Přejít na obsah

Fotka
- - - - -

Hledá se Osvejda!!!

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1102 odpovědí na toto téma

#181 mimaci

mimaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 207 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2012 - 21:34

Svejdovi napsal/a:
Facebook nemá, kdyby si s někým psal, tak nejspíš tady.

Ondra má myslím jen Google+ a tam tak živý chat není...
  • 0
...na konci pouti najdeš tajnou schránku, která odpoví Ti na hádanku ...
Radek + Míša + Kuba = MIMÁCI

#182 kuratHKo

kuratHKo

Member

• Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2012 - 21:35

Podle profilu tu byl naposledy 21.05.2012 v 17:04:27 to je dost dávno na to aby někdo věděl kam mohl vyrazit.
Poslat je nejspíš tam kde byl poslední signál, pokud je to v hodně rušné ulici tak zkusit okolí té skály, každopádně i pro cvičenýho psa čím dřív tím líp, pachy se rychle ztrácí :-(

Svejdovi napsal/a:
Facebook nemá, kdyby si s někým psal, tak nejspíš tady. Kynology bych kontaktovat zkusil až po dohodě s policií. V tuhle chvíli nevím kam bych je měl poslat.

Díky

• 0

#183 Tinah&Power Team

Tinah&Power Team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 103 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2012 - 21:36

homor napsal/a:
Hlavne neni jiste, jestli sel zrovna o vikendu lovit. Na kese treba vubec jit nemusel...

Jo, nad tim taky premyslim. Zvlast, jestli cely den lilo. Co jiny zajmy, konicky? Kamaradi mimo geocaching?
  • 0

#184 Samaell

Samaell

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 560 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2012 - 21:37

co vim, tak to je linuxak. Do teto komunity je jiz informace poslana.
  • 0

#185 Worfsson

Worfsson

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 40 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2012 - 21:40

Nemohl jít za někým na matfyz?
  • 0

#186 Samaell

Samaell

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 560 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2012 - 21:42

Uvidime. Matfyz je dalsi komunita, kam jsem zadost o rozsireni infa dal.
  • 0

#187 Viburnus

Viburnus

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 199 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2012 - 21:44

[quote]Jacka_dominikanka napsal/a:
Ještě mě napadlo, že poměrně nedaleko toho místa je týden stará keška GC3KZEM, která je sice 1/1, ale těsně pod ní je ten sešup se skalami směrem dolů k Vltavě. ...[/quote]
Dnes tam byl v 19:10 Viburnus a myslím, že by se tu zmínil, kdyby ho tam našel zalogovaného...[/quote]

Přesně tak. Napadlo mě, že by se sem mohl vydat pro novinku, ale v logbooku jeho jméno nebylo. Předtím jsem se ještě pokusil stavit u keše Trojska http://coord.info/GC1MVP1 - myslím, že ji ještě taky neměl odlovenou - ale ta se od mé posledni návštěvy přemístila: Keš jsem (bez gpsky) nenašel, takže jestli v ní není zapsaný v logbooku nakonec nevím :| Alespoň jsem tam prolezl kdejakou cestičku a pěšinku, párkrát zavolal, ale žádné stopy, které by se dalo chytit, jsem si nevšiml. Snad ještě po sichr zítra zkouknu ten logbook

PS - u Pazderi GC3KZEM žádný sešup se skalami neni
  • 0

#188 comparare

comparare

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 253 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2012 - 21:47

Nema ve sledovani nejake TB ci GC,ze by si pro nej chtel dojit?
  • 0
vylezu všechno,ale nevim za jak dlouho

#189 ullicnice

ullicnice

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2012 - 21:49

Hodila jsem to aspon na FB, treba to pomuze. Preju hodne stesti!!!
  • 0

#190 Daily

Daily

Dailynka

• Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2012 - 21:55

podle hledani na internetu jeste pouzival diskusi okoun.cz a vcelku nedavno.. Tak jen jestli se tam nekdo nepohybujete.. drzim palce :(
  • 0

#191 frluky

frluky

Member

• Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2012 - 21:58

Zkuste se také podívat do jeho sledovaných keší v tomto okolí, jestli se něco nenajde. Držím palce.
  • 0

#192 MarHon

MarHon

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 62 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2012 - 22:06

Odhodlanost kačerů k pomoci je neuvěřitelná. Držíme palce, aby vše dobře dopadlo, diskuzi sledujeme a pokud bychom mohli nějak pomoci, určitě se s námi může počítat !
  • 0
Náš tým : Mar tina Hon za

#193 PRESEKA

PRESEKA

PŘESEKA

• Members
  • PipPipPip
  • 677 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2012 - 22:11

Několikrát jsem se s Osvejdou potkal na evetu a nyní sleduji celou akci, ale z mých HC se bohužel víc než popřát ať to celé dopadne dobře momentálně nedá.
  • 0
Děláme to pro zážitky a když je hezky tak nikam nechvátáme...
Naše keše zakládáme bez dotací a i jejich provoz si sponzorujeme sami.
Berte na to při jejich návštěvách ohled !

#194 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2012 - 22:27

V té oblasti by bylo asi dobré dát ty letáky na zastávky MHD, možná i do vozů MHD. Jak tu padlo, na kole asi neodjel, auto neměl. Takže MHD. Nemohl by pomoct s letáky v MHD dp.man?
  • 0

#195 MichelleR1

MichelleR1

Member

• Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2012 - 22:30

..taktéž sleduji a vymýšlím..z hlediska své profese se aktivně zapojím hned ráno-pohybuji se v Praze 3,8,9...Určitě to dobře dopadne-musíííí!!!
  • 0

#196 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2012 - 22:32

OMG dejte do té databáze policie normální fotku (z profilu gc.com). Když jsem to viděl, tak bych nikoho nepoznal!!!

http://aplikace.poli...=16570611120011
  • 0

#197 Etigo

Etigo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 215 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2012 - 22:39

Chce to fakt asi počkat, jaké tajemství vydá jeho počítač, jeho email a dokumenty. Otázkou je, jestli v tom není něco úplně jiného. Někdo ho mohl vydírat, mohl mít finanční problémy, někdo ho mohl omylem unést, viděl něco, co neměl vidět.... naštval nějakého člověka v okolí. Těžko říct. A k jinak k činnosti a nečinnosti police. Sama policie je docela limitovaná jak personálně, tak hlavně finančně. Tak spoléhat čistě na ní je takové... nic moc. Třeba podle jeho seriálu (hraný seriál, ale podle skutečných případu) dost často pomohl soukromý detektiv, přece jenom on na tom dělá nonstop a dokáže i spoustu informaci zjistit neoficiální cestou. Ale držím palce. Sice osobně jsem ho neznal, ale podle toho, co tu píšou lidi, je to dobrý člověk. Tak hodně štěstí. ;)
  • 0

#198 srbak89

srbak89

srbak

• Members
  • PipPipPip
  • 51 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2012 - 22:41

Tak pro info, dneska jsme taky po okolí a i v jiných částech Prahy povyvěsili papír, že hledáme Osvejdu. Snad se najde! :(
  • 0

#199 Fredie

Fredie

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2012 - 22:46

sobikovi napsal/a:
OMG dejte do té databáze policie normální fotku (z profilu gc.com). Když jsem to viděl, tak bych nikoho nepoznal!!!

http://aplikace.poli...=16570611120011

Nevím, jestli to k něčemu bude, ty fotky už jsou starší, ale imho přeci jen pro lidi, kteří Osvejdu neznají, použitelnější, než z té databáze:

http://www.flickr.co...N03/2812937765/
http://www.flickr.co...N03/3132358599/

Ať se brzy najde a je v pořádku.
  • 0

#200 malin

malin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 144 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2012 - 22:49

neznam presne postupy policie v techto neprijemnych vecech, ale doufam ze pokud konci posledni stopa signalu mobilu v oblasti bile skaly a tedy i google lattitude, tak ze se v teto oblasti rapidne zvysila policejni aktivita, nabehne se na zdejsi bezdomovce zda uvedeneho nevideli, na strojvudce (pod skalou vede trat), patrani v nedalekych kolejich matfyzu atd.... ubihajici cas je nejvetsi nepritel a je uzasny kolik kaceru hned vyrazilo do ruznych oblasti. drzim palce at se ondra, neuveritelnej mistr v lusteni mysterek, nekde objevi ziv a zdrav!!!
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama