mpik napsal/a:
Ono je tam nedomyšleností víc. Co by jim udělalo např. při navigaci na multinu možnost přepínat stage? Ale ne, stage se tváří jako obyčejné waypointy, taky proto je mám v POI a tím se dají i vybrat ze seznamu a navigovat na ně. Jen si při tom vždycky zruším přístup do listingu. Takže pokud jsou jasně popsané, vůbec se na ně nenaviguju a jen koukám na obrazovce, kde ho mám hledat. A multiny si stejně předem vypisuju na papír. Hledat otázky a palcem listovat dlouhým listingem není ono.
Jak to tak čtu, tak lituju všechny uživatele Garminů a podobných strojků. Oproti tomu můj nejvážnější problém, že finální waypoint odlovený má stejnou ikonu jako finální waypoint neodlovený, je naprostá prkotina. Půjčte si někdy PDA s PocketDrakem, aDrakem nebo snad i Locusem:-) V databázi můžu mít klidně celý svět (když se mi bude chtít tím zasírat kartu), waypointy jsou u keše, slušně pojmenované, odlišené ikonama a i s poznámkama, listingy to neuřezává, logů tolik kolik si nadefinuju, databázi je možno synchronizovat oběma směry, dá se nastavit poloautomatické logování samozřejmě včetně času a pořadového čísla a spousta dalších fíčurek. A když to vezmu do důsledků, tak cena je zanedbatelná (limitně se blížící k nule).