to je blbost, této mapy je na různých serverech habaděj, jen se stačí porozlídnout a ani ji nemusí nikdo odemykat. Takže si tím Garmin nepomůže.Rufuc napsal/a:
No co by s tím udělal...utnul to. Nezapomeňte, že lidi z Garminu sem chodí. Když tady všichni všem radí jak nelegální mapu odemknout a nebo jim radit kde to stáhnout, tak já osobně bych taky udělal vše pro to, aby to stáhnout nešlo
TOPO CZECH PRO 2012
Publikováno 04 June 2012 - 15:14
Publikováno 04 June 2012 - 18:12
ahoj,tak na podesáté se to povedlo. díkypetulinka1 napsal/a:
Nemas plnou pamet v GPS/karte? Co to hlasi, kdyz se to pokousis odeslat?
Publikováno 05 June 2012 - 16:53
Publikováno 05 June 2012 - 17:43
humpolik napsal/a:
Ahoj, mám dotaz.
Na webu garminu mají napsáno: "je v instalaci přidán další mapový produkt - cyklonavigační mapy CYKLO Czech 2012".
Je tím myšleno, že na DVD je instalačka jak TOPO PRO, tak CYKLO nebo snad TOPO PRO v sobě už obsahuje CYKLO? Jinými slovy, když nainstaluji TOPO PRO, musím ještě instalovat CYKLO - samozřejmě za předpokladu, že data obsažená v CYKLO chci a potom vtipně přepínat na mapu, kterou zrovna chci používat.
Díky za odpověď.
Každá mapa by se podle mě měla instalovat zvlášť.
Publikováno 05 June 2012 - 17:52
humpolik napsal/a:
Je tím myšleno, že na DVD je instalačka jak TOPO PRO, tak CYKLO nebo snad TOPO PRO v sobě už obsahuje CYKLO? Jinými slovy, když nainstaluji TOPO PRO, musím ještě instalovat CYKLO - samozřejmě za předpokladu, že data obsažená v CYKLO chci a potom vtipně přepínat na mapu, kterou zrovna chci používat.
Jakože za jedny peníze dostaneš na 1 DVD 2 mapy, nebo si za stejné peníze ony dve mapy stáhnes z garmin webu.
Pokud tedy nainstaluješ TOPO PRO, musís samostatne nainstalovat CYKLO. A potom samozrejme "vtipne prepínat"...
Publikováno 05 June 2012 - 20:57
Publikováno 06 June 2012 - 8:10
MTB + Oregon 450 + Nokia N8 s HandyGC
Publikováno 06 June 2012 - 8:43
Díky moc. Proběhlo bez problémů. MS mi totiž nešel nainstalovat ani o originál. CD.elmarees napsal/a:
zkus to přeinstalovat
http://www8.garmin.c...ails.jsp?id=209
Publikováno 06 June 2012 - 10:53
Publikováno 11 June 2012 - 14:01
Ale nové vrstvy (solární elektrárny, skládky, atd.) se nezobrazují. Předpokládám, že je to "jen" TYPko z verze 2011, které takové objekty vůbec neobsahovalo.PatPlusMat napsal/a:
Jedna varianta z modifikovaného DANRA TYPku roku 2011.
http://www.ulozto.cz...KA/i00006b2-typ
Publikováno 11 June 2012 - 14:50
Publikováno 11 June 2012 - 16:27
Satelitní mapa určitě, ale ta ti bude k identifikaci budov celkem naprd. Ale samozřejmě jsou i novější ortofotomapy než z roku 2009. Ty si mohou firmy klidně nakoupit od pořizovatele dat. Dokud je někdo ochotný za nové snímky platit, nebudou na veřejně dostupných serverech. Až se nafotí nové ortofotomapy, budou staré dostuné zdarma.mnik napsal/a:
existuje nejaka aktualni satelitni mapa , o ktere nevim? jinak mi to hlava nebere jak se k tem udajum dostali
Publikováno 11 June 2012 - 21:53
Publikováno 11 June 2012 - 21:55
djw napsal/a:
nezna nekdo lek? dekuji za pomoc
Smazat mapy z GPS
zapnout GPS
vypnout GPS
nahrát mapy
zapnout GPS
zkontrolovat jejich "zapnutí" v menu Mapy / Zobrazení
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 11 June 2012 - 22:04
fremen.cz napsal/a:
djw napsal/a:
nezna nekdo lek? dekuji za pomoc
Smazat mapy z GPS
zapnout GPS
vypnout GPS
nahrát mapy
zapnout GPS
zkontrolovat jejich "zapnutí" v menu Mapy / Zobrazení
diky, bohuzel to nezafungovalo, stale mi to hlasi "can't unlock maps"
Publikováno 11 June 2012 - 22:13
Publikováno 12 June 2012 - 0:20
djw napsal/a:
diky, bohuzel to nezafungovalo, stale mi to hlasi "can't unlock maps"
Tak se Ti do GPS připletla nějaká mapa, která pro ni není odemčená. Pak se stane to, že z těch map nefunguje ani jedna. Nemáš těch GPS doma více a neposlal jsi tam třeba nějakou mapu odemčenou pro jinou GPS než ve které to teď nefunguje ? Pokud totiž máš více přístrojů, tak pro každý z nich musíš mít jedinečný odemykací klíč i pro jednu a tu samou instalovanou mapu v PC.
V GPS také nefungují mapy odemčené klíčem DEMO Ten slouží jenom k prohlížení map v počítači...
Publikováno 12 June 2012 - 8:03
cz7pka napsal/a:
Topo mapa a neumí routovat Tur stezky. To je jako auto které nemá kola. Jsem zvědav kdy to tvůrci pochopí a bude to ok jako u slovenských map
Ja mam radeji mapu, ktera sice po turistickych stezkach routovat neumi (Nikdy jsem to ani nepotreboval!), ale alespon vim, ze data jsou konzistentni. Tedy ne, ze mam domecky jen nekde, ale vsude. Ne, ze mam turisticke znacky jen nekde, ale mam je vsude...
Publikováno 12 June 2012 - 8:14
Publikováno 12 June 2012 - 9:24
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů