Na řetězy to tady ještě není, to jedině snad na Šumavě.
Georadostný koutek:)
Publikováno 29 prosinec 2014 - 13:30
Natož v Třeboňské pánvi.
Sněží pořád, na okreskách je mejdlíčko, ale normálně se jezdí.
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 29 prosinec 2014 - 13:38
Natož v Třeboňské pánvi.
Sněží pořád, na okreskách je mejdlíčko, ale normálně se jezdí.
Zrovna včera třeboňáci neměli radost z cesty do ČB na event - prodloužila jim ji objížďka, kvůli nehodě byla obvyklá silnice nějakou dobu uzavřená. Hlavně opatrně a nohu z plynu.....Jdu zkontrolovat běžky a sáňky.
Tak malá změna, udělala jsem si radost( užitečným) hraním se sněhem - cca půl hodiny jsem "myla" sněhem auto, pěkně hezky opakovaně, abych mu po předchozích dnech s pár stovkami km lehce pomohla alespoň trochu od soli a špíny. Žádný smetáček, hezky o několik čísel větší lyžařské rukavice a jedu opakovaně odshora dolů..... Od večerního zaparkování u nás připadlo 4-5 cm, čili materiálu na střeše a oknech bylo dost. Jen rifle teď suším, byla jsem jak sněhulák až ke kolenům. Protáhla jsem se, ale vyhnat juniorku, aby uklidila auto tatínkovi se mi nepodařilo.
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 29 prosinec 2014 - 15:26
Publikováno 29 prosinec 2014 - 16:06
Viděla jsem spoustu zbytečných kešek o ničem, ale naštěstí musím říci, že ani jedna z nich nebyla na stromě. Protože strom sám o sobě nemůže být zbytečný nebo hloupý. Jak píše Exupéry, " strom je síla snoubící se s nebem" . A vylézt do koruny člověku naplní srdce radostí, protože může nechat dole všechny obavy a starosti a jen se na chvíli raduje z pohledu na zem, jak ji vídají ptáci. Proto děti tak často lezou na stromy.
Stromololezectví je aktivita, které se věnují tisíce lidí na celém světě a není důvod je proto zatracovat. Respektive si myslím, že člověk by to měl zkusit a potom teprve hodnotit.
Ano, děti často lezou na stromy, ale vlastní silou, bez pomůcek. Taky nás baví, když dojdeme ke kešce, která je na stromě a dá se na něj vylézt bez pomůcek, člověk zjistí, že třeba i v 50 ještě zvládne vyhoupnout se na strom a vyšplhat i kousek výš jako veverka.
Ale když se až na místě zjistí, že ač třeba 4 nebo 4,5 terén, keška je tak vysoko, že bez pomůcek je to slušně řečeno o ústa, to zamrzí.
Stromolezectví jako takové jinak ale nehodnotím ani nehaním, zkoušet ho nebudu a jiným ho neberu. :-)
Publikováno 29 prosinec 2014 - 16:31
Já jsem si udělal včera a předevčírem takový trochu kulturně-keškovací víkend. Byli jsme na prohlídkách na zámku v Radimi a pak na hradě Český Šternberk. Odlovil jsem si pár kešek kolem a byl jsem poměrně rád, že ještě nesněží (stačil mi ten mráz). Dnes ráno jsem byl drobet překvapen, když jsem vykouknul ven No a teď bude následovat silvestr kdy toho asi moc neodlovím jelikož nechci mudlo-kamarády prudit s nějakými zastávkami někde kdesi, jak oni říkají, "uprostřed ničeho". Tím spíš jestli bude mráz a bude sněžit.
Tento příspěvek byl upraven od mr3ska: 29 prosinec 2014 - 16:31
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 29 prosinec 2014 - 18:22
No to Pjažáci uz maji kalamitu...né? :-) :-) :-)
Tak určitě!! Jak na Sibiři... Jooo my se máme... :-P
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 29 prosinec 2014 - 18:44
Dá se i na kole:)
Hyvä ahma - huono ahma. Ainoa hyvä ahma on pahaa.
Publikováno 30 prosinec 2014 - 19:26
Publikováno 30 prosinec 2014 - 22:08
Další radost z další bezbodové akce.
Místní kačeři jsou fajn, kdo řekl, že přijde, ten také opravdu přišel - účast 100%. A pěkně se kuly pikle, moc hezký závěr roku
Publikováno 01 leden 2015 - 19:49
Lepší geovstup do nového roku jsem si nemohl přát - na Nový rok jsem vyrazil do GeoSavany. Díky, kotvíci, byly to tři hodiny super zábavy!
Publikováno 01 leden 2015 - 20:23
GeoSavana je velmi povedená, dneska vyšla další, takže už se těším, až si pro ni zajedu.
Jinak, také jsem měl velmi vydařený geovstup na eventu nedaleko Chomutova. Pěkné počasí, fajn pokec a pohodová atmosféra.
Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 01 leden 2015 - 20:24
Publikováno 01 leden 2015 - 23:06
GeoSavana je velmi povedená, dneska vyšla další, takže už se těším, až si pro ni zajedu.
To sice patří do konkurenčního vlákna, ale ta nová se objevila v okamžiku, kdy jsem byl asi 300 metrů od ní. Mít PM by mi stejně asi nepomohlo, protože bych určitě nenastavoval notifikace pro každý výlet.
Publikováno 24 leden 2015 - 18:55
Před chvílí jsem konečně dodělal listing ke keši, která mi už přes půl roku leží za stolem. Příjmený pocit, když vám po čase opět zbývá jen ta část, kdy musíte ukrýt krabku v terénu.
Publikováno 24 leden 2015 - 19:20
Po třech prototypech jsem konečně dodělal a doladil novou vychytávkovou keš. (viz. vlákno Tužkovka vs. 9v baterie) >>So happy<<
Snad odolá všem idiotsteinům. :DDD Chystám se ji umístit na Dobříšsku - místní kačeři, těšte se!
Garmin Dakota 10, Gigabyte akta a4
Publikováno 01 únor 2015 - 17:34
S potěšením mohu sdělit světu, že můj TB Klíče od Nissánka se znovu pohybuje.
Poslední log byl 14.11.2012 a dnes byl znovu logován. Už jsem myslel, že je navěky fuč.
Publikováno 20 únor 2015 - 11:15
Tak se připojuji k těm, kterým po dlouhé době ožil TB. Po celých deset měsíců jej měl u sebe nějaký Němec (jak jinak) a teď ho vložil (snad i fyzicky) do své vlastní městské tradičky o velikosti small. Takhle držel celkem tři TB. Snad pojedou dál.
Publikováno 23 březen 2015 - 22:46
Dnešní geovýlet ve vydařil a mám radost hned z několika věcí. Hned při cestě do Kadaně mě okouzlila earthka v Rokli, respektive místo, kterému je věnována. Moc často mašličky nerozdávám, ale tady jsem ji prostě upustit musel. Sluníčko, probouzející se příroda a navíc pěkná earthka, která je na správném místě. O hodinu poté už jsem ve společnosti geokamarádek ze Žatce prolézal podzemí Kadaně - což byl de facto hlavní cíl dnešní výpravy - a úspěšně odlovil místní letterbox. Paráda, po čase zase nějaká pěkná podzemní taškařice! Poté jsme se rozloučili a já pokračoval po vlastní ose po pár kadaňských tradičkách. Konečně jsem se při té příležitosti zastavil s foťákem u červeného kostela - vždy se na něj rád dívám při průjezdu Kadaní. Také jsem si opět zaskočil na náměstí, abych se zase jednou kouknul na bílou věž. Jo, dnešek byl fajn.
Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 23 březen 2015 - 22:47
Publikováno 24 březen 2015 - 10:10
KulisekW: To je zajimavé, já jsem měl v sobotu taky skvělý den. Že by za to mohlo zatmění Slunce?
Pěkně jsme se prošli, sluničko svítilo, vyplašili jsme pár srnek a zajíce, odlovili kešky začínající na Q a X, hrál jsem na xylofon, štrikoval, chytal vrabce a vybíral vánoční stromek. Myslím, že mi tento den zůstane dlouho v paměti.
Publikováno 24 březen 2015 - 16:45
10 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 10 návštěvníků 0 anonymních uživatelů