Já jsem si pridal nový tag/sloupec "navstivit". Pokud mě některá keš zajímá (je hodná odlovu, musím ji mít, ...), vyplním si tag hodnotou 1/2/3. Např. si dle bookmarku geopuzzle vyfiltruji všechny keše a hromadně naplním hodnotu tagu. Následně mám upravené exportní makro, kde si do začátku názvu keše přidávám své znaky. Pro hodnotu 3 jsem si dal 'XXX '.
Ve výsledku, když jsem v terénu, dám hledat keš, hledání dle názvu, zadám XXX a hned vidím, kde je nejbližší požadovaná keš.
Univerzální postup asi není, spíše záleží na potřebách, zvyklostech, jak kdo používá geoget i navigaci.
upravený export script\gpxgarmin\templates\point.name.gpxgarmin.varsubst.template.txt
%REPLACEFULL("%IF("%TAG("Navstivit")%"="3";"XXX ";"")%%IF("%TAG("Navstivit")%"="2";"XX ";"")%%IF("%TAG("Navstivit")%"="1";"X1 ";"")%%IF("%FAMILY%"="GC";"%TAG("favorites")% ";"")%%IF("%HAVEFINAL%"="true";"%IF("%EXPORT_FINAL_AS_STARTING%"="true";"C";"")%";"")%%IF("%ISOWNER%"="true";"O";"")%%IF("%ISFOUND%" = "true";"F";"")%%IF("%ISARCHIVED%" = "true";"A";"%IF("%ISDISABLED%" = "true";"D";"")%")% %NAME%";" ";" ")%