasáklé vodou, takže začínají plesnivět. Ale na smaženici k večeři jsem včera nasbíral za chviličku, takže radost byla.
Publikováno 14 srpen 2014 - 14:09
Publikováno 14 srpen 2014 - 17:00
A abych nezapomněla, radost mi udělalo první SQ , povedlo se a začínám sovičky ( co jiného, že?) měnit po dvou kusech, aby se na dalších deskovkách dalo hrát trochu jiné pexeso. Kdo by měl zájem o výměnu poštou, ať se ozve přes SZ nebo mail. Moc se mi tenhle nápad líbí, třeba budou mít jednou vnoučata radost z originální postupně nasbírané hračky.
Asi jsem trochu mimo - co je SQ?
Publikováno 14 srpen 2014 - 17:10
Asi jsem trochu mimo - co je SQ?
Snad nebude vadit odkaz na eshop http://geogadget.cz/...nt/12-info-o-sq
Publikováno 14 srpen 2014 - 18:02
Aha:) Taky jsem vůbec netusil, ale libi se mi to. Kaceri by se mohli delit na koleckare a ctvereckare. Urcite dobry pro deti i dospely deti na dominoefekt a staveni domecku a vůbec. Az zbohatnu, tak zauvazuju o porizeni - budu obojetnik.
Hyvä ahma - huono ahma. Ainoa hyvä ahma on pahaa.
Publikováno 14 srpen 2014 - 20:45
Dik, fakt zajimavy, akorat ze obrazek na CWG jsem si vybirala aby se hodil na CWG, na tohle by asi nebyl idealni :-(
Publikováno 14 srpen 2014 - 21:10
Možná by tvůj obrázek víc vynikl než na CWG - nemyslím si, že by se na SQ nehodil. Navíc přece nemusí být oboje stejné.
Moje CWG sovička verze č.3 byla původně barevná, o CWG s ní byl největší zájem a tak jsem ji použila na SQ. Jestli ji chceš vidět, mrkni na můj profil do galerie - barevně asi trochu crazy, ale roztomilá a první reakce dětí, kterým jsem ji v úterý dala byly docela fajn. Pobavila i některé dospěláky.
Publikováno 14 srpen 2014 - 21:28
Pobavila i některé dospěláky.
Mimochodem, ty se počítáš kam, mezi děti nebo dospěláky ?
Publikováno 14 srpen 2014 - 21:33
Pepo, podle rodného listu už mám koeficient dospělosti nad 2,5, ALE jak vidíš, radost mám z kousku dřevíčka jak malé dítě a stále jsem podobně hravá - už se těším, až budeme při deskovkách hrát s SQčky pexeso. Vždyť mě znáš.
Publikováno 15 srpen 2014 - 4:41
Sůva modra dobra - tzn. na drivku muze bejt i barevnej obrazek? S tim jsem se na cwg tedy nesetkal. Ctverecek s pekne vybarvenym rosomákem by mi tedy dosti medil... nebo bych si nechal zrobit pěkného potkana. To me bavi!
Hyvä ahma - huono ahma. Ainoa hyvä ahma on pahaa.
Publikováno 15 srpen 2014 - 14:56
Njn, čtvereček za pár korun a radosti za milion. Tvůj nápad se zase líbí mně, ať budeš realizovat kteroukoliv verzi, výměna by potěšila, určitě se ozvi přes SZ nebo mail.
10 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 9 návštěvníků 0 anonymních uživatelů
-
Bing (1)