Publikováno 12 červen 2012 - 14:01
Takze jsem to vyvesila 2x na Letenskem namesti (ke vchodu do Billy i na druhou stranu), do pivni zahradky na Letne primo k prodejnimu okenku, takze to uvidi vsichni, co tam budou neco kupovat a cca 6 ks ruzne po stromech a dole na zed - to vse s vedomim a souhlasem pana reditele. Od nej jsem se dozvedela, ze tam maji i kamery, zaznam z nich si pry muze vyzadat policie, ktera o tom, ze tam jsou, vi.
Pak na sloup mezi zemedelske a technicke muzeum, nejake sloupy dolu aleji smer Strossmayerak. Tam na zastavku a se souhlasem obsluhy na vyvesni tabuli Tabaku u zastavky. Pak na nejaky sloupy cestou na Vltavskou, ke vchodu do metra. Dovnitr ne, tam mi pani rekla, ze ona to povolit nemuze a pokud bych to tam dala, musi to sundat. A nahore zastavky tramvaje. Pak se souhlasem obsluhy na Bio Oko a Bioobchod na M. Horakove.
Taky na prodejnu Žabka. Tam ho prodavac okamzite poznal, ze ho zna hlavne z prodejny v Letohradsky, kde delal driv. Sla jsem tam, letacek uz meli vyveseny, znaji ho, nakupuje tam temer denne, pravidelne kratky startky bez filtru. Pani mi rikala, ze si mysli (ale 100% to nevi), ze tam neco kupoval (ale urcite to nebyly cigarety) jeste v nedeli, v patek a v sobotu pry nebyla v praci. Ale jak rikam, mysli si to, ale ruku do ohne za to neda.
Pak jsem to musela zabalit, mlade v kocare mi brecelo hlady a zpruzenosti. Pozdeji muzu nekde pokracovat.