Přejít na obsah

Fotka
- - - - -

Hledá se Osvejda!!!

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1102 odpovědí na toto téma

#281 Zazulienka

Zazulienka

Member

• Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 9:12

Ahoj, tak jsem pomocí profilu na FB nasdílela jeho fotku a informace, ale mám kontakty jen na okolí Mostecka, což asi nebude dostatečné. Máte nějaké info o tom Epsilonu? My bydlíme kousek od něj, ale mě se do podzemí moc nechce, přítel by byl schopnej tem jít hned aj sám (ale on je trošku extrémista). Nevím, jak bych mohla pomoci, ale kdyby bylo třeba něco, kde bych mohla pomoct, tak mě kontaktujte přes profil na GC nebo přes zazulienkapeta@seznam.cz
  • 0

#282 pestas

pestas

Member

• Members
  • PipPip
  • 12 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 9:12

Drzim palce, at vse dobre dopadne a alepson sdilim na fb...
  • 0

#283 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 9:13

jesli ma nekdo problemy s ulozto, tak u me by to melo bejt OK:

letak: http://www2.humusoft...daseosvejda.pdf

klice: http://www2.humusoft...al/DSC_0168.JPG
  • 0

#284 Duende

Duende

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 9:17

Svejdovi napsal/a:
Mám info od Honzy, že do televize to půjde od Policie ČR po souhlasu rodiny. Jinak zatím nic. Moc všem děkujeme. Terka

A chcete to alespon do těch dalších médií? Mluvila jsem s Ottou6, je to dobrá náhoda, jsme totiž kolegové z redakce. Dejte zprávu, zda to máme dát na Lidovky.cz a případně taky na Idnes.cz
  • 0

#285 KarelKaa

KarelKaa

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 9:19

Vím, že je to asi hodně mimo mísu, ale co kdyby: přes známou jsem nechal prověřit pacienty ostravské městské nemocnice. Osvejda mezi přijatými nefiguruje, stejně jako nepřijali žádnou osobu s neznámou totožností. Držím palce!
  • 0

#286 ajne

ajne

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 399 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 9:19

Slanecek napsal/a:
vsem diky.

novinky z terenu: podarilo se zjistit, ze osvejda behem soboty nikomu nevolal ani nepsal a ze cca 15 minut pred vypnutim mobilu bylo preneseno vetsi mnozstvi dat, pracuje se na zjisteni, o jaka data slo (jestli to treba nebyl listing). drzte palce dal.

Tak to stahování dat, jelikož sebere dost enegie, asi vybilo baterku v telefonu. Proto to náhlé nečekané vypnutí.
  • 0
eTrex Vista HCx, Honor 6X

Geocaching je pro nás zábava, pěkný cíl výletu, žádná honička za body...

#287 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 9:20

Tak znovu, at nam to tu nezapadne: Prosim proto vsechny ochotne zapojit se do nasi masivni letakove kampane, aby se mi ozvali bud na tlf 608195480 nebo na mail slanecek@gmail.com a predali mi info o lokalite, kterou mohou pokryt, zda si letaky vytisknou sami nebo chteji kontakt na nekoho, kdo jim je preda a kontakt na sebe. Je to sice jako plivnuti do rybnika, ale lepsi nez nic, ze? Cislo na Jelcu, ktery se bude pres den pohybovat po Praze, pripadne strednich cechach a muze kamkoliv zajet, je 773748859. Diky. zaciname mit solidne pokrytou trasu metra B a nektera vlakova nadrazi. najde se nekdo na autobusova (informovat pokladni), na centrum a takove oblast jako Prosek, Letnany, apod.? Plus pokud mate moznost vylepit/nechat vylepit ve vylohach obchodu, bylo by to fajn, jistota, ze to nikdo nestrhne.
  • 0

#288 Obludka

Obludka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 227 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 9:21

Tuším, že zatím tu nepadl Černý most. Pokouším se sehnat izolepu, a vylepím plakátky tam .
  • 0

#289 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 9:22

Svejdovi napsal/a:
Mám info od Honzy, že do televize to půjde od Policie ČR po souhlasu rodiny. Jinak zatím nic. Moc všem děkujeme. Terka

Ctu to tady asi po treti, tak proc ten souhlas, proallaha, nedate?
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#290 Blexa

Blexa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 961 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 9:25

ajne napsal/a:

Slanecek napsal/a:
vsem diky.

novinky z terenu: podarilo se zjistit, ze osvejda behem soboty nikomu nevolal ani nepsal a ze cca 15 minut pred vypnutim mobilu bylo preneseno vetsi mnozstvi dat, pracuje se na zjisteni, o jaka data slo (jestli to treba nebyl listing). drzte palce dal.

Tak to stahování dat, jelikož sebere dost enegie, asi vybilo baterku v telefonu. Proto to náhlé nečekané vypnutí.

Nebylo v tu dobu neco publikovano? Respektive, mel nastavene notifikace?
  • 0

#291 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 9:27

S474N napsal/a:

Svejdovi napsal/a:

Ctu to tady asi po treti, tak proc ten souhlas, proallaha, nedate?

umis si predstavit, co to pro ne je? neni nejmensi duvod, aby se nam tu zpovidali. nech to na nich, ano? dik.
  • 0

#292 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 9:29

Blexa napsal/a:

Jo, to měl.
  • 0

#293 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 9:29

Blexa napsal/a:

ajne napsal/a:

Slanecek napsal/a:
vsem diky.

mel. ale vsechno to bylo dost daleko. kazdopadne se maka na tom, abz se zjistilo, co to bylo za data.
  • 0

#294 Sw3ni3

Sw3ni3

Sw3ni3

• Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 9:30

Pokud by bylo potřeba, tak přes icq/jabber mohu zanavigovat to odheslování PC...
  • 0

#295 Pesulap

Pesulap

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 37 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 9:30

Člověk se vrátí z chalupy a nestačí se divit. Čtu to tu už hodinu a aje mi docela úzko. Držím palce ať vše dobře dopadne. Díky všem co si našli čas a hledali v terénu. Já teď momentálně nemohu, ale mohu zařídit nějaké ty létáky tady u nás v Šestajovicích, Klánovicích a Horních Počernicích. Pokud by se konala nějaká teréní akce, dejte vědět rád se připojím (sice až tak kolem 18:00, ale dorazím. Snad vše dobře dopadne.
  • 0

#296 taxoft

taxoft

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 645 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 9:33

Blexa napsal/a:

ajne napsal/a:

Slanecek napsal/a:
vsem diky.

Podle mailu devateho nic publikovano v Praze a blizkem okoli nebylo, az v nedeli. A osmeho jen Earthcache http://coord.info/GC3MV5E. Nicmene tam zrovna asi muze byt i narocnejsi teren.
  • 0

#297 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 9:33

Pesulap napsal/a:
Člověk se vrátí z chalupy a nestačí se divit. Čtu to tu už hodinu a aje mi docela úzko. Držím palce ať vše dobře dopadne. Díky všem co si našli čas a hledali v terénu. Já teď momentálně nemohu, ale mohu zařídit nějaké ty létáky tady u nás v Šestajovicích, Klánovicích a Horních Počernicích. Pokud by se konala nějaká teréní akce, dejte vědět rád se připojím (sice až tak kolem 18:00, ale dorazím.

Snad vše dobře dopadne.

Diky, akce v terenu ma pod palcem jelca, snazi se vytipovat nejaky misto, kde by hledani melo smysl. tlf na nej i na mne tu padl nekolikrat, jeho je ten na letaku.
  • 0

#298 Svejdovi

Svejdovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 43 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 9:37

Policie souhlas rodiny má a jde to vše oficiální cestou. Jsme v ČR, všichni víme, že tady to není šup sem, šup tam. Jste všichni moc hodní, že pomáháte a snažíte se. Klári má pravdu, fakt to není jednoduchý. Opravdu moc děkujeme. My se držíme seč můžeme. Musím jít něco dělat nebo se asi picnu. díky všem. Terka
  • 0

#299 homor

homor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 93 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 9:37

Protoze je tu porad moznost, ze by sel do kanalu, zkusil bych projit epsilon. Sice se na nej tvaril ze ne-e, ale clovek nikdy nevi. Sam tam urcite nepujdu(ani ho nemam jeste odloveny), ale pokud by se naslo par lidi co by do toho se mnou sli....zkusil bych to tam. Pripadne jeste nejake dalsi kanaly co nemel. Pokud mate zajem se pridat, piste prosim na homor92@gmail.com nebo tady, dik.
  • 0

#300 zubrik

zubrik

Member

• Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 9:40

Homore klidne s tebou do Epsilonu zajdu. V sobotu i nedeli ale dost prselo a Osvejda byl dost chytrej a mel respekt ke kanalum nez aby tam lezl.
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama