Přejít na obsah

Fotka
- - - - -

Hledá se Osvejda!!!

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1102 odpovědí na toto téma

#221 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 7:14

Přeji ať to má šťastný konec. Mohu pomoci jen tak, že dám výzvu na pár míst.
  • 0

#222 Mozgum

Mozgum

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 7:16

Jak psala Jacka, i to je možné. Navíc pokud by jej nedejbože potkal úraz nebo ataka nemoci postihující mozek (např. klíšťová meningoencefalitida - je sezóna a do přírody chodí všichni kačeři hojně) mohlo dojít i k tomu, že nahlásil nacionále někoho blízkého, a je hospitalizován pod cizím jménem. Stačí aby neměl doklady a znal datum narození. Zmatený mozek se postará o ostatní sám... Není to tak strašná varianta, jak to asi vyzní...
  • 0

#223 marekd

marekd

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 232 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 7:26

Dal jsem info do diskuse nakole.cz, kam chodí hodně lidí z Prahy.
http://www.nakole.cz...html?filtr=moje
Víc asi nemohu z mých HC pomoci.
  • 0

#224 Duende

Duende

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 7:40

Pošlu klidně tu výzvu na Novu, ale prosím doplňte jasně ty informace o Ondřejovi. Ted jsem si stáhla ten letáček, který se sem dával včera a z textu to není vůbec jasné, kde byl. Napište třeba: Poslední zpráva o něm je z 10. 6. v 15 hod. byl někde v okolí ulice XY pošlete taky jeho fotku v JPG, aby se to dalo použít na obrazovku, a nemusí se to vykuchávat z Wordu diky, zkusim jeste kamarada ve zpravodajstvi České televize
  • 0

#225 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 7:41

Lidi, jste zlati a uzasni. Vzhledem k tomu, ze spousta z vas je ochotna letaky tisknout a dalsi spousta je vylepovat, pozadal me Jelca, ktery je cely den v terenu, abych se pokusila akci lehce zkoordinovat. Prosim proto vsechny ochotne zapojit se do nasi masivni letakove kampane, aby se mi ozvali bud na tlf 608195480 nebo na mail slanecek@gmail.com a predali mi info o lokalite, kterou mohou pokryt, zda si letaky vytisknou sami nebo chteji kontakt na nekoho, kdo jim je preda a kontakt na sebe. Je to sice jako plivnuti do rybnika, ale lepsi nez nic, ze? Cislo na Jelcu, ktery se bude pres den pohybovat po Praze, pripadne strednich cechach a muze kamkoliv zajet, je 773748859. Diky.
  • 0

#226 Jelca

Jelca

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 442 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 7:44

Duende napsal/a:
Pošlu klidně tu výzvu na Novu, ale prosím doplňte jasně ty informace o Ondřejovi. Ted jsem si stáhla ten letáček, který se sem dával včera a z textu to není vůbec jasné, kde byl.

Napište třeba:
Poslední zpráva o něm je z 10. 6. v 15 hod. byl někde v okolí ulice XY

pošlete taky jeho fotku v JPG, aby se to dalo použít na obrazovku, a nemusí se to vykuchávat z Wordu

diky, zkusim jeste kamarada ve zpravodajstvi České televize

My ale nevíme kde se pohyboval .... Jeho telefon byl vypnut v 19:36 v Kobylisích. Zkoušíme zjistit další data, poslední hovory, sms, pohyb telefonu atd.

Jinak během několika hodin vznikne web kde budou všechny dostupné informace pohromadě a bude na něj možné odkazovat média. Hned jak ho doděláme dám sem link.
  • 0
Lepší být první v pekle než druhý v nebi ...

#227 mikelord

mikelord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 193 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 7:45

Ja muzu nabidnout vylepeni v Turnove, ale asi mimo cileny koridor ze?
  • 0

#228 Svejdovi

Svejdovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 43 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 7:46

Prosíme nerozjíždějte zatím žádnou akci s televizí.... zatím čekáme na PČR. Honza zatím není u pc.... čeká na polici u Ondrova bydliště. Po dohodě s PČR se pravděpodobně nějaká podobná akce s televizí uskuteční, ale až se souhlasem rodiny. Moc všem děkujeme. Terka Švejdová
  • 0

#229 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 7:46

Snad nevadí, že jsem výzvu upravil, podle zdejších informací.

Vložený obrázek
  • 0

#230 Jelca

Jelca

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 442 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 7:49

Svejdovi napsal/a:
Prosíme nerozjíždějte zatím žádnou akci s televizí.... zatím čekáme na PČR. Honza zatím není u pc.... čeká na polici u Ondrova bydliště. Po dohodě s PČR se pravděpodobně nějaká podobná akce s televizí uskuteční, ale až se souhlasem rodiny. Moc všem děkujeme. Terka Švejdová

Souhlas, taky si myslím, že televize by měla probíhat koordinovaně s rodinou a PČR.

Ty letáky jsou konzultované s Honzou a zatím bych u nich zůstal.
  • 0
Lepší být první v pekle než druhý v nebi ...

#231 Duende

Duende

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 7:50

My ale nevíme kde se pohyboval .... Jeho telefon byl vypnut v 19:36 v Kobylisích. Zkoušíme zjistit další data, poslední hovory, sms, pohyb telefonu atd. Jinak během několika hodin vznikne web kde budou všechny dostupné informace pohromadě a bude na něj možné odkazovat média. Hned jak ho doděláme dám sem link.[/quote] ODPOVED. Fajn, ale asi dost pomuze, kdyz se napise aspon treba Praha 8 nebo cokoliv. Kdyz se to pusti do celostatnich medii a napise se jen viden v Praze tak je dost nepresne. Procitala jsem predchozi texty a vetsina z lidi pise, ze se ztratil zrejme na te Praze 8 nebo 6 Jeste me napadlo, ze se muzu zeptat kolegu, zda by to dali na web Lidovych novin Tu fotku budou potrebovat taky, v JPG Kdyz budu mit podklady (zakladni text a foto) muzu to predat kolegum v redakci LN ihned, jim to zabere par minut to zverejneni na online LN
  • 0

#232 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 7:50

Duende napsal/a:
Pošlu klidně tu výzvu na Novu, ale prosím doplňte jasně ty informace o Ondřejovi. Ted jsem si stáhla ten letáček, který se sem dával včera a z textu to není vůbec jasné, kde byl.

Napište třeba:
Poslední zpráva o něm je z 10. 6. v 15 hod. byl někde v okolí ulice XY

pošlete taky jeho fotku v JPG, aby se to dalo použít na obrazovku, a nemusí se to vykuchávat z Wordu

diky, zkusim jeste kamarada ve zpravodajstvi České televize

zlata. poslu ti obrazky mailem, at necekas na web, kdyz mi ho das.
  • 0

#233 Svejdovi

Svejdovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 43 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 7:51

Letáčky jsou super, fakt moc díky....
  • 0

#234 Duende

Duende

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 7:52

OK, jasne, tak pockame, co PCR, snad budou uz neco vedet. Kazdopadne jak jsem psala, pokud bude potreba rada s tim pomuze, co se tyka medii.
  • 0

#235 Duende

Duende

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 7:54

jeste muj email a tel, pokud se rozhodnete dat do medii, poslete mi ty podklady a ja to rozeslu; judita.matyasova@lidovky.cz tel. 724 905 379
  • 0

#236 mirotiro

mirotiro

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 094 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 7:56

Kontaktoval jsem Ottu6, který také dělá v médiích, určitě se tu sám později ukáže a podle požadavků rodiny a PČR se pokusí něco dostat na veřejnost...
  • 0

#237 nycolka

nycolka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 8:01

Slanecek napsal/a:
Prosim proto vsechny ochotne zapojit se do nasi masivni letakove kampane, aby se mi ozvali bud na tlf 608195480 nebo na mail slanecek@gmail.com a predali mi info o lokalite, kterou mohou pokryt, zda si letaky vytisknou sami nebo chteji kontakt na nekoho, kdo jim je preda a kontakt na sebe. Je to sice jako plivnuti do rybnika, ale lepsi nez nic, ze? Cislo na Jelcu, ktery se bude pres den pohybovat po Praze, pripadne strednich cechach a muze kamkoliv zajet, je 773748859. Diky.

Ahoj,
leták mám stažený, vytisknout ho můžu taky, tak jen prosím o info, jestli ho chcete vylepit na stanici metra Stodůlky a Luka, případně v Řeporyjích, ale tam je to konec světa, tak spíš jen ty stanice metra. Stačí info sem, jestli ano nebo ne.
  • 0

#238 Daily

Daily

Dailynka

• Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 8:01

Napsala jsem kamaradovi na dispečink záchranky, jestli třeba nelze zjistit koho vezli tak nějak plus mínus v daný čas nebo jestli nemaj databázi u koho zasahovali a že by podle jména něco zjistil. Uvidim co odpoví..
  • 0

#239 Svejdovi

Svejdovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 43 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 8:06

Ptala jsem se Honzy a letáky prosím lepte kde Vás napadne. Televizi prosíme zatím vynechat.... moc děkujeme za vaši pomoc. Terka
  • 0

#240 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 8:09

nycolka napsal/a:

Slanecek napsal/a:
Prosim proto vsechny ochotne zapojit se do nasi masivni letakove kampane, aby se mi ozvali bud na tlf 608195480 nebo na mail slanecek@gmail.com a predali mi info o lokalite, kterou mohou pokryt, zda si letaky vytisknou sami nebo chteji kontakt na nekoho, kdo jim je preda a kontakt na sebe. Je to sice jako plivnuti do rybnika, ale lepsi nez nic, ze? Cislo na Jelcu, ktery se bude pres den pohybovat po Praze, pripadne strednich cechach a muze kamkoliv zajet, je 773748859. Diky.

Ahoj,
leták mám stažený, vytisknout ho můžu taky, tak jen prosím o info, jestli ho chcete vylepit na stanici metra Stodůlky a Luka, případně v Řeporyjích, ale tam je to konec světa, tak spíš jen ty stanice metra. Stačí info sem, jestli ano nebo ne.

urcite :) skoda kazdy rany, ktera padne vedle. diky.
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama