No právě že vůbec nic - nainstaloval, dal export a tohle vylezlo, proto se ptámpetulinka1 napsal/a:
na konci je treba mit jeste strednik. a hlavicka tam opravdu nebude :)tu si tam musis nalupat sam.
EDIT: ted koukam na tu prilohu a neverim svejm ocim. cos s tim vsechno delal?
Publikováno 28 červenec 2013 - 12:52
Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C
Publikováno 28 červenec 2013 - 12:57
"%ID%";"%REPLACE("%NAME%";";";",")%";"%TYPE%";"%CORRECTEDCOORDINATE%";"%HINT%";"%COMMENT%";je to sice trochu jinaci, ale jsem lina se s tim ted patlat :D
Publikováno 28 listopad 2013 - 20:56
Ahoj, používám skript Import GGT a mám prosbu. Po spuštění skriptu se otevře okno s adresářem Geogetu, kde si mohu požadovaný seznam ggt vybrat. Jak bych musel upravit (předpokládám) soubor ggp.pas tak, aby se mi rovnou importoval určený seznam, bez vybírání v adresáři? Prostě abych neotvíral okno s adresářem, ale přímo daný seznam, hledám příkaz pro otevření konkrétního souboru.
Důvod: mám vytvořenou dávku GJ s několika dotazy a vytvořím tak seznam ggt. Chci importovat tenhle konkrétní soubor, ale otevřu jen okno s adresářem, proto nemůžu v zautomatizování dávky a přidání dalších pokynů pokračovat.
Omlouvám se, já nemluvím Vaším jazykem , rád doplním a dovysvětlím.
Publikováno 21 březen 2014 - 12:54
Patří sem i Combine dávky, nebo je na ně někde podobné vlákno?
Publikováno 21 březen 2014 - 13:05
Davky pro Combine maji na araratu vlastni stranku. Pokud mas neco, co podle tebe muze byt ostatnim uzitecne, melo by to byt tam.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 21 březen 2014 - 14:50
Napsal jsem si dávku na výpočet doby od jejího posledního spuštění. Výsledek se uloží do proměnné %doba% jako text "[D dnů,] HH:MM:SS". Formát se případně dá změnit... Dávka se musí zavolat jednou na začátku měřené akce a pak znovu na konci.
Příklad použití:
CMD=CallGroup|Mereni doby CMT=------------ nějaká akce ------------ CMD=CallGroup|Mereni doby CMD=ShowMsg|Akce dokončena! Doba běhu: %doba%
Používám to pro informaci při dlouhých stahovacích dávkách.
Za vkládání na Ararat to nestojí, musel bych s tím někoho otravovat. Kdyby měl někdo zájem, nechť si ji stáhne: https://www.dropbox..../MereniDoby.ini (verze 1.01 — 31. 7. 2014 — kompatibilita s Combine 2.0.11.24)
Tento příspěvek byl upraven od froggiewalker: 31 červenec 2014 - 13:19
Publikováno 21 březen 2014 - 15:06
Tak si pamatuj, ze s novou verzi Combine bude muset davku upravit - %e% se bude jmenovat jinak.
GeoGet:
Publikováno 21 březen 2014 - 15:10
Tu poznámku jsem tam četl. Myslel jsem, že už se to změnit mělo, ale %CombineDateTime% nefungovalo, tak jsem použil %e%. Až to vyjde, tak to určitě změním.
Publikováno 25 červen 2014 - 9:15
- V GG označí keše, které jsou v L4C a ve kterých seznamech jsou zařazeny.
- Vypíše keše, které chybí v L4C.
- Vypíše keše, které chybí v GG.
- Přenese uživatelské waypointy z L4C do GG. Dobré před smazáním nalezených keší.
- práce se seznamy:
- přidá, přesune keše do seznamu v L4C.
- vymaže keše ze všech seznamů v L4C. (Vlastní mazání keší nechám na L4C. Myslím, že to je bezpečnější.)
- Přes iTunes si do PC stáhněte databázi - všechny soubory "database.*. Bohužel poslední verze L4C nezavírá korektně DB, proto je souborů více.
- Pro jistotu si udělejte zálohu DB.
- V GG spusťte plugin L4C a zadejte cestu k souboru DB.
- Zjistěte, které keše chybí v GG "Keše chybící v GG". Tyto doporučuji do GeoGetu stáhnout z geocaching.com.
- Kvůli záloze vlastních dat doporučuji pustit "Import uživatelských waypointů z L4C". Pokud byl již waypont importován dříve, tak jej přepíše.
- Nabídkou "Přidej tagy ke keším v GeoGetu" vytvoříte tagy
- L4C - datum změny v L4C
- L4CList - názvy seznamů, ve kterých je keš zařazená.
V GG se pro přehlednost dají přidat jako sloupce přehledu keší. - Karta "Seznamy" pracuje při zápisu do jednotlivých seznamů vždy s aktuálně zobrazenými kešemi. Pro zařazování do jednotlivých skupin v L4C jdou využít všechny možnosti filtrování v GG. Dle mě to je největší bonus propojení těchto 2 DB.
- Pro vyřazení keše z L4C je nutno použít nabídku "Odstraň keše ze všech seznamů" a po opětovném nahrání DB do iPhone v L4C nabídky Nastavení, Čištění paměti.
- Po provedení všech změn v iTunes smažte všechny 3 soubory database.* a nakopírujte tam upravený database.sqlite.
Publikováno 12 duben 2015 - 18:38
Diky
Publikováno 12 duben 2015 - 18:46
To je soucasti podminek pri vyhledavani kesi pomoci gc.live.
EDIT: ale BM asi u Nenalezeno uzivatelem ... muze mit jen svuj nick.
Tento příspěvek byl upraven od gord: 12 duben 2015 - 18:48
GeoGet:
Publikováno 12 duben 2015 - 19:30
Tomu EDITu nerozumím, ale jinak díky za nakopnutí. Já na ten dialog už koukal a nevímproč vyhodnotil, že to nefunguje. Teď jsem to zkusil pustit znovu se čtyřmi nicky a funguje. Díky
Publikováno 12 duben 2015 - 20:56
Tam, co jsi napsal ty 4 nicky, muze BM mit jen svuj nick.
GeoGet:
Publikováno 13 duben 2015 - 6:03
Funfuje to na Project GC.
http://project-gc.com/Tools/MapCompare
Zadáš svůj nick a vedle nick kolegy a vybereš oblast kam chceš jet.
Vyjede ti mapa i seznam shod kešek které nemáte ani jeden odlovené.
Publikováno 13 duben 2015 - 11:32
Ale to funguje jen pro 2 nicky, nebo jsem prehlidl moznost jich tam dat vic?
GeoGet:
Publikováno 13 duben 2015 - 11:43
Já tam mám možnost vybrat větší množství nicků, ale možná je to jenom pro platící členy.
Publikováno 13 duben 2015 - 13:53
Je to jen pro PM. Dokonce jsem zpočátku narazil na chybu, že to i odřádkování bere jako další (prázdný) nick a musím v tom políčku jakoby jeden znak smazat, abych mohl stahovat.
A to vynechání vlastního nicku funguje i pro BM a je to důležité, pokud chceš, aby se neaktualitzovaly nalezené keše, tj. chceš je mít tak, jako v okamžiku nálezu.
Ale porovnání na Project-GC funguje dobře, jen se to tam musí najít (tuším že se to jmenuje map compare).
Publikováno 11 duben 2016 - 17:21
právě jsem hodil na http://geoget.ararat...dnoducheskripty jeden jednoduchý skriptík pro dešifrování vzkazů v jednom románu.
Tento příspěvek byl upraven od mikrom: 11 duben 2016 - 17:22
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget
Projekty →
GeoGet →
Geoget 2.13.0Založeno od HaLuMa , 06 dub 2024 geoget |
|
|
||
|
Hardware a software →
Programy na PC →
Stator verze 2.3.0.33?Založeno od KulisekW , 29 led 2024 geoget |
|
|
|
|
Geocaching →
Poradna →
Geoget a zveřejnění statistiky na geocaching.czZaloženo od karel1957 , 25 čec 2023 geoget |
|
|
|
|
Projekty →
GeoGet →
Geoget 2.12.1Založeno od HaLuMa , 25 kvě 2023 geoget |
|
|
|
|
Projekty →