Goard: Aha, takze problem je v nastaveni GPS, ne v datech.
Exportovat eventy bez WP muzes i bez jejich vymazani v GG, jak ti psal mpik, staci je nemit v seznamu, ktery exportujes. Ale urcite je rozumnejsi najit spravne nastaveni GPS tak, aby se to chovalo jako driv. Muzes zkusit najit nekoho se stejnou GPS, komu to funguje spravne a zkopirovat si od nej profil, v kterem mu to funguje. (Nemam tuseni, zda nanstaveni profilu ovlivnuje i chovani kalendare, ale napada me, chova se ti to tak ve vsech profilech?)
Kdyz se podivas do GPX souboru eventu (tedy jen s tim jedinym eventem), ktery se ti zobrazuje spravne a ktery se zobrazuje spatne, cim se lisi? Vsechny wp eventu po importu do databaze maji datum a cas vytvoreni shodny s datem a casem konani eventu? To se mi nezda, podle me tam bude datum a cas importu do databaze. Jak zjistujes to datum a cas wp (tak tomu rikas ty, ale podle me je to datum a cas vytvoreni wp v databazi, nebo se pletu?)?
No jestli je problém v GPS nebo v Geogetu nevím.
Každopádně to řeším protože mi to fungovalo a pak už ne.
Problém při smazání GPS byl v tom, že jsem jí ještě neměl dlouho a tak jsem hlupoň neměl udělanou zálohu GPS :/
Stejnou GPS nikdo se známých nemá bohužel. Známej má jen 450 ta je jiná Já mám ale Oregon 600.
Jinak přetahování dat bylo v obou případech před smazáním i po stejné. Přes Geoget a exportem pro nové Garminy.
Jestli se to chová stejně ve všech profilech zjistím. Každopádně jsem prolezl x krát celé nastavení navigace a nikde jsem tam nic co by toto mohlo vyřešit nenašel. Čekal bych možnost nastavení co se má do kalendáře dávat a nemá ???? Nic takového jsem ale nikde neobjevil. Proto jsem předpokládal jestli se nezměnilo něco v exportu z Geogetu nebo jestli tam v GPS nemohl být dohraný nějaký doplněk ručně nebo cokoliv o někoho co se definitivně vymazalo při tom smazání. nevím.....