Geoget 2.7.0
Publikováno 14 červenec 2012 - 8:32
Publikováno 14 červenec 2012 - 8:38
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 14 červenec 2012 - 17:45
Jsou dny, kdy se mé sny lámou, koně pouštím z otěží-kam se dát a s kým se vznést snad jen cíl můj prověří....
Publikováno 14 červenec 2012 - 19:07
Publikováno 14 červenec 2012 - 19:19
Publikováno 14 červenec 2012 - 19:29
petulinka1 napsal/a:
a ty puzzle budou slozitejsi... tam asi fakt radsi rekni drakovi
i to záhadné souvětí v příspěvku níže je pro mě nerozluštitelné drak bude mít "radost"
každopádně díky všem, snad se s tím popere
Jsou dny, kdy se mé sny lámou, koně pouštím z otěží-kam se dát a s kým se vznést snad jen cíl můj prověří....
Publikováno 14 červenec 2012 - 19:52
Publikováno 15 červenec 2012 - 4:51
Publikováno 15 červenec 2012 - 6:36
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 18 červenec 2012 - 7:34
brtnicek napsal/a:
petulinka1 napsal/a:
a ty puzzle budou slozitejsi... tam asi fakt radsi rekni drakovi
i to záhadné souvětí v příspěvku níže je pro mě nerozluštitelné drak bude mít "radost"
každopádně díky všem, snad se s tím popere
hihihi no nazdar koukám, že mám zase činnost
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 18 červenec 2012 - 7:42
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 18 červenec 2012 - 7:46
mpik napsal/a:
Použij exportní makro GPX - pro nové Garminy. Tam už to je takto nastaveno. Pokud sis to nastavil jinak, tak v nastavení pluginu EXPORT_FINAL_AS_... nastav na 1 a FINAL_CATEGORY na Final cache. Původní souřadnice se ti změní na Waypoint se slovem START před názvem.
Tohle je myslím standardní nastavení nebo si nepamatuju, že bych to nastavoval a mám to tak...
Publikováno 18 červenec 2012 - 8:33
brtnicek napsal/a:
vyluštěné mysterky jdou zadat jako zavřená truhla? ok, poprosím dvorního dodavatele "instalblbostí" o pomoc........
Tohle se tu řešlo ve vlákně o pokročilém exportním makru pro nové GPSky.
Stačí si vytvořit exportní makro, překopírováním a úpravou toho původního, a přepsat proměnné GC.lat a GC.lon nebo GC.cooordX a GC.coordy, na GC.correctedlat a GC.correctedlon.
Při editaci makra je dobré změnit i jeho název, jako souboru a upravit i název, který se zobrazuje u makra v okně u exportu.
Pak stačí, nad seznamem keší, použít tento export a truhličky se přestěhují nad finálky.
Po zkušenostech s makrem asi ještě vyhodím export dalších WP a budu exportovat jen finálky.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 18 červenec 2012 - 8:50
GeoGet:
Publikováno 18 červenec 2012 - 9:11
Není problém si parkoviště neexportovat. Já to kdysi udělal, abych se vešel do limitu 2000WP. Teď už všechny WP dávám jen jako POI, takže i parkoviště, i když autem vůbec nejezdím.DrakMrak napsal/a:
no je fakt, že mě ikony v Garminu občas taky s....u asi nejvíc ikonka 'P' - Parking která pokud je u keše (typicky Drive-in) není pod ní keš vidět a člověk hledá keš a musí do seznamu a kouknout jestli tam něco je nebo ne ale když jedete autem tak je to silně nepraktické zrovna ikonku P - Parking bych s chutí předělal na podstatně menší a průhledný symbol :-) dokud chodím po keších pěcha tak na tohle nedojdu ale pokud jezdím tak je to průser a teď se člověk přemísťoval ala dovolené a u každého P na mapě jsem sakroval...
A k Drakmrakovi - standardní nastavení to je, ale já nevím, jestli si to on nějak nerozhrabal. Proto jsem napsal, co tam má být nastaveno.
Publikováno 18 červenec 2012 - 9:38
na to mame filtrovani, ne? ja exportuju jen Final/Stage/Questionkolombo napsal/a:
Po zkušenostech s makrem asi ještě vyhodím export dalších WP a budu exportovat jen finálky.
tak. exportovat GPX (oblasti kde se pohybuju) JEN s kesema, a k tomu POI s kesema cely CR vcetne vyse zminenych waypointu. jedna z dalsich vyhod tohodle reseni je ze nemam na mape samy modry vlajecky, ale pekny puzzliky, tlapicky, a finalky od nalezenych kesi si nepletu s finalkama od nenalezenych (na O300)mpik napsal/a:
Není problém si parkoviště neexportovat. Já to kdysi udělal, abych se vešel do limitu 2000WP. Teď už všechny WP dávám jen jako POI, takže i parkoviště, i když autem vůbec nejezdím.
Publikováno 18 červenec 2012 - 9:52
Publikováno 18 červenec 2012 - 10:25
Publikováno 18 červenec 2012 - 10:28
Publikováno 18 červenec 2012 - 10:46
GeoGet:
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů