Přejít na obsah

Fotka
- - - - -

Hledá se Osvejda!!!

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1101 odpovědí na toto téma

#501 ewwwa

ewwwa

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 13:44

Zegga napsal/a:
HA, chodil s partou. Asi ne kačerů. Co to je za lidi, vědí co se děje? Sehnat, promluvit, poptat se.

K Vystřelenýmu voku chodil s lidma z diskusního serveru okoun.cz, o jeho zmizení se mezi nimi ví (http://www.okoun.cz/...ps_a_geocaching), sdílíme mezi sebou výzvu taky na facebooku.

Držím palce...
  • 0

#502 jhershaw

jhershaw

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 13:46

Zegga napsal/a:
HA, chodil s partou. Asi ne kačerů. Co to je za lidi, vědí co se děje? Sehnat, promluvit, poptat se.

Do Vystřelenýho Oka chodil s partou z diskuzáku okoun.cz. Jestli někoho znal blíž, netuším, ale samotný sraz ve VO se už dlouho nekonal. Okouni zatím alespon hromadně sdílí na Facebooku.
  • 0

#503 kiruj

kiruj

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 13:46

to je dokument kde píše info o ověřeném infu a místech které byly propátrány https://docs.google....cwMQ/edit?pli=1
  • 0

#504 Terryle

Terryle

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 13:48

Sdíleno na FB. Během večera /19.-20. hodina/ bych mohla vylepit pár letáků po zastávkách v Čimicích. Pokud to do té doby nepokryje nikdo jinej, hlásím se.
  • 0

#505 PRESEKA

PRESEKA

PŘESEKA

• Members
  • PipPipPip
  • 677 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 13:49

kiruj napsal/a:
to je dokument kde píše info o ověřeném infu a místech které byly propátrány
https://docs.google....cwMQ/edit?pli=1

• 0
Děláme to pro zážitky a když je hezky tak nikam nechvátáme...
Naše keše zakládáme bez dotací a i jejich provoz si sponzorujeme sami.
Berte na to při jejich návštěvách ohled !

#506 kmenicka

kmenicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 112 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 13:50

_eda_ napsal/a:
Jen je mi divny, ze by doma (ci pred barakem) stahoval z mobilu 5MB...

Taky mi to je divný, pomocí týhle mapy: http://maps.google.c...UTF&msa=0&msid=
206639502747943476686.0004c243c3ce0a0040920 jsem zpracoval částečně podniky: restaurace a jiné občerstvovací zařízení,které jsou v dosahu a ve kterých bylo otevřeno a ve kterých tudíž mohl sedět a stahovat (nejsou ale bohužel všechny - bylo by dobré doplnit) možná, že by se tam mohlo zkusit zajít:

Čajovna u kostela (14:00-23:00)
KFC Vltavská (10:00-23:00)
Café Balkon (8:00-24:00)
U Počtů (12:00-23:00)
Hostinec na Staré Kovárně (11:30-23:30)

Tak snad to k něčemu bude. Držím vám palce
  • 0

#507 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 13:52

kiruj napsal/a:
to je dokument kde píše info o ověřeném infu a místech které byly propátrány
https://docs.google....cwMQ/edit?pli=1

jelca a jelen je ta sama osoba, omlouvam se za mateni.

vzhledem k tomu, ze nehodlam dokazovat, ze dokument neni blbuvzdorny, kdyz se mi ozves na mail, poslu seznam lokalit, ktere jsou letaky pokryty - at uz polepeny nebo zabookovany.

a dik za pomoc, kluci jednaji s potencialnim nahradnim spravcem stranky www.jelca.cz o aktualizaci.
  • 0

#508 kmenicka

kmenicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 112 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 13:55

Mluvilo se tady o keších, které si prohlížel naposledy. Byla mezi nimi také GC204CW. Zkusil jsem zkontaktovat carostrelce z Kytlice, jestli by se tam nepodíval.
  • 0

#509 Planetweb

Planetweb

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 13:56

jhershaw napsal/a:

Zegga napsal/a:

Do Vystřelenýho Oka chodil s partou z diskuzáku okoun.cz. Jestli někoho znal blíž, netuším, ale samotný sraz ve VO se už dlouho nekonal. Okouni zatím alespon hromadně sdílí na Facebooku.

Hlavne nutno dodat, ze v poslednim roce byl na Voku tusim baj voko jedenkrat - dvakrat.
  • 0

#510 drunkennovice

drunkennovice

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 13:58

S Fiksicí jme vyvěsili plakáty v Cross clubu. Prý ho tam znají, ale v poslední době ho tam neviděli.
  • 0

#511 Mudlokacka

Mudlokacka

Newbie

• Members
  • Pip
  • 7 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 14:00

Dneska jsem přijela autobusem na Černý most a letáky jsou namístě a jsou vidět. Kolem šla hlídka městské policie, letáky zkoumala, ale nechala na místě. Snad informace předají dál. Já jdu teď vylepit letáky kolem billy na proseku. Večer je vylepím v Letňanech a čakovicích
  • 0

#512 Tinah&Power Team

Tinah&Power Team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 103 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 14:01

Takze jsem to vyvesila 2x na Letenskem namesti (ke vchodu do Billy i na druhou stranu), do pivni zahradky na Letne primo k prodejnimu okenku, takze to uvidi vsichni, co tam budou neco kupovat a cca 6 ks ruzne po stromech a dole na zed - to vse s vedomim a souhlasem pana reditele. Od nej jsem se dozvedela, ze tam maji i kamery, zaznam z nich si pry muze vyzadat policie, ktera o tom, ze tam jsou, vi.
Pak na sloup mezi zemedelske a technicke muzeum, nejake sloupy dolu aleji smer Strossmayerak. Tam na zastavku a se souhlasem obsluhy na vyvesni tabuli Tabaku u zastavky. Pak na nejaky sloupy cestou na Vltavskou, ke vchodu do metra. Dovnitr ne, tam mi pani rekla, ze ona to povolit nemuze a pokud bych to tam dala, musi to sundat. A nahore zastavky tramvaje. Pak se souhlasem obsluhy na Bio Oko a Bioobchod na M. Horakove.

Taky na prodejnu Žabka. Tam ho prodavac okamzite poznal, ze ho zna hlavne z prodejny v Letohradsky, kde delal driv. Sla jsem tam, letacek uz meli vyveseny, znaji ho, nakupuje tam temer denne, pravidelne kratky startky bez filtru. Pani mi rikala, ze si mysli (ale 100% to nevi), ze tam neco kupoval (ale urcite to nebyly cigarety) jeste v nedeli, v patek a v sobotu pry nebyla v praci. Ale jak rikam, mysli si to, ale ruku do ohne za to neda.

Pak jsem to musela zabalit, mlade v kocare mi brecelo hlady a zpruzenosti. Pozdeji muzu nekde pokracovat.
  • 0

#513 Planetweb

Planetweb

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Zegga napsal/a:

sobikovi napsal/a:
Já bych řekl ještě třetí: Chci zmizet. Mohlo se něco přihodit a chtěl zmizet sám. Třeba si potřebuje něco srovna v hlavě, v osobním životě a pak se ukáže zdráv a v pohodě (kéž by).

Mohl si koupit novou SIMku od jiného operátora, odjet mimo Prahu, ubytovat se v nějakém penzionu, ubytovně, hostelu nebo třeba i u Armády spásy.

Mohl, je otázka zda to zodpovědný člověk udělá vůči blízkým a práci. Nemyslím že je to tenhle případ.

Presne - mam uplne stejny nazor, coz ovsem nikdy bohuzel nevylouci, ze okolnosti daji vecem jiny spad. Nicmene u Osvejdy bych tomu moc neverila, presneji bych rekla, ze by alespon jedne zive dusi dal vedet
  • 0

#514 Terryle

Terryle

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Kdyby se změnila situace s médii, mám kontakty na reportérku z ČT24 a kluka z Novy. Můžu poskytnout.
  • 0

#515 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 14:02

kmenicka napsal/a:
Mluvilo se tady o keších, které si prohlížel naposledy. Byla mezi nimi také GC204CW. Zkusil jsem zkontaktovat carostrelce z Kytlice, jestli by se tam nepodíval.

dival se na ni, protoze ho homor pozadal o konzultaci pri lusteni. obavam se, ze ten seznam je slepa ulicka, vsechny kese na ktere koukal maji vysvetleni. a jine nez je planovana navsteva.

ale at se podiva, lepsi mit jistoru. dik.
  • 0

#516 Lucecitka

Lucecitka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 334 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 14:03

Jak to vypadá s letáky na Proseku? Mohla bych tam něco vylepit navečer (kolem stanic metra, zastávky busů a tak). A co Letňany? Tam bych se teoreticky taky mohla stavit...
  • 0
Lucecitka & Imagine & Štěpula
http://www.geocoinplanet.eu/

#517 Sablunka

Sablunka

Member

• Members
  • PipPip
  • 29 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 14:05

Planetweb napsal/a:

jhershaw napsal/a:

Zegga napsal/a:

Hlavne nutno dodat, ze v poslednim roce byl na Voku tusim baj voko jedenkrat - dvakrat.

Tak podle obsluhy tam byl častěji.... Jinak by si ho nepamatovali.
  • 0

#518 Mudlokacka

Mudlokacka

Newbie

• Members
  • Pip
  • 7 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 14:06

Lucecitka napsal/a:
Jak to vypadá s letáky na Proseku? Mohla bych tam něco vylepit navečer (kolem stanic metra, zastávky busů a tak).
A co Letňany? Tam bych se teoreticky taky mohla stavit...

do letňan zajedu večer cestou domů a rozvěsím letáky alespoň na zastávky. na proseku se stíhám zastavit jenom kolem billy, tak jestli se stavíš třeba na Střížkově?
  • 0

#519 ledni-medvidek

ledni-medvidek

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 14:07

Tinah&Power Team napsal/a:
Takze jsem to vyvesila 2x na Letenskem namesti (ke vchodu do Billy i na druhou stranu), do pivni zahradky na Letne primo k prodejnimu okenku, takze to uvidi vsichni, co tam budou neco kupovat a cca 6 ks ruzne po stromech a dole na zed - to vse s vedomim a souhlasem pana reditele. Od nej jsem se dozvedela, ze tam maji i kamery, zaznam z nich si pry muze vyzadat policie, ktera o tom, ze tam jsou, vi.
Pak na sloup mezi zemedelske a technicke muzeum, nejake sloupy dolu aleji smer Strossmayerak. Tam na zastavku a se souhlasem obsluhy na vyvesni tabuli Tabaku u zastavky. Pak na nejaky sloupy cestou na Vltavskou, ke vchodu do metra. Dovnitr ne, tam mi pani rekla, ze ona to povolit nemuze a pokud bych to tam dala, musi to sundat. A nahore zastavky tramvaje. Pak se souhlasem obsluhy na Bio Oko a Bioobchod na M. Horakove.

Taky na prodejnu Žabka. Tam ho prodavac okamzite poznal, ze ho zna hlavne z prodejny v Letohradsky, kde delal driv. Sla jsem tam, letacek uz meli vyveseny, znaji ho, nakupuje tam temer denne, pravidelne kratky startky bez filtru. Pani mi rikala, ze si mysli (ale 100% to nevi), ze tam neco kupoval (ale urcite to nebyly cigarety) jeste v nedeli, v patek a v sobotu pry nebyla v praci. Ale jak rikam, mysli si to, ale ruku do ohne za to neda.

Pak jsem to musela zabalit, mlade v kocare mi brecelo hlady a zpruzenosti. Pozdeji muzu nekde pokracovat.

Nemají kamery? Co kdyby rodina nasměrovala policii, aby prošla ten den.
  • 0

#520 Lucecitka

Lucecitka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 334 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 14:08

Mudlokacka napsal/a:

Lucecitka napsal/a:
Jak to vypadá s letáky na Proseku? Mohla bych tam něco vylepit navečer (kolem stanic metra, zastávky busů a tak).
A co Letňany? Tam bych se teoreticky taky mohla stavit...

do letňan zajedu večer cestou domů a rozvěsím letáky alespoň na zastávky. na proseku se stíhám zastavit jenom kolem billy, tak jestli se stavíš třeba na Střížkově?

posílala jsem ti i SZ - jasně, stavím se na Střížkově, kolem polikliniky, nějaké zastávky busů, žádný problém
  • 0
Lucecitka & Imagine & Štěpula
http://www.geocoinplanet.eu/

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama