Fíha, to smazal tobě? Zajímavé.
Ne, me log nesmazal..
Publikováno 07 červen 2015 - 19:03
Fíha, to smazal tobě? Zajímavé.
Ne, me log nesmazal..
Garmin Oregon 600+450 + iPhone 5S 32GB + GSAK 8.7.0.0
Publikováno 07 červen 2015 - 19:06
No ty v*le jestli to neni fake, tak to patri spis do geodeprese....
Ne, fake to opravdu neni.Ted koukam ze log z listingu zmizel..
Garmin Oregon 600+450 + iPhone 5S 32GB + GSAK 8.7.0.0
Publikováno 07 červen 2015 - 20:37
Jen na okraj - tento systémový log vznikne při každém smazání fotky v logu ownerem. Mám stejnejch ve watchlistu asi 40. To by bylo nových reviewerů...
Publikováno 07 červen 2015 - 21:08
Publikováno 07 červen 2015 - 21:17
Ideály? ;-)
Logika je čistě groundspeakovská:
- když owner smaže _celý log_, tedy ubere kačerovi nález alias bod, web po něm chce jen potvrzení, že to myslí vážně, stejně jako třeba o NM logu, a žádný záznam se nekoná
- když owner smaže _pouze obrázek_, tedy kačerovi žádný bod neodebírá, web po něm chce kromě potvrzení také zdůvodnění a vygeneruje Reviewer Note, který není vidět v ostatních lozích, je-li listing publikován
Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.
Publikováno 07 červen 2015 - 23:31
Vsak to je taky spravne, ne? Preci nam nejde o body, ale o obrazky
Publikováno 08 červen 2015 - 6:06
Tak to opravdu zajímavá "logika" s tím Reviewer note. Myslel jsem, že log Reviewer Note má na svědomí pouze Reviewer.
Ale tuto logiku taky nechápu.
Publikováno 08 červen 2015 - 7:54
Právě naopak. Log typu „Post Reviewer Note“ vytváří owner a znamená to „Poznámka pro reviewera“, nikoliv „Reviewerova poznámka“. Slouží především ke komunikaci ownera s reviewerem při procesu schvalování keše, po jejím schválení už volba „Post Reviewer Note“ v nabídce typů logů není.
Publikováno 08 červen 2015 - 8:04
Vlastně jo... Vždyť při zakládání keší to ten tenhle log nabízí stále...
Jen mi to nedošlo proč to chodí u mazání obrázků... Nějak mi to po ránu nemyslí...
Publikováno 14 červen 2015 - 3:00
Dnes mám georadost z toho, že jsme odlovili jedno wigo a když jsme se dostali na konec, nemohli jsme najít samotnou krabici. Po asi půlhodince hledání ve čtyřech lidech se nám povedlo najít krabici, kterou i owner považoval již před dvěma roky za ztracenou a z níž jsme po zmíněných dvou letech osvobodili jedno TB. Aktuální krabici jsme nenašli, asi byla odcizena, ale místo ní takový "poklad".
Docela netradiční zážitek.
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 24 červen 2015 - 14:05
Tak se mi konečně podařilo zjistit všechny potřebné termíny, takže vás konečně můžu pozvat na již šestý ročník CITO GeoSubterra 2015, který se bude konat 22.8.2015 a pro zájemce o celém tomto víkendu v Josefově.
Tímto děkuji Alexovi za neskutečnou rychlost schválení! Za 40 minut byl event venku a to i s mojí odhalenou chybou v listingu:-). Tomu říkám rychlost a důslednost... Díky.
Publikováno 24 červen 2015 - 15:19
Listing jsem si přečetla, hodně lákavá akce, jenže pro mě jedna cesta cca 250 km.
Publikováno 03 červenec 2015 - 12:38
Teď jsem se dozvěděl, že za tři týdny pojedu na tři dny do lázní Lipová. Tři týdny jsou tak akorát na přípravu mysterek. Kouknu na mapu a v okruhu mnoha kilometrů žádná není!! :-)
Publikováno 03 červenec 2015 - 18:07
Šťastný to kraj!
A co deset metrů vysoko vytažené díkyzabodovky? Ty tam jsou?
Publikováno 07 červenec 2015 - 21:47
Ted jsem zjistil, ze na potapecskym eventu potkam Zvedavku a nejspis i CCI4695. Tak to se tesim.
A ted koukam, ze dokonce i Jacku. Tak se snad konecne pozdravime i jinak nez virtualne.
Tento příspěvek byl upraven od mr3ska: 07 červenec 2015 - 21:48
Publikováno 07 červenec 2015 - 21:55
Moc se netěš, napřed musim dostat na ten den volno, a pak sehnat někoho, kdo mi to zasponzoruje, a nějakej způsob, jak se tam dopravit. Obávám se, že od čtvrt na deset, kdy nám končí mše, do jedenácti tam z Prahy na kole fakt nebudu !
Edit: ale jestli mě chceš pozdravit jinak než virtuálně, tak klidně můžeš přijít na zcela reálný kafe !
Tento příspěvek byl upraven od Jacka: 07 červenec 2015 - 21:56
Publikováno 07 červenec 2015 - 22:09
Hele Jacko, my jedem taky z Prahy a podle všeho budem mít asi jedno místo volný neb jeden "člen" se nějak cuká
...tak klidně můžeš přijít na zcela reálný kafe !
Tak to by ovšem mohla bejt docela zajímavá výzva pro kávomilce jako já
Tento příspěvek byl upraven od mr3ska: 07 červenec 2015 - 22:11
Publikováno 07 červenec 2015 - 22:13
No, kdybyste mě byli ochotný nabrat cca v 9:15 u baráku, tak bych samozřejmě byla nadšena ! Ale členovi výpravy vysvětli, že je to životní příležitost, ať i to napřed pořádně rozmyslí!
0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů