Ale jo, v říjnu se PČR v Třebechovicích docela rozjela a brzy určitě nějakou cache založí.
Georadostný koutek:)
Publikováno 15 listopad 2014 - 15:29
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 15 listopad 2014 - 16:00
I u nás jsem se setkal s tolerancí. Mně se tohle v Třebechovicích líbí. Snad bude přístup rozumný a ku prospěchu všem stranám. Jsem zvědavý, jaký by byl přístup oddělení z Nového Bydžova a tak.
Publikováno 15 listopad 2014 - 17:33
Vidím přínos pro všechny tři strany, ale nejvíc v omezení zbytečných výjezdů k "podezřelým předmětům".
Na zaklade "nejakych" bodu na mape nemohou preci nevyjet. Spis bych rekl, ze maji takhle tuseni, proc vyjizdeji.
Publikováno 16 listopad 2014 - 9:32
Z jiného soudku:
Jak se dá také lovit série
Máme Kapra už nějaký ten pátek a nějaký ten tisíc logů. Ale to, co mi teď přistálo v poště, to tu ještě nebylo... mám ve WL tak třetinu Kapra, páč kreju občas větší údržbu. A tak se mi najednou začal skládat přímej přenos
(necituju, jen popisuju logy)
"První ze série. Rozhodli jsme se se ženou, že budem soutěžit, kdo jich najde víc. Tady jsem zaváhal a žena vede 1:0"
"A je to 2:0, ani jsem nestačil sesednout z kola"
"Suchou nohou a konečně 4:1!"
... a tak dále pořád dokola.
Teda přiznám se, že jsem si nacvakal všechny keše ze série a čet to jak pražský derby
Díky za takový osvěžení, kačeři!
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 16 listopad 2014 - 12:11
A to ještě netušíš, co tě při čtení logů čeká v budoucnosti - Kapra ještě stále nemám odloveného.
I když jsem nebyla včera nikde na keších, udělaly mi radost hned dvě věci:
- díky kačerům se i moje Kindle čtečka po téměř dvou letech dočká svého obalu - už jsme se s kolegou domluvili na objednávce
- rychlost jednoho z výrobců CWG - mírně jsem zaspala s objednávkou milníkového dřevíčka, GG podle mého popisu navrhl a vyrobil snad během 24 hodin , to jsem zírala, když jsem měla v mailu zprávu, že zásilku už má přepravce
( k dotazu Mr3sky v jiném vláknu odpovídám, že na CWG nebude ani mrtvé koťátko, ani mrtvá sovička, ale téměř uhodl - sova samozřejmě chybět nebude )
Publikováno 16 listopad 2014 - 13:18
Sova, jak žere živý koťátko?
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 16 listopad 2014 - 15:53
nemuzu najit threado gc v mediich, tak to soupnu sem,ono se to sem taky malinko hodi http://usti.idnes.cz...usti-zpravy_alh
Blog o SQL v GeoGetu || Dakota10 || Android: Locus, mapy PAWS || Windows: Geoget
Publikováno 16 listopad 2014 - 16:25
nemuzu najit threado gc v mediich, tak to soupnu sem,ono se to sem taky malinko hodi http://usti.idnes.cz...usti-zpravy_alh
Aspoň si má s kým popovídat.
Jinak má docela pech, no...
Tento příspěvek byl upraven od kalubr: 16 listopad 2014 - 16:33
Publikováno 16 listopad 2014 - 18:27
Stejně je zajímavé jak lidi co mají "prd", klidně i zadarmo něco udělají pro okolí. Koho by dneska napadlo, když nepočítám kačery v rámci CITO, jen tak jít vykácet náletovky kolem ruiny? Buďme upřímní, moc lidí to nebude.
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 16 listopad 2014 - 18:59
Je rád, že může občas něco dělat.Stejně je zajímavé jak lidi co mají "prd", klidně i zadarmo něco udělají pro okolí. Koho by dneska napadlo, když nepočítám kačery v rámci CITO, jen tak jít vykácet náletovky kolem ruiny? Buďme upřímní, moc lidí to nebude.
A že si něco vydělá.
Tento příspěvek byl upraven od kalubr: 16 listopad 2014 - 19:08
Publikováno 20 listopad 2014 - 11:01
Dneska mám fakt radost, odehráno a zalogováno již 65. wherigo, navíc to bylo fakt moc pěkné, při návštěvě doporučujuji: GC2G6QQ
Publikováno 20 listopad 2014 - 12:09
Díky za doporučení :-) Jen nevím, jak se loví wherigo s terénem 1,5, když je uprostřed moře??
Jinak mě zaujalo, jak je v Istanbulu málo kešek, ale někdo nezapomněl tradičkami řádně obtáhnout spoustou tradiček silnici vedoucí po břehu.
Publikováno 20 listopad 2014 - 12:30
Díky za doporučení :-) Jen nevím, jak se loví wherigo s terénem 1,5, když je uprostřed moře??
Jinak mě zaujalo, jak je v Istanbulu málo kešek, ale někdo nezapomněl tradičkami řádně obtáhnout spoustou tradiček silnici vedoucí po břehu.
No, teoreticky by to fakt asi mělo mít vyšší terén, protože doplavat se to bez lodě nedá ....
Jinak nejenže jich tam moc není, ale dost z nich jsou většinu dne neodlovitelné, kvůli mudloprovozu.
Ale vyplatí se domácí příprava, protože u hodně z nich jsou fotohinty a pak se to dá, když víš, kam sáhnout.
Publikováno 22 listopad 2014 - 19:57
Dneska jsem byl na kontrole své série Kytice GC40RC8 a ani jedna krabička nebyla vykradená, všude byly předměty na výměnu. Je vidět, že když je nutné jít delší kus lesem nebo třeba i trochu myslet, tak na takovou keš jdou jen slušní kačeři.
Publikováno 22 listopad 2014 - 20:35
Mně dneska udělala radost keška GC357NR. Udělal jsem si tam vejlet na kole a bylo to supr. Široko daleko nikdo, na to byla docela zima (když jsem dojel na místo byly tam krásný 4°C nad nulou). Ale ten výhled a ten les, jak už se připravuje na zimu. Paráda.
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 02 prosinec 2014 - 22:59
Publikováno 03 prosinec 2014 - 9:22
Pochopil jsem dobře, že až do 22. prosince vyjdou 2 nové Suvenýry týdně?
We will unveil two new souvenirs each week until all SIX are officially released and awarded on Monday, December 22, 2014 to be proudly displayed on your profile.
http://www.geocaching.com/blog/2014/12/croatia-souvenir/
Už teď mi přibude Chorvatsko. Jaký další vykoukne, co myslíte?
Publikováno 03 prosinec 2014 - 10:29
Neraduj se předčasně a sleduj http://www.geocachin... nové suvenýry
Budou až 22.12., do té doby budou jen odhalovat, co přibyde.
Tento příspěvek byl upraven od MikiHamza: 03 prosinec 2014 - 10:30
Publikováno 03 prosinec 2014 - 12:00
Uff, nemám sice ještě vyhráno, ale dnes jeden holanďan vysvobodil můj GC v keši v daleké Indonésii. Leží tam už více jak rok.
Publikováno 03 prosinec 2014 - 12:08
Neraduj se předčasně a sleduj http://www.geocachin... nové suvenýry
Budou až 22.12., do té doby budou jen odhalovat, co přibyde.
Jo tak jsem to myslel.
Ale Chorvatsko už bude. Jestli je to dneska nebo až 22. 12. je úplně jedno :-)
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů