Přejít na obsah

Fotka

Georadostný koutek:)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3631 odpovědí na toto téma

#1141 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2014 - 11:58

Sedím na Vysočině, všude krásně bílo a do toho pere sluníčko.

• 3

#1142 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2014 - 13:07

Po 3/4 roce se hnul v Německu můj jediný puštěný coin. Kačer s 2500 nálezy teď zalogoval jeho vyjmutí z keše v březnu a posunul ho dál. Opět se potvrdilo, že naděje umírá poslední :-)

• 0

#1143 Canoppy1

Canoppy1

Canoppy

• Members
  • PipPipPip
  • 273 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2014 - 20:42

To mi teda řekni, která je další v okrese, já o žádný nevím. Jestli myslíš Vopičárny a podobné tím směrem, tak ty už jsou právě v jiným okrese, ač okresnímu městu blíže. To je tak, když okresní město je na kraji okresu :D.

Njn, nemáš zakládat keše v největším okresu ČR. :-)
Tady máš ty další:

GC5EQCNGC5F02R

• 0

#1144 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2014 - 20:58

Njn, nemáš zakládat keše v největším okresu ČR. :-)
Tady máš ty další:

GC5EQCNGC5F02R

Nojo, tak ty jsou nový, pozdější, já jsem tu svou věšela v srpnu mimo jiné i kvůli stížnostem ownera těchto dvou, že nemá v okrese co lovit :D :D :D! Ale je fajn, že se nám stromky hezky rozrůstají, to mě jen těší! Pročež vyhlašuji heslo: do největšího okresu nejvíce stromovek! :D

• -2

#1145 Canoppy1

Canoppy1

Canoppy

• Members
  • PipPipPip
  • 273 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2014 - 21:29

Nojo, tak ty jsou nový, pozdější, já jsem tu svou věšela v srpnu mimo jiné i kvůli stížnostem ownera těchto dvou, že nemá v okrese co lovit :D :D :D! Ale je fajn, že se nám stromky hezky rozrůstají, to mě jen těší! Pročež vyhlašuji heslo: do největšího okresu nejvíce stromovek! :D

No, já myslím, že si spíše stěžoval Hájís, a nikoliv spoluowner těchto keší, ale to je jedno... A jinak tě ujišťuji o tom, že většina z nás je ráda, že sem prozatím móda zbytečných T5 keší (aned když jsi příliš hloupý na to, abys založil pořádnou keš, tak ji jen zkrátka pověsíš někam na strom) nedorazila. 

Tento příspěvek byl upraven od Canoppy1: 27 prosinec 2014 - 21:32

• 6

#1146 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 745 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2014 - 22:16

Jindro, nehroť to. Někdo chodí rád po kopcích a sbírá/zakládá tradičky, někdo rád luští zapeklité mysterky a někomu je zase dobře na stromě. A je dobře, že je každý jiný, být všichni stejní, bude to nuda, nuda, šeď, šeď :) .

P.S.: A nepřijde mi, že by zrovna Jacka byla hloupá :)

Tento příspěvek byl upraven od phrkt: 27 prosinec 2014 - 22:18

• 10

#1147 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2014 - 22:16

Canoppy1: Pokud vím, tak keška má především ukazovat něco zajímavýho a pěknýho. A představ si, že je docela dost lidí, kteří můžou považovat za pěknej a zajímavej právě ten strom, případně výhled z něho :D!

Ostatně, každému, co jeho jest, já taky nevyhledávám keše u fotbalových stadiónů nebo za okapovou rourou základní školy. Ale věřím, že jsou lidi, pro které je luštění typu "kdy chrabrý tým z Horní dolní vyhrál mistrovství okresu?" lahůdkou, a pak nechť jim to Pán Bůh požehná :D.

Edit: phrkt byl rychlejší, ale je to přesně tak, jak říká, někdo rád holky a jinej vdolky, a každýmu nechť je to dopřáno. Naštěstí v největším okrese je na všechny typy keší místa dost a dost :D!

Edit2: add. Phrkt P.S.: Děkuji ti, náčelníku, že ses mě zastal :D!

Tento příspěvek byl upraven od Jacka: 27 prosinec 2014 - 23:09

• 2

#1148 Bubbu

Bubbu

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 97 příspěvků(y)

Publikováno 28 prosinec 2014 - 8:20

Viděla jsem spoustu zbytečných kešek o ničem, ale naštěstí musím říci, že ani jedna z nich nebyla na stromě. Protože strom sám o sobě nemůže být zbytečný nebo hloupý. Jak píše Exupéry, " strom je síla snoubící se s nebem"  . A vylézt do koruny člověku naplní srdce radostí, protože může nechat dole všechny obavy a starosti a jen se na chvíli raduje z pohledu na zem, jak ji vídají ptáci. Proto děti tak často lezou na stromy.

Stromololezectví je aktivita, které se věnují tisíce lidí na celém světě a není důvod je proto zatracovat. Respektive si myslím, že člověk by to měl zkusit a potom teprve hodnotit.

Já si taky, občas, když se objeví těžká mysterka nebo kanálovka povzdechnu a řeknu : Tohle pro mne není. A jestli jsou šílenci, kterým nevadí brodit se do pasu bahnem v kanále mezi krysami, je to jejich věc. A rozumím tomu, že z toho mají nějaký pro ně zajímavý, pro mne nepochopitelný, zážitek..

A radosti,  kterou přinese, když člověk poprvé sám vyleze na strom a zase bezpečně slaní, rozumím taky. A nevím proč by to nějaké většině mělo nějak vadit.

Tento příspěvek byl upraven od Bubbu: 28 prosinec 2014 - 8:28

• 11

#1149 Petman02

Petman02

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 681 příspěvků(y)

Publikováno 28 prosinec 2014 - 10:24

I já viděl spousty zbytečných keší bez nápadu, ale žádná z nich nebyla na stromě. 

• 0

#1150 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 28 prosinec 2014 - 12:20

Sedím na Vysočině, všude krásně bílo a do toho pere sluníčko.

A kdybys viděl, jak hezky sněžilo mezi půlnocí a jednou hodinou, kdy jsem se vracela z Třeboně ze setkání (nejen) s Bílou paní. :wub:  Paradoxně v tu dobu bylo nejvíc sněhu až doma a krásně padal a padal. :)  Pěkný závěr super dne s příjemnou společností - jeden z náhodně se vyskytnuvších kačerů mě pobavil poznámkou, že on je ochotný jet na event tak nejvýš pár stanic tramvají a jak daleko je Písek a Třeboň......tak jsem hezky vysvětlovala, že den byl  "X v 1", opravdu jsem se celou dobu dobře bavila právě díky různorodé společnosti, už cestou jsme dali jeden letterbox  v ČB jen tak mezi vyřizováním soukromých věcí, potom si udělali za mrazivého a větrného dne procházku po  okolí Třeboně ( ještě jednou díky za doprovod mým společníkům, kteří šli znovu na keše, které  mají dávno odlovené), užili si zábavu připravenou Mafií i s nečekaným překvapením ( to bude na deskovkách veselo  :D - teď mě napadá, že otestuji ještě před koncem roku na písecké komunitě při bezbodovém setkání :P a zdůrazním, že jeden obrázek má pro hraní po telefonu název "ta paní v přírodě" :D   ) a na závěr poseděli v útulném prostředí s dobrým jídlem. Zábavy a radosti díky GC opravdu plno, jen logování poslední dobou vázne, protože jsou keše a eventy, které prostě nejde odfláknout jen TFTC.

Díky všem, kteří dovedou oblíbenou hru obohatit o další hravé prvky - do dalšího roku bych přála i ostatním, aby si hru především užívali a přinášela jim RADOST. ;)

• 2

#1151 Canoppy1

Canoppy1

Canoppy

• Members
  • PipPipPip
  • 273 příspěvků(y)

Publikováno 28 prosinec 2014 - 14:45

I já viděl spousty zbytečných keší bez nápadu, ale žádná z nich nebyla na stromě. 

Zřejmě si umíš lépe vybírat než já, neboť jsem také viděl spousty zbytečných keší bez nápadu; z těch, které byly na stromě či lépe řečeno v nějakém T5 terénu, se to týkalo tak 80%. Aneb založ kravinu pod kamenem s T1,5 a dav ti bude psát, žes založil kravinu. Avšak popotáhni tutéž bezobsažnou kravinu šest metrů vysoko a dav tě bude plácat po ramenou.
Naštěstí se to ale netýká těch dvou keší, mnou výše odkazovaných; hlavně u oné "tradičky" je T5 terén pouze prostředkem, jak se dobrat k pointě keše; nikoliv pointou samotnou. 
Jinak jsme poměrně dost off topic mimo téma tohoto vlákna, takže tuto diskuzi, které se sem evidentně hrubě nehodí, ukončuji. Díky. 

Tento příspěvek byl upraven od Canoppy1: 28 prosinec 2014 - 14:46

• 1

#1152 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 28 prosinec 2014 - 18:42

Výborně, Canoppy - tak ty si tu zatroluješ a pak to pěkně eticky sám ukončíš, protože je to "off-topic". Nějak tam ale nevidim nějaký to "pardon", tož promiň ty, že ti to moc nežeru.

Jinak Pěknej Novej Rok vinšuju.

• 3

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#1153 see.bee

see.bee

XXX

• Members
  • PipPipPip
  • 855 příspěvků(y)

Publikováno 28 prosinec 2014 - 19:23

Citecko, trefil jsi to,.... podobné trolování je na facku. Zřejmě tento kačer ani moc zkušeností, co se týká odlovu kešek, natož nějaké t5. pokud to vezmu v průměru, tak co se týká t5, tak si u nich užiju daleko více srandy, než u jiných krabek,......

• 1

#1154 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 28 prosinec 2014 - 20:25

... v tu dobu bylo nejvíc sněhu až doma a krásně padal a padal. :)

Chceš mi říct, že si mam vzít řetězy k cestě na Jih? pro jistotu? No potěš... A to jsem si říkal, že bych si mohl stihnout odlovit to co mi zbývá do 1600 :D

• 0

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"

#1155 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 28 prosinec 2014 - 20:59

Ale ne, jen v době, kdy sníh ZAČÍNAL PADAT, ho na trase Třeboň - ČB - Písek bylo paradoxně nejvíc u nás, 3-4 cm. ;) Já se na sníh vždycky těším jak malé dítě, takže jsem z něj měla radost, i když jsem jela jako ostatní nezvykle pomaličku - nikdy nevíš, jestli někde není v místech s jazyky pod sněhem led. Dneska do ČB a zpět cesta pohodová, lepší než včera dopoledne, ovšem netuším, kam se chystáš - na Šumavě  to asi bude vypadat jinak než u nás kolem 350 - 400 m.n.m. Přeji šťastnou cestu a samé FI. :)

• 0

#1156 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 28 prosinec 2014 - 21:25

Zvedavka: kousek na jih pod Třeboň. ;)

• 0

#1157 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 28 prosinec 2014 - 21:58

Klouže to, ale sjízdné.

• 2

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#1158 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2014 - 8:13

Jo, jo, sníh dělá divy - nám teda radost a nejen dětem. Ale, když jsem včera jela Lachovský kopec (kousek od Teplic nad Metují), připadala jsem si místy, že řídím saně a ne auto (nesmí se tam solit, jen sypat kamínky a byl tam led). Místní jsou holt zvyklí, ale já "skoropražák" jsem si to náležitě užila... :)

• 0

#1159 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2014 - 12:55

Dneska už je situace jiná i na jihu - připadlo a vlastně stále ještě sněží, klouzačka už je i tady, z okresu JH zaznělo vysloveně varování o ledovce v některých místech. Tříska by asi řetězy pro jistotu přece jen měl do výbavy přibalit.  ;)

Osobně mám radši sníh posypaný štěrkem než prosolenou břečku, která zmrzne a klouže. Asi nechám auto pro jednou zaparkované a po městě hezky pěšky. :) Vlastně až do třetího bych se mohla změnit v "pěšáka" a udělat něco pro své zdraví. Sama jsem zvědavá, jestli to vydržím - občas jsem lenoch. :D

• 0

#1160 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2014 - 13:08

...Sama jsem zvědavá, jestli to vydržím - občas jsem lenoch. :D

Zvědavka zvědavá :D Dík za info. Takže dneska večer ještě půjdu najít řetězy. Už ráno jsem nemohl ani vyjet ze sídliště na hlavní páč semafor je v kopečku a ten byl namrzlej. Holt zas jako vždy "Silničaři su překvapeni velice, že sníh zasypal jim silnice" :D

• 1

10 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 10 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama