Přejít na obsah

Fotka

Georadostný koutek:)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3631 odpovědí na toto téma

#1781 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2016 - 17:58

I já se přimlouvám, legrace není nikdy dost.
FB sice stále odmítám, ale.....někdy by asi nebylo špatné tam mrknout.
  • 1

#1782 MiroslavRouta

MiroslavRouta

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 126 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2016 - 14:14

Uz tam neni, smazal to
  • 0

#1783 mirek454

mirek454

mirek454

• Members
  • PipPipPip
  • 1 209 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2016 - 16:36

Uložil jsem to v pdf. Není to ale celé, některá vlákna jsem nestih rozkliknout, takže toho hodně chybí. Smáznul to moc rychle.

Odkaz ke stažení

• 1

#1784 Kub4

Kub4

acrophobiac :)

• Members
  • PipPipPip
  • 529 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2016 - 16:43

Zaujala mě informace, že má tři vysoké školy ale neumí anglicky.

• 0

You are leaving the map zone database. You are on your own, Claire.

#1785 A+T

A+T

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 525 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2016 - 16:53

Za pdf jsem moc rad. Na zachode mi dosly Rodokapsy, tak tohle myslim bude dobra nahrada...
Ps: na cteni samozrejme
  • 0

#1786 panzerstepan

panzerstepan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 562 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2016 - 16:57

Precteno. Diky Jeste ze nemam Ksichtoknihu :)
  • 1

#1787 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2016 - 17:56

Díky, přečtu si později.

Momentálně mi udělala radost Česká pošta, protože přivezla JEDNOU balíček v odpoledních hodinách, konkrétně pár minut před pátou a nemusela jsem tak jako obvykle na hlavní poštu.
Ale samozřejmě větší radost mám z CWG, jak doplnění dvou starších verzí, tak jednoho nového CWG se zimní sovou, ovšem především dvou verzí k eventu. Ti, co splní dobrovolný úkol, budou mít druhé CWG k oficiálnímu jako dárek a poděkování za přípravu na event.
Takže teď už musím jen se třemi připravenými vzorky plavidel vyzkoušet, kde je vedle dobrého přístupu k řece i správný proud a příprava na Silvestra bude z mé strany hotová. :-) Potom už se budu jen těšit, čím kdo z přihlášených překvapí.
  • 0

#1788 jilovak

jilovak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 24 listopad 2016 - 17:58

Dnes při zakládání keše jsem potkal myslivce a celkem slušně jsem si pokecal i bouchačku ukázal, po mém posledním setkání s myslivcem kdy došlo i na hodně hrubá slova mě toto překvapilo asi není nutné házet je do jednoho pytle :))

• 9

#1789 Vianney

Vianney

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 666 příspěvků(y)

Publikováno 24 listopad 2016 - 18:00

Už mám skoro hotový Geokalendář 2017!

• 2

Geokalendář 2024 - v prodeji ve vašem oblíbeném geoshopu. www.facebook.com/geokalendar

#1790 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 198 příspěvků(y)

Publikováno 25 listopad 2016 - 7:07

Dnes při zakládání keše jsem potkal myslivce a celkem slušně jsem si pokecal i bouchačku ukázal, po mém posledním setkání s myslivcem kdy došlo i na hodně hrubá slova mě toto překvapilo asi není nutné házet je do jednoho pytle :))

Myslivce máme mezi známými kačery. Je to moc fajn chlap.

Jednou vykládal historku, jak seděl na posedu a divil se, co za blázny se mu to honí pod posedem s čelovkama... A doma pak zjistil, že mu uteklo FTFko kousek od místa, kde zrovna byl :-).

• 7

#1791 Paha Ahma

Paha Ahma

Zlej rosomák

• Members
  • PipPipPip
  • 254 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2016 - 15:12

Dost často čtu (nejen tady, na fóru) a slýchám, jak jde geocaching do kopru, jak se šlape po "Původní Myšlence Geocachingu", jak je to všude samej finálkář, joneacacher, zavokapouner, psychopat na diskusi...

Dovolím si oponovat a přinést alternativní pohled: Geocaching vzkvétá a vznikají naprosto parádní kešky!!! Impuls k tomuto výlevu mi dal dnešní ranní odlov nového nymburského letterboxu Alfons Mucha -  Velká klika. To je vám keška, kde si zavaříte mozek a na konci odlovíte keš, kterou jste ještě nikdy neviděli ani ve snu s baterkou... A jen pár km odsud je např. Keshkus Speleaum Maximus, a nebudete-li líní a protáhnete si vejlet až do Libice nad Cidlinou, kde řádí sonik.lib, musíte si odlovit všechny powertraily Česka, abyste měli na ty skvosty dost mašlí.

Proto mohu směle zvolat - nebrblejte od kompů a vyrážejte do terénu a nejen díky svěžímu, okysličenému mozku budete možná tak nadšeni, jako já :) Konec hlášení.

• 18

Hyvä ahma - huono ahma. Ainoa hyvä ahma on pahaa.

#1792 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2016 - 16:54

Dost ... :) Konec hlášení.

Hééééééj, můžeš sem dát odkaz na tel leterbox, prosím? Možná se dostanu v tejdnu do těch končin, mam nějaký řízení v Lysý nad Labem!

• 0

#1793 petegeo

petegeo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 005 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2016 - 17:13

Jacka: No to je fakt těžká mysterka to podle výše napsaného názvu najít.... ;-)

Paha Ahma: Moc díky, zaškrtal jsem si to v gsaku v kolonce lovit.... :-)

• 0

#1794 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2016 - 17:37

Mně včera pro změnu udělal radost poměrně vzdálený event, kam jsem váhala jet, ale ve finále to byla super akce.
Už přivítání ownera potěšilo, i když jsme se potkali jen jednou - jak když přijedu za synovcem, co mě rád vidí. :-) Užili jsme si vánoční atmosféru menšího města a zapojili se do jednoho z rekordů pelhřimovské agentury. Navíc jsem si prohlédla místní muzeum a neplánpvaně nakoupila pár drobných dárků převážně pro známé z řad kačerů.
Poslední radost mi večer doma udělala nabídka přátelství od jednoho ze zúčastněných týmů. Hezký začátek adventu. :-)
  • 0

#1795 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2016 - 17:41

Představ si, že mě dokonce jeden myslivec před pár lety ke geocachingu přivedl a dodnes na mě bedlivým okem dohlíží. :-) Někdy na dálku přes počítač, někdy při společné výpravě, kdy si užijeme dost legrace.
Jen ho stále nemohu přesvědčit, aby také uspořádal nějaký event.

Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 27 listopad 2016 - 17:41

• 1

#1796 Paha Ahma

Paha Ahma

Zlej rosomák

• Members
  • PipPipPip
  • 254 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2016 - 19:32

Je to PMO, tak to třeba pro někoho mysterka byla to najít... GC kod: GC6W30H

• 0

#1797 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2016 - 21:02

Díky, tušila jsem to, tak jsem to ani nehledala :D. Můžu se ještě zeptat, kolik času asi tak zabere, abych případně zvážila možnost napsat si o listing?

• 0

#1798 Paha Ahma

Paha Ahma

Zlej rosomák

• Members
  • PipPipPip
  • 254 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2016 - 6:51

Já jsem to s kámošem dal za hodinu a půl včetně cigárpauz, ale jsou tací, co to dělali několik dnů. Ty jsi zkušená mysterkářka, možná ustavíš novej rekord. Jestli budeš chtět ten listing, napiš mi mejl na pahaahma@centrum.cz, sem nechodim tak často.

• 0

#1799 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2016 - 18:44

Já jsem to s kámošem dal za hodinu a půl včetně cigárpauz, ale jsou tací, co to dělali několik dnů. Ty jsi zkušená mysterkářka, možná ustavíš novej rekord. Jestli budeš chtět ten listing, napiš mi mejl na pahaahma@centrum.cz, sem nechodim tak často.

Díky, tak jsem místo toho zahla na západ, ale existenci téhle specialitky povedu v patrnosti a při cestě tím směrem si o listing požádám ownera.

• 0

#1800 Paha Ahma

Paha Ahma

Zlej rosomák

• Members
  • PipPipPip
  • 254 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2016 - 14:05

Ownerku:) PSVZ-T

• 0

11 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 11 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka