Aranyafëa napsal/a:
Kačer, závislý na geocachingu se pozná, když ...
Tak to je dobrý, ještě nejsem závislá :-)
Publikováno 23 listopad 2012 - 20:52
Aranyafëa napsal/a:
Kačer, závislý na geocachingu se pozná, když ...
Publikováno 23 listopad 2012 - 21:32
Publikováno 25 listopad 2012 - 17:23
Publikováno 26 listopad 2012 - 7:48
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 26 listopad 2012 - 10:05
LukasX napsal/a:
Naposledy potěšili nejvíce poslední dva logy na GC2RH3H. Je vidět, že jsou kolegové, kteří mají chuť přistoupit na hru Díky ogaři za návštěvu! Jen víc takových...
Publikováno 29 listopad 2012 - 23:20
Publikováno 30 listopad 2012 - 9:28
Publikováno 30 listopad 2012 - 9:47
MirexCZ napsal/a:
Na upozornění jiného kačera v logu mé kešky, jsem zjistil, že památka, jíž je keš věnována, má dnes den otevřených dveří, tak si půjdu po práci odfotit zevnitř a vylepšit listing
Publikováno 30 listopad 2012 - 10:47
Viburnus napsal/a:
Tak to se tam možná sejdem, taky tam po práci mířím - spojím to i s odlovem. Bohužel jsem to zjistil až po příchodu do práce, takže nemám foťák a doufal jsem, že výzvu někdo s foťákem vyslyší
Publikováno 11 prosinec 2012 - 12:26
Geokalendář 2024 - v prodeji ve vašem oblíbeném geoshopu. www.facebook.com/geokalendar
Publikováno 11 prosinec 2012 - 13:23
Vianney napsal/a:
Na facebookovém profilu Geokalendáře probíhá hlasování o tom, jak se vyvíjí geocaching. Zatím vede odpověď, že k lepšímu. Souhlasíte?
Publikováno 11 prosinec 2012 - 13:25
Publikováno 11 prosinec 2012 - 13:55
Publikováno 11 prosinec 2012 - 17:03
Přesně tak, vyslovenej odpad jsem naházel na ignore list a jinak si fakt vybírám, kam půjdu a kam ne. Samozřejmě seberu něco i náhodně ale podle toho k tomu i přistupuju, že to beru jen jako že jdu kolem, takže když se mi nelíbí, nejsem zklamán a když je dobrá, jsem mile překvapen. Takže celkově jsem vlastně spokojen - a obecně si taky myslím, že když k tomu člověk přistupuje s rozumem, tak je to i celkově vlastně lepší.Vláček napsal/a: Ano, pokud se člověk oprostí od toho, že musí ulovit všechno, kolem čeho projde, pak není problém se blbým keším zcela vyhnoout ....
Publikováno 11 prosinec 2012 - 18:11
No vono jak co. Úroveň keší se podle mě zlepšuje. Ale nějak v poslední době přibývá různých afér - finálky, zamykání listingů, BP lovci,.... A to mi dost vadí. Ale co, přestanu to sledovat a půjdu radši na hezké krabičky.Vianney napsal/a:
Na facebookovém profilu Geokalendáře probíhá hlasování o tom, jak se vyvíjí geocaching. Zatím vede odpověď, že k lepšímu. Souhlasíte?
Publikováno 12 prosinec 2012 - 12:04
Publikováno 12 prosinec 2012 - 12:11
Tiskar94 napsal/a:
Tak se musím pochlubit. Bylo dosti namáhavé, ale přeci jen se mi nakonec podařilo dodržet slib a i letos ignorovat všechny bezduché datumové eventy. A že jich bylo několikrát víc než minulý rok...
A všímáte si, jak je tu teď pár minut po dvanácté klídek? Řekl bych, že tu ignoraci moc dalších lidí nezvládlo .
Publikováno 12 prosinec 2012 - 16:27
Jé, děkuji za připomenutí data. Udělal jsem si prochzáku a došel pro suvenýr.Tiskar94 napsal/a:
ignorovat všechny bezduché datumové eventy
Publikováno 15 prosinec 2012 - 12:06
0 uživatelů, 14 návštěvníků 0 anonymních uživatelů