Hledá se Osvejda!!!
Publikováno 12 červen 2012 - 9:12
Publikováno 12 červen 2012 - 9:12
Publikováno 12 červen 2012 - 9:13
letak: http://www2.humusoft...daseosvejda.pdf
klice: http://www2.humusoft...al/DSC_0168.JPG
Publikováno 12 červen 2012 - 9:17
Svejdovi napsal/a:
Mám info od Honzy, že do televize to půjde od Policie ČR po souhlasu rodiny. Jinak zatím nic. Moc všem děkujeme. Terka
A chcete to alespon do těch dalších médií? Mluvila jsem s Ottou6, je to dobrá náhoda, jsme totiž kolegové z redakce. Dejte zprávu, zda to máme dát na Lidovky.cz a případně taky na Idnes.cz
Publikováno 12 červen 2012 - 9:19
Publikováno 12 červen 2012 - 9:19
Slanecek napsal/a:
vsem diky.
novinky z terenu: podarilo se zjistit, ze osvejda behem soboty nikomu nevolal ani nepsal a ze cca 15 minut pred vypnutim mobilu bylo preneseno vetsi mnozstvi dat, pracuje se na zjisteni, o jaka data slo (jestli to treba nebyl listing). drzte palce dal.
Tak to stahování dat, jelikož sebere dost enegie, asi vybilo baterku v telefonu. Proto to náhlé nečekané vypnutí.
Geocaching je pro nás zábava, pěkný cíl výletu, žádná honička za body...
Publikováno 12 červen 2012 - 9:20
Publikováno 12 červen 2012 - 9:21
Publikováno 12 červen 2012 - 9:22
Svejdovi napsal/a:
Mám info od Honzy, že do televize to půjde od Policie ČR po souhlasu rodiny. Jinak zatím nic. Moc všem děkujeme. Terka
Ctu to tady asi po treti, tak proc ten souhlas, proallaha, nedate?
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 12 červen 2012 - 9:25
ajne napsal/a:
Slanecek napsal/a:
vsem diky.
novinky z terenu: podarilo se zjistit, ze osvejda behem soboty nikomu nevolal ani nepsal a ze cca 15 minut pred vypnutim mobilu bylo preneseno vetsi mnozstvi dat, pracuje se na zjisteni, o jaka data slo (jestli to treba nebyl listing). drzte palce dal.
Tak to stahování dat, jelikož sebere dost enegie, asi vybilo baterku v telefonu. Proto to náhlé nečekané vypnutí.
Nebylo v tu dobu neco publikovano? Respektive, mel nastavene notifikace?
Publikováno 12 červen 2012 - 9:27
S474N napsal/a:
Svejdovi napsal/a:
Ctu to tady asi po treti, tak proc ten souhlas, proallaha, nedate?
umis si predstavit, co to pro ne je? neni nejmensi duvod, aby se nam tu zpovidali. nech to na nich, ano? dik.
Publikováno 12 červen 2012 - 9:29
Blexa napsal/a:
Jo, to měl.
Publikováno 12 červen 2012 - 9:29
Blexa napsal/a:
ajne napsal/a:
Slanecek napsal/a:
vsem diky.
mel. ale vsechno to bylo dost daleko. kazdopadne se maka na tom, abz se zjistilo, co to bylo za data.
Publikováno 12 červen 2012 - 9:30
Publikováno 12 červen 2012 - 9:30
Publikováno 12 červen 2012 - 9:33
Blexa napsal/a:
ajne napsal/a:
Slanecek napsal/a:
vsem diky.
Podle mailu devateho nic publikovano v Praze a blizkem okoli nebylo, az v nedeli. A osmeho jen Earthcache http://coord.info/GC3MV5E. Nicmene tam zrovna asi muze byt i narocnejsi teren.
Publikováno 12 červen 2012 - 9:33
Pesulap napsal/a:
Člověk se vrátí z chalupy a nestačí se divit. Čtu to tu už hodinu a aje mi docela úzko. Držím palce ať vše dobře dopadne. Díky všem co si našli čas a hledali v terénu. Já teď momentálně nemohu, ale mohu zařídit nějaké ty létáky tady u nás v Šestajovicích, Klánovicích a Horních Počernicích. Pokud by se konala nějaká teréní akce, dejte vědět rád se připojím (sice až tak kolem 18:00, ale dorazím.
Snad vše dobře dopadne.
Diky, akce v terenu ma pod palcem jelca, snazi se vytipovat nejaky misto, kde by hledani melo smysl. tlf na nej i na mne tu padl nekolikrat, jeho je ten na letaku.
Publikováno 12 červen 2012 - 9:37
Publikováno 12 červen 2012 - 9:37
Publikováno 12 červen 2012 - 9:40
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů