Přejít na obsah

Fotka
- - - - -

Hledá se Osvejda!!!

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1102 odpovědí na toto téma

#361 Jelca

Jelca

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 442 příspěvků(y)

Publikováno 12 June 2012 - 10:57

Mafiane muzes mi prosim zavolat ??? Zkusime spojit info. 773748859
  • 0
Lepší být první v pekle než druhý v nebi ...

#362 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 12 June 2012 - 10:58

[quote]nycolka napsal/a:
[quote]Slanecek napsal/a:
[quote]nycolka napsal/a:
[quote]Slanecek napsal/a:
Prosim proto vsechny ochotne zapojit se do nasi masivni letakove kampane, aby se mi ozvali bud na tlf 608195480 nebo na mail slanecek@gmail.com a predali mi info o lokalite, kterou mohou pokryt, zda si letaky vytisknou sami nebo chteji kontakt na nekoho, kdo jim je preda a kontakt na sebe. Je to sice jako plivnuti do rybnika, ale lepsi nez nic, ze? Cislo na Jelcu, ktery se bude pres den pohybovat po Praze, pripadne strednich cechach a muze kamkoliv zajet, je 773748859. Diky.[/quote]
Ahoj,
leták mám stažený, vytisknout ho můžu taky, tak jen prosím o info, jestli ho chcete vylepit na stanici metra Stodůlky a Luka, případně v Řeporyjích, ale tam je to konec světa, tak spíš jen ty stanice metra. Stačí info sem, jestli ano nebo ne.[/quote]

Zličín - vylepeno v podchodě od metra k Metropoli + na autobusáku+ jeden butik v Metropoli+ stánek přímo u metra
Stodůlky - metro + trafika
Luka - metro, trafika, KIK, papírnictví
+ asi pět trafik cestou a 4 benzínky
cca 80% se mi povedlo vylepit se souhlasem obsluhy, tak snad to tam chvíli vydrží, držím palce, aby byl v pořádku.
Edit: Kolega vylepí večer něco v Modřanech, Novodvorská a zítra na Lhotce.[/quote]

ukazkova prace, poklona
  • 0

#363 homor

homor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 93 příspěvků(y)

Publikováno 12 June 2012 - 11:00

[quote]michal_a_jana napsal/a:
[quote]homor napsal/a:
[quote]Presne tak, bylo to 9.6. .Latitude ma totiz divny pocitani, vcera rano psal jeden den a az vecer kdy se to prehouplo pres ten posledni zaznam to psalo uz dva dny.[/quote]

Mozna by stalo za to to dnes sledovat kdy se to prehoupne na 3 dny, abychom vedeli presny cas kdy ho Latitude evidoval na ulici V Holesovickach...[/quote]
To je fakt, ale tou dobou budu nejspis nekde v epsilonu. Pokusim se nekoho zaukolovat.
  • 0

#364 geoKolibrik

geoKolibrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 55 příspěvků(y)

Publikováno 12 June 2012 - 11:00

taxoft napsal/a:

Slanecek napsal/a:
ma prosim nekdo moznost predat kolem pate GeoCuli v okoli karlaku nejake vztistene letaky?

Ja je vytisknu a predam.

Uz jsem s ni na predani domluveny, diky
  • 0

#365 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 12 June 2012 - 11:03

geoKolibrik napsal/a:

taxoft napsal/a:

Slanecek napsal/a:
ma prosim nekdo moznost predat kolem pate GeoCuli v okoli karlaku nejake vztistene letaky?

Ja je vytisknu a predam.

cim vic, tim lip, teda jestli neva. ale je fakt, ze staci jen jeden, jak chcete. mohli jsme si dat takovej malej flash mob...
  • 0

#366 taxoft

taxoft

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1645 příspěvků(y)

Publikováno 12 June 2012 - 11:06

Slanecek napsal/a:

geoKolibrik napsal/a:

taxoft napsal/a:

Slanecek napsal/a:

Ja je vytisknu a predam.

cim vic, tim lip, teda jestli neva. ale je fakt, ze staci jen jeden, jak chcete. mohli jsme si dat takovej malej flash mob...

Uz mam letaky vytistene. Sejdeme se podle dohody pred vinarnou U Fausta v pet, budu jich mit dost.
  • 0

#367 QuoX

QuoX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 298 příspěvků(y)

Publikováno 12 June 2012 - 11:06

[quote]homor napsal/a:
[quote]michal_a_jana napsal/a:
[quote]homor napsal/a:
[quote]Presne tak, bylo to 9.6. .Latitude ma totiz divny pocitani, vcera rano psal jeden den a az vecer kdy se to prehouplo pres ten posledni zaznam to psalo uz dva dny.[/quote]

Mozna by stalo za to to dnes sledovat kdy se to prehoupne na 3 dny, abychom vedeli presny cas kdy ho Latitude evidoval na ulici V Holesovickach...[/quote]
To je fakt, ale tou dobou budu nejspis nekde v epsilonu. Pokusim se nekoho zaukolovat.[/quote]

Take ho mam na Latitude, mohu to prubezne sledovat...
  • 0

Nedělám to pro body, ale proto abych poznal zajímavá místa!!! Čím více takovýchto míst poznám tím lépe!

Garmin GPSMap 64sx  +  GSAK v 9.x.x.xx

#368 Samaell

Samaell

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 560 příspěvků(y)

Publikováno 12 June 2012 - 11:10

bracha jezdi tramvaji, tak do ni da letacek taky.
  • 0

#369 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

Advanced Member

• Administrators
  • 2696 příspěvků(y)

Publikováno 12 June 2012 - 11:11

Nápad. Pokud má někdo dostatek informací, mohl by pomocí nasdílené osobní google mapy vytvořit nějaký situační plánek, kde byl naposled podle latitude/BTS, kde bylo hledáno, kde byly rozneseny letáky atd? Nedovedu posoudit smysluplnost, ale byly by tam na jednom místě přehledně vidět polohové informace, které jsou jinak rozprostřené v rámci fóra a mohlo by to pomoci zájemcům o pomoc kam se soustředit alespoň v rámci Prahy a okolí
  • 0

#370 Samaell

Samaell

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 560 příspěvků(y)

Publikováno 12 June 2012 - 11:12

mozna by stalo za to chodit hledat s GPS a posilat traglogy na jedno misto. At nepalime cas hledanim na stejnych mistech.
  • 0

#371 Jelca

Jelca

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 442 příspěvků(y)

Publikováno 12 June 2012 - 11:16

Pracujeme na zmapovani jeho pohybu respektive pohybu jeho telefonu pred vypnutim. Dejte nam chvilku. Mapa je dobrej napad, du na ni.
  • 0

#372 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 12 June 2012 - 11:17

Samaell napsal/a:
bracha jezdi tramvaji, tak do ni da letacek taky.

ja ti nevim, aby nesel sedet. vis jak je to s letackama v tramvaji...
  • 0

#373 Samaell

Samaell

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 560 příspěvků(y)

Publikováno 12 June 2012 - 11:17

videl bych to na 2 mapy: mapa posledni lokace mobilu, poslednich kesek z prohlizece, ..... a pak mapa, kam by se zanaseli cesty hledacu
  • 0

#374 Samaell

Samaell

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 560 příspěvků(y)

Publikováno 12 June 2012 - 11:18

slanecek: nikdo nezjisti, jestli tam ten letacek dal ridic, nebo pasazer. :D
  • 0

#375 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 12 June 2012 - 11:21

Potrebovala bych se spojit se Skupcem, muzete mi s tim nekdo pomoct, prosim? Posilala jsem SZ, ale cim driv se mi ozve, tim lip. Diky.
  • 0

#376 Jelca

Jelca

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 442 příspěvků(y)

Publikováno 12 June 2012 - 11:22

Sdílím s vámi mapu s názvem Osvejda: http://maps.google.c...UTF&msa=0&msid= 206639502747943476686.0004c243c3ce0a0040920
  • 0

#377 hczech

hczech

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 215 příspěvků(y)

Publikováno 12 June 2012 - 11:25

Dneska večer jedu do Strašnic a následně na letiště, bydlím v Petrovicíh a pracuju na Chodově, pár letáků bych mohl vylepit na daných místech (asi hlavně metro popř. stanice autobusu). Mohl bych taky nějaké vytisknout a předat dál.
  • 0
Hczech

#378 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2345 příspěvků(y)

Publikováno 12 June 2012 - 11:27

Jeste me napadla jedna vec. Nevim o metode jak snadno zobrazit Osvejdovy neodlovene kese, aniz bych jednotlive prochazel logy. Ale jestli to dobre chapu, tak do jeho uctu na geocaching.com uz jste se snad dostali. Pokud jste schopni se jeho jmenem zalogovat, jde zobrazit jeho mapu s odfiltrovanejma nalezenejma kesema, tedy aby tam byly jen ty nenalezeny a zmizely smajilici. K tomu jde udelat i seznam, GPX atd. Ale uz jen tam mapka byla zajimava. To vse rekneme pro oblast Holesovice-Letna, centrum, Dejvice, Troja, pripadne i vic, zalezi kolik tech neodlovenejch ma. Zas tolik tech kesi nebude, ma vyloveno dost. Kdyz bude existovat seznam, daji se ty neodlovene cilene obejit jestli preci jen nekde nejakej log nenajdem.
  • 0

#379 _eda_

_eda_

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 382 příspěvků(y)

Publikováno 12 June 2012 - 11:27

Jen je mi divny, ze by doma (ci pred barakem) stahoval z mobilu 5MB...
  • 0

#380 Zegga

Zegga

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1411 příspěvků(y)

Publikováno 12 June 2012 - 11:30

Můžete mi prosím během odpoledne někdo donést pár letáčků do Dejvic? Prodejna Koh-i-noor, Národní obrany 29, moc děkuji. Vyvěsím u nás v prodejně, pak večer v Sedlci u přívozu a dole v Zámcích.
  • 0
Závist a zloba pramení z chudoby finanční či duševní, katastrofa nastane, když se obě spojí.

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama