Uff, nemám sice ještě vyhráno, ale dnes jeden holanďan vysvobodil můj GC v keši v daleké Indonésii. Leží tam už více jak rok.
Já mam jednoho cestovatele v Itálii v horách kde toho v okolí moc neni tak se bojim jak dlouho tam bude ležet
Publikováno 03 prosinec 2014 - 14:36
Uff, nemám sice ještě vyhráno, ale dnes jeden holanďan vysvobodil můj GC v keši v daleké Indonésii. Leží tam už více jak rok.
Já mam jednoho cestovatele v Itálii v horách kde toho v okolí moc neni tak se bojim jak dlouho tam bude ležet
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 03 prosinec 2014 - 14:57
Kde? Třeba se vydám tím směrem...
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 03 prosinec 2014 - 15:24
Publikováno 03 prosinec 2014 - 15:43
Když jsme u toho, nechystá se někdo přes Mníšek do Ameriky? V keši GCQE9H by měl být cestovatel http://coord.info/TB613WD, který by si chtěl zahrát v Grand Ole Opry .
Publikováno 03 prosinec 2014 - 16:32
Publikováno 03 prosinec 2014 - 16:34
No tak to je HODNĚ mimo můj rozsah
Je to trošku z ruky, uznávám. A to tam dojel z Irska a hned na STF. Prostě keška uprostřed ničeho
Publikováno 06 prosinec 2014 - 16:31
Minulý týden mi udělaly radost další keše v okresech Domažlice a Klatovy, výběr míst i úroveň keší mě lákají se sem vracet - jen některým ownerům jako je phkrt stále dlužím log.
Stejně tak mi radost dělají pozvání na "geovýpravy", ale bohužel den má stále jen 24 hodin a tak mě mrzí, že je často nemohu využít - v gc se pohybuje řada lidí, s kterými se ráda vídám, jenže jsou i povinnosti, které mají před hrou přednost.
Publikováno 11 prosinec 2014 - 9:10
taxem se po čase podíval na své přežívající cestovatele, a hele, náš 25 Hides navštívil 101 Dalmatinů
--- a pak jsem se podíval na mapu... Kucí, máte konkurenci nechtěl by to někdo ze zdejších běhavých odlovit?
PS: teď mne napadlo - trail a jen z PM? To by bylo zase na cézetku flejmů!
Tento příspěvek byl upraven od Citecka: 11 prosinec 2014 - 9:22
Publikováno 12 prosinec 2014 - 13:11
Nebude někdo kupovat něco v Alze? Nad 2000,- Kč? Že bych někomu udělal radost slevou 200,- Kč? Já jí nepoužiju
EDIT: Kód již darován
Tento příspěvek byl upraven od mr3ska: 12 prosinec 2014 - 13:47
Publikováno 12 prosinec 2014 - 16:56
Před necelým týdnem mi klekl harddisk a vypadalo to, že všechna data za poslední dva roky (neodzálohovaná) jsou ta tam. Dneska snad můžu pomalu začít slavit, jelikož verdikt ze servisu je, že všechna data z disku zřejmě půjde zachránit a možná mi ještě vytáhnou záložky z prohlížeče. Po delší době zase jedna příjemně povzbuzující zpráva a po hodně dlouhé době se budu těšit na pondělí.
A pro všechny ostatní: zálohujte, zálohujte, zálohujte! Prý jsem měl veliké štěstí, že se data podařilo zachránit!
Publikováno 12 prosinec 2014 - 17:23
Používejte cloud, minimálně na synchro složek, na kterých pracujete - tedy složku s kešema a s rozepsaným románem, ty určitě
Na Mega máte zdarma 50 GB a buď jim to nějak nefunguje, anebo používaj nějaký podivný komprese (šifrují data určitě), neboť tam clouduji přes 20GB dat a obsazenost mi to ukazuje 2,6 GB... tak nevim. Ale nestěžuju si
A na zálohování nemusíte myslet...
PS: něco jinýho je 2TB disk s filmama... to se zálohuje blbě...
Publikováno 12 prosinec 2014 - 19:08
PS: něco jinýho je 2TB disk s filmama... to se zálohuje blbě...
Přesně tuhle kapacitu mám doma v RAID1.
A dlouhý logy píšu v gmailu, má je tak rozepsané snadno k dispozici na různých strojích, kolem kterých se vyskytuji. A nehrozí, že mne klepne při jejich ztrátě, jak už se mi málem párkrát stalo. S cloudem teprve začínám.
Publikováno 16 prosinec 2014 - 20:41
Sláva, kompletní záloha HDD z notebooku je doma. To znamená, že všechny odkazy, rozdělané listingy, obrázky, souřadnice,...no prostě všechno ke GC a hlavně nejen k němu mám zase u sebe.
Jen tak na okraj, před 163 lety byl K.H. Borovský deportován do Brixenu a před 241 lety se událo známé Bostonské pití čaje (náhodou jsem měl dopoledne čtvrthodinku volno , tak jsem si dnešek vyhledal v historii).
Publikováno 26 prosinec 2014 - 14:02
Mám od léta takovou poměrně odlehlou "soft" stromovku (v 7m na kmeni), něco jako Hospoda na mýtince, navíc v kraji, kde se moc neleze (jediná T5 v okrese) a opravdu mě moc těší, když si teď čtu, že někdo si na ní šel vyzkoušet svoje nové vybavení od Ježíška nebo že pro někoho je to vůbec první samostatně odlovená T5.
Publikováno 26 prosinec 2014 - 17:42
Jacko, chápu, že se těšíš, ale i když je to v sedmi metrech, nebylo by rozumnější mít jen tak pro jistotu doprovod? Co vím, tak zkušení radí začátečníkům první rok nelézt sami.
Publikováno 26 prosinec 2014 - 19:01
Jacko, chápu, že se těšíš, ale i když je to v sedmi metrech, nebylo by rozumnější mít jen tak pro jistotu doprovod? Co vím, tak zkušení radí začátečníkům první rok nelézt sami.
Tak a) dámy tam byly ve trojce, takže na zavolání sanitky/ pohřební služby byl někdo vždycky pod stromem a b ) nebyla to jejich první stomovka, ale první samostatná stromovka bez instruktora, takže si musely i samy postavit cestu a všechno. Za volant si taky jednou musíš sednout sama bez pana učitele z autoškoly. A zvlášť mě těší, že se tak děje zrovna no mojí "stromovčičce", která je ostříleným matadorům spíš pro srandu, protože pak plní svůj účel. Ostatně moje to byla taky první, co jsem si nahazovala a vázala sama, jen s bráchovým juniorem k ruce, že jo .
Tento příspěvek byl upraven od Jacka: 26 prosinec 2014 - 19:26
Publikováno 26 prosinec 2014 - 20:22
Jen tak na okraj, před 163 lety byl K.H. Borovský deportován do Brixenu ...
...a tam ho doprovázel policejní inspektor Dedera. Ten Dedera, který jako kluk doučoval malého Bedřicha Smetanu ve škole matiku, aby vůbec prolezl... Svět je zkrátka malej.
P.S. myslíte, že mi owner uzná tuhle fotku earthcache Porta Bohemica (pohled na základní souřadnice)?
Tento příspěvek byl upraven od ladislavappl: 26 prosinec 2014 - 20:26
Publikováno 26 prosinec 2014 - 21:55
Myslím, že ne, chtělo by to fotku na základních souřadnicích i s inkriminovaným kačerem a jeho GPS po nějaké době pobytu tamtéž.
Publikováno 27 prosinec 2014 - 9:04
Mám od léta takovou poměrně odlehlou "soft" stromovku (v 7m na kmeni), něco jako Hospoda na mýtince, navíc v kraji, kde se moc neleze (jediná T5 v okrese) a opravdu mě moc těší, když si teď čtu, že někdo si na ní šel vyzkoušet svoje nové vybavení od Ježíška nebo že pro někoho je to vůbec první samostatně odlovená T5.
Ne, není to jediná T5 keš na okrese.
Ostatně blíže a dostupněji k centrálnímu městu okresu (byť již v okresech jiných) je poměrně dost dalších T5 keší.
Publikováno 27 prosinec 2014 - 9:22
Ne, není to jediná T5 keš na okrese.
Ostatně blíže a dostupněji k centrálnímu městu okresu (byť již v okresech jiných) je poměrně dost dalších T5 keší.
To mi teda řekni, která je další v okrese, já o žádný nevím. Jestli myslíš Vopičárny a podobné tím směrem, tak ty už jsou právě v jiným okrese, ač okresnímu městu blíže. To je tak, když okresní město je na kraji okresu .
0 uživatelů, 12 návštěvníků 0 anonymních uživatelů