Hledá se Osvejda!!!
Publikováno 12 červen 2012 - 13:23
www.haspirja.webnode.cz
look_as napsal/a:
Ad heslo: pokud to maji spravne udelane, tak ho ani neznaji, pouze ho muzou zmenit.
Ad pocitac: jelikoz byl fanda do Linuxu, cekal bych tam Linux. Pokud nemel cryptovanej home, tak neni problem zjistit cokoliv, staci disk pripojit do jineho PC a najede vam vsechno (teda mozna krome hesel, ty muze mit v nejakem keyringu).
Ad Epsilon: mluvil jsem s nim o tom po spolecnem odlovu Poznamek z pavilonu 27 (byl u toho i Slanecek), pak jsem tam planovali nekdy zajit (mailovali jsem ohledne toho), ale ja jsem tam v ramci vycisteni Prahy zasel sam - a nebezpecne mi to neprislo.
pocitaci uz se venuje machr na linux a bezpecnost, spolupracuje na tom s policii.
na epsilon se chteji podivat homor se zubrikem, je to misto, kam by se vypravil bez holin (a vypravil by se, pokud by byla i jen 1% sance, ze se to da dat v teniskach)
Zegga napsal/a:
Mobil se naposledy odhlásil v Holešovičkáách? Tam u toho squatu? Je třeba polici dokopat k prohlídce tam, aby projeli okolo měšťáci nestačí. V noci byl v oblasti úplný klid, ani jedna pěší hlídka. To že občas projede auto Holešovičkama je na nic.
Tak ja shodou okolnosti v sobotu vecer jel ulici v Holesovickach smerem nahoru odhadem cca ve 22:40 a u tohodle mista bylo pekne zivo, na chodniku se tam motalo minimalne 20 lidi. Ale to je tak vsechno. Kdyby tam osvejda nekde byl, stejne bych si ho z auta nevsiml.
Publikováno 12 červen 2012 - 13:25
Publikováno 12 červen 2012 - 13:25
Publikováno 12 červen 2012 - 13:26
Opicakuz napsal/a:
Napadlo me. Nemohl jit na ten Pivni festival? Je to celkem blizko posledniho signalu mobilu a mohlo se tam cokoli stat.
Podle netu uz davno skoncil.
Publikováno 12 červen 2012 - 13:27
l_ucie napsal/a:
http://www.jelca.cz/femar22 napsal/a:
Je k dispozici ten letáček někde ke stažení?
Díky za odkaz. Poslala jsem do redakce Deníku v Praze. Pokusí se to snad dát na web.
Publikováno 12 červen 2012 - 13:27
Publikováno 12 červen 2012 - 13:28
Modrak napsal/a:
Zegga napsal/a:
Mobil se naposledy odhlásil v Holešovičkáách? Tam u toho squatu? Je třeba polici dokopat k prohlídce tam, aby projeli okolo měšťáci nestačí. V noci byl v oblasti úplný klid, ani jedna pěší hlídka. To že občas projede auto Holešovičkama je na nic.
Tak ja shodou okolnosti v sobotu vecer jel ulici v Holesovickach smerem nahoru odhadem cca ve 22:40 a u tohodle mista bylo pekne zivo, na chodniku se tam motalo minimalne 20 lidi. Ale to je tak vsechno. Kdyby tam osvejda nekde byl, stejne bych si ho z auta nevsiml.
Zajímavé, já tudy jela dnes ve tři ráno a pusto. Od sobotních 19:30 do sobotních 22:40 chvilka. Co je to živo? Jaký to byl typ osob? Věk, oblečení? Které místo Holešoviček?
Publikováno 12 červen 2012 - 13:29
Zirafatko napsal/a:
Můžu se zeptat co je to T6 a T5, jak tu občas někdo píše? Díky Z.
Toho si nevsimej. T5 je nejhosri moznej teren kam se v GC da jit, vyzaduje technicky pomucky atd. T6 neexistuje, to je neco teoreticky jeste horsiho nez to nejhorsi. Tedy treba misto jako je Cross.
Publikováno 12 červen 2012 - 13:30
[quote]Modrak napsal/a:
[quote]sobikovi napsal/a:
...[/quote]
Chtělo by to vymyslet nějakej "topic" nebo nějakou stránku, kde by se nevedla konverzace jako tady, ale tam by se psali jen fakta. Protože pokud někdo přijde nový, tak ho čeká dlouhé čtení než bude moci k věci něco navrhnout. A to je myslím škoda. Kdyby to měl vše na jedné stránce tak by si to projel a mohl navrhnout jinou možnost.
P[/quote]
stranka je, jenom hruby zaklad www.jelca.cz
az vylezou kluci z diry, dam jim vedet, at pouvazujou o pridani odkazu na detailni info o overenych faktech. dik.
Publikováno 12 červen 2012 - 13:31
HaLuMa napsal/a:
No, u mobilu muze operator sledovat nejen SIMku, ale i samotny telefonni pristroj posle jeho IMEI.
Tedy T-mobile by mel vedet, jake IMEI pouzival pri tech poslednich pristupech, a tak by mel mit moznost se podivat, jestli se nahodou toto IMEI pozdeji v siti neobjevilo s jinou SIMkou. Ale predpokladal bych, ze tohle uz nekoho napadlo.
toto uz dele jak rok schovavat nesmime
Publikováno 12 červen 2012 - 13:32
MA-FI-AN napsal/a:
toto uz dele jak rok schovavat nesmime
nesmite, nebo nemate!? ..
Publikováno 12 červen 2012 - 13:33
Publikováno 12 červen 2012 - 13:34
50°6'48.482"N 14°27'28.681"E
http://www.mapy.cz/#...13467_1&t=s&l=9
(Ovšem příliš bych nedoporučoval tam lézt, teče to směrem od nemocnice a kdoví jakých choroboplodných zárodků se tam může člověk nadýchat; možná je to jen náhoda, ale tentýž den kdy jsem tam kdysi nakoukl tak jsem dostal zápal plic.)
Publikováno 12 červen 2012 - 13:34
Slanecek napsal/a:
look_as napsal/a:
Ad heslo: pokud to maji spravne udelane, tak ho ani neznaji, pouze ho muzou zmenit.
Ad pocitac: jelikoz byl fanda do Linuxu, cekal bych tam Linux. Pokud nemel cryptovanej home, tak neni problem zjistit cokoliv, staci disk pripojit do jineho PC a najede vam vsechno (teda mozna krome hesel, ty muze mit v nejakem keyringu).
Ad Epsilon: mluvil jsem s nim o tom po spolecnem odlovu Poznamek z pavilonu 27 (byl u toho i Slanecek), pak jsem tam planovali nekdy zajit (mailovali jsem ohledne toho), ale ja jsem tam v ramci vycisteni Prahy zasel sam - a nebezpecne mi to neprislo.
pocitaci uz se venuje machr na linux a bezpecnost, spolupracuje na tom s policii.
na epsilon se chteji podivat homor se zubrikem, je to misto, kam by se vypravil bez holin (a vypravil by se, pokud by byla i jen 1% sance, ze se to da dat v teniskach)
Pokud vím, tak když jsem dělala povrchovou podporu kamarádům, co lovili Epsilon, tak se dá kus dovnitř jen tak v tesniskách. Takže pokud je to lovec drsnější, tak by tam bez holin mohl jít. Kamarádi tam byli v lednu v těch mrazech a bez holin...!
Publikováno 12 červen 2012 - 13:36
Zirafatko napsal/a:
Doufám, že vše dobře dopadne. Sledovala jsem to tu pasivně, tak jsem se teď zaregistrovala a "vyvěsila" jsem letáček na několik internetových diskusí, ke mně na weby, na G+ i na Facebook. Bohužel od Phy jsem daleko, tak pomohu alespoň takto.
Můžu se zeptat co je to T6 a T5, jak tu občas někdo píše? Díky Z.
Publikováno 12 červen 2012 - 13:37
Publikováno 12 červen 2012 - 13:39
Pesulap napsal/a:
Já zase slyšel o epsilonu, že na to jsou holiny k ničemu. že do nich stejně naberete vodu, takže pokud nejsou rybářské až po pás, tak je jedno co má člověk na nohách. Dnes tam zajdu snad s klukama, ale moc tomu nevěřív. Přeci nebyl Osvejda takovaj blázen, aby šel do kanálu sám nebo alespoň bez nikoho na povrchu.
je. uz v kanale sam byl.
Publikováno 12 červen 2012 - 13:39
Zegga napsal/a:
Zajímavé, já tudy jela dnes ve tři ráno a pusto. Od sobotních 19:30 do sobotních 22:40 chvilka. Co je to živo? Jaký to byl typ osob? Věk, oblečení? Které místo Holešoviček?
A co takhle jmena a adresy, ty bys nechtela?
Ja vubec netusil ze je tam squat, dokud jsi o tom nezacala. Ale bylo to presne tam co byla ta vecerka. V levy zatacce skoro az nahore u Bulovky, na pravym chodniku pri pohledu odzdola. Ma dojem ze primo pred tou bejvalou vecerkou. Jel jsem z ty muzejni noci s detma domu a jak jsem byl zvyklej ze je vsude fronta na vstup, rikal jsem si co je to za blbost ze je fronta i tady, kdyz tu nic neni. Jo, vypadalo to jako fronta, lidi spis roztazeny po delce chodniku, i kdyz ne primo v rade. Uvedom si ze s mejma brejlema a serosleposti toho za tehle okolnosti z jedouciho auta moc nevidim. Lidi tam bylo dost, nijak divni mi neprisli, ani oblecenim, ani chovanim. Nevypadalo to ze by se tam delo neco podezrelyho, neprali se, byli celkem v klidu, jen jich tam proste bylo hodne.
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů