Přejít na obsah

Fotka
- - - - -

Hledá se Osvejda!!!

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1102 odpovědí na toto téma

#201 Sablunka

Sablunka

Member

• Members
  • PipPip
  • 29 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2012 - 22:51

Napadlo me jestli krome mobilu pouzival na lov i gps co ma uvedenou gc.com, Zda ji mel sebou nebo je doma. Zda by se podle toho dalo usuzovat, zda sel na lov. Nebo jake tam mel ulozene kese...
  • 0

#202 Zegga

Zegga

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 411 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2012 - 22:53

V Holešovičkách 21 je zastávka autobusů směrem do centra, jinak přes silnici, je tam kousek nad podchod, je na druhé straně hodně špinávé gheto fetek a podobné verběže. Navést policii na tento objekt, pokud je takto blízko místu posledního známého výskytu, mohli by v něm udělat šťáru. V žádném případě tam nelezte sami! Občas jezdím nočním busem z práce a občas tam někdo jede. Fakt úplná spodina. Policie je limitovaná i tím jak jim nedáte pokoj. Pořád se ptát, jestli už mají tohle a tamto. Kupříkladu data od operátora, pokud je nedokážete dostat sami pod rukou, pruďte důkladně ať je získají oni, dostanou je okamžitě na požádání. Snažte se ať k nim přes policii můžete, protože právě tady se dá zjistit nejvíc.
  • 0
Závist a zloba pramení z chudoby finanční či duševní, katastrofa nastane, když se obě spojí.

#203 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 817 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2012 - 23:00

No jo, ale jestli tam třeba mobil ztratil/rozbil, nebo jestli mu ho tam ukradli, nezjistí se zase nic. Ale vodítko to je a zkusit se to musí. bohužel moje HC jsou taky hodně daleko od Prahy.
  • 0

#204 FISATA

FISATA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 114 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2012 - 23:12

Držím pěsti ať vše nakonec dobře dopadne!!!
  • 0

#205 mirotiro

mirotiro

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 094 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2012 - 23:23

Kontaktoval jsem známého, co dělá v Praze u měšťáků, aby se tomu zkusili více věnovat... mohl by někdo oslovit řidiče autobusů, co v neděli jezdili přes tu zastávku? A mohlo by se specifikovat jaké měl na sobě oblečení?
  • 0

#206 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2012 - 23:24

Tak nic. Byl jsem nakonec pro jistotu i na Mendelejevovi, teda ne v logbooku pac to holejma rukama nedam, ale okolo nic, ani v tom doupeti. Obesel jsem Tabinku i zkratkou pres lesejk. Neni to moc dobry. Teda znam lidi kteri i kdyby zmizeli na tejden, nemel bych o ne strach. Ale pokud rodina je presvedcena ze uz je to druhej den prusvih, tak verim ze je. Ja bych taky jen tak nezmizel na vic nez na par hodin. Nema nejakej zdravotni problem kterej by s tim mohl souviset? Cukrovka, epilepsie. Ztratil se uz nekdy? Dluzi nekomu prachy? Mohl se primotat k necemu podezrelymu? Samozrejme to je jen recnicka otazka, nechci aby se tu takovyhle veci verejne probiraly, spis jen k zamysleni pro ty co vedi. BTW proc vubec byl v tehle lokalite? Ma k ni nejaky vztah a je duvod aby se tam normalne objevil, nebo je to zcela mimo jeho bezny akcni radius?
  • 0

#207 LadyMorgan

LadyMorgan

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2012 - 23:30

Pokud byste chtěli prověřit ty holešovice, nabízím své dvě zdravé ruce a pár zbraní co doma najdu. Policie je fajn, ale nepracuje tak rychle jak by bylo potřeba. Jsem z Letné, takže nemám problém zmiňovanou adresu prověřit, stačí říct (přesněji poslat sms na 774262514)(neznámé hovory neberu, proto kontakt jen formou sms)
  • 0

#208 Mozgum

Mozgum

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2012 - 23:54

Obejít nemocnice, jestli neevidují pacienta bez dokladů. S fotkou atd. Nakolik budou sdílní nelze říct, ale za pokus to stojí... P.S.: Nemocnice Brno - Bohunice podle nacionále negativní...
  • 0

#209 Zegga

Zegga

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 411 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 0:08

1) ve chvíli kdy je vyhlášeno celostátní pátrání, jsou informovány všechny složky IZS (hasiči, záchranky, centrální příjmy nemocnic) Pacienty bez dokladů s tímto hlášením porovnávají. 2) Arachnid to myslí jistě dobře, ale fofrem vychladne. Když napíšu hnus, myslím hnus počínaje žloutenkou a HIV konče. Nic pro partyzány. Dvě zdravý ruce jsou Ti k ničemu bez očkování, výbavy a výcviku. Ono by asi bylo lepší k tomu dokopat policii, jak k prohlídce podezřelého objektu blízko místa posledního známého výskytu pohřešované osoby.
  • 0
Závist a zloba pramení z chudoby finanční či duševní, katastrofa nastane, když se obě spojí.

#210 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 4:50

Tak co, nic novýho?
  • 0

#211 Svejdovi

Svejdovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 43 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 5:00

Ne, bohužel nic nového nevíme.
  • 0

#212 mirotiro

mirotiro

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 094 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 5:26

Nějaká vazba od PČR co zatím udělali? ať je neduplikujeme?
  • 0

#213 Jelca

Jelca

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 442 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 5:37

Tady je letacek v jine verzi a s asi zatim nejlepsi fotkou http://www.ulozto.cz...9M/hleda-se-doc
  • 0
Lepší být první v pekle než druhý v nebi ...

#214 Jelca

Jelca

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 442 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 5:41

mpik napsal/a:
No jo, ale jestli tam třeba mobil ztratil/rozbil, nebo jestli mu ho tam ukradli, nezjistí se zase nic. Ale vodítko to je a zkusit se to musí. bohužel moje HC jsou taky hodně daleko od Prahy.

Povedlo se nam zjistit, ze mobil se od site odhlasil korektne, takze byl bud vypnut nebo dosla baterka.
  • 0
Lepší být první v pekle než druhý v nebi ...

#215 mimaci

mimaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 207 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 5:47

Dnes rano pred praci jsem vylepil par letacku v kolem metra Karlovo namesti, Palackeho namesti, Invalidovna, Ceskomoravska - vic mi cas nedovolil. Preci jen kolem metra je velky pohyb lidi. Vecer zkusim dalsi mista, to jen pro info, aby ostatni vedeli kde to uz visi.
  • 0
...na konci pouti najdeš tajnou schránku, která odpoví Ti na hádanku ...
Radek + Míša + Kuba = MIMÁCI

#216 PrincAgir

PrincAgir

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 6:08

sakra to je sílený, jak je mozný, ze stále nic nikdo neví; tolik lidí uz bylo v terénu, visí letáky, je informována PCR a ani po dlouhe noci nic? rád bych nejak pomohl, ale dnes sem na severu a od zítra zase dva dny na jihozápade Cech kez by byl u nejaky pekny baby a do obeda dal o sobe vedet T.
  • 0

#217 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 6:17

Pořád ještě je šance, že se najde v nějaký nemocnici. Mezi známými jsem slyšela o několika případech, kdy jim třeba na ulici upadla babička, odvezla ji záchranka, měla u sebe doklady, a v nemocnici jí normálně zaregistrovali a neobtěžovali se shánět nikoho z rodiny, protože přece byla plnoletá. Takže babička byla tři dny pohřešovaná, než jim sama zavolala.
  • 0

#218 max1969

max1969

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 6:49

Ahoj Od včera sleduji s účastí pátrání po Ondrovi Jestli mohu být nějak nápomocen – tisk letáků, někam zajet……. Dejte vědět Pohybuji se - Kladno-Hostivice….ale zajedu i do Prahy - Kam až chcete rozšířit oblast hledání?
  • 0

#219 ajne

ajne

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 399 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 6:55

Já mohu jen držet palce, ať se co nejrychleji a v pořádku najde. Doufám, že to zmizení bude mít pak jen nějaký hloupý důvod, nad kterým se pak všichni v rodině už jen zasmějete...a budete to povídat jako neobvyklou historku. Jediné co mne napadá, tak nemůže PČR nasadit vrtulník s infra? Že by tím prohlédli lesy okolo geomíst, kde se mohl pohybovat?
  • 0
eTrex Vista HCx, Honor 6X

Geocaching je pro nás zábava, pěkný cíl výletu, žádná honička za body...

#220 Duende

Duende

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 7:00

Napadlo mě: co zkusit poslat výzvu do vysílání Novy, však tam v tom ranním vysílání běží informace o hledaných osobách. Za pokus by to určitě stálo.
  • 0

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Bing (1)

Reklama