Přejít na obsah

Fotka
- - - - -

Hledá se Osvejda!!!

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1102 odpovědí na toto téma

#301 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 9:43

Svejdovi napsal/a:
Policie souhlas rodiny má a jde to vše oficiální cestou. Jsme v ČR, všichni víme, že tady to není šup sem, šup tam. Jste všichni moc hodní, že pomáháte a snažíte se. Klári má pravdu, fakt to není jednoduchý. Opravdu moc děkujeme. My se držíme seč můžeme. Musím jít něco dělat nebo se asi picnu. díky všem. Terka

Chces vylepovat? Pridelim ti ukol. :)
  • 0

#302 zubrik

zubrik

Member

• Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 9:47

Jinak vim jeste o blizsim obdobnem kanalu u ZOO ve kterem keska neni. Muzme to skouknout i tam. Chce to ale brodaky.
  • 0

#303 geoKolibrik

geoKolibrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 55 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 9:50

Obludky oo77 napsal/a:
Tuším, že zatím tu nepadl Černý most. Pokouším se sehnat izolepu, a vylepím plakátky tam .

Část Černého mostu odpoledne též vylepím, k večeru střed Prahy a večer Chodov a Roztyly.
  • 0

#304 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 9:50

Nema nekdo telefon na Samaella, prosim?
  • 0

#305 Samaell

Samaell

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 560 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 9:51

jsem tu
  • 0

#306 Svejdovi

Svejdovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 43 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 9:52

Chces vylepovat? Pridelim ti ukol. :)[/quote] O děkuji moc, ale můžu nejdřív zítra.... jsem v práci, mám před velkou službní cestou (ještě do toho) takže se tu topím v papírech a odpo mám naši malou drdnu (Ondrovu neteř). Nechci aby tím byla nějak zasažena, takže se budu snažit mít s ní normální den. Zítra bych s ní mohla někam vyrazit poblíž domova, ale já pořád mačkám v ruce telefon, že třeba zítra už bude zase normální den. P.S. já to tady v tom moc neumím... tak ani nevím jestli odpovídám přímo tobě... mě bylo jen od Honzy řečeno - buď v kontaktu :)
  • 0

#307 Samaell

Samaell

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 560 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 9:54

slanecek: mas telefon na me v PM. Na vyhled se pojedu podivat v cca 14hod (bydli tam kousek bezdomaci, takze by se asi vedelo, pokud by vyrazil tam) projdu i okoli smerem na cernak.
  • 0

#308 MA-FI-AN

MA-FI-AN

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 534 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 9:55

s ohledem na zavaznost situace a jelikoz to tu jeste nezaznelo tak pridavam do placu informaci. Zapnuty telefon se naposledy logoval na BTS ulice letohradska, Praha..
  • 0
Jsme Premium Memberi a jsme na to hrdi Nemame Radi Igelitky v Lese Nas GeoTým:MA touš , FI lip , AN etka + dobrovolnici : Natalka, Simon,GeoPes Eda,Geopas Brandy, Ještěrka hybatelka Punto. Zarizeni:Garmin Oregon550t,Geoget,SE Xperia Arc S+Locus

#309 Myškin

Myškin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 490 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 9:56

Napadlo, jestli by byl nekdo ochotny a sedi u PC, vytvorit seznam kesi kde hrozi vetsi riziko zraneni, pak vyloucit ty ktera ma uz nalezene a zamerit se na zbyle v okruhu,dejme tomu, 2-3km a na ty se zamerit.
  • 0

#310 homor

homor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 93 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 10:00

V sobotu moc neprselo, byl jsem venku v Praze od 8 do 4 do rana a neprselo. Ted me jeste tak napada jestli to nema souvislost s Muzejni noci, ktera byla ten vecer. Jinak mohl by si od 18:00 Zubriku ?
  • 0

#311 Zegga

Zegga

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 411 příspěvků(y)

Tak znovu, protože nevím zda se tím někdo zabýval. V Holešovičkách 21 je zastávka autobusů směrem do centra, jinak přes silnici, je tam kousek nad podchod, je na druhé straně hodně špinávé gheto fetek a podobné verběže. Navést policii na tento objekt, pokud je takto blízko místu posledního známého výskytu, mohli by v něm udělat šťáru. V žádném případě tam nelezte sami! Občas jezdím nočním busem z práce a občas tam někdo jede. Fakt úplná spodina. Logování na BTS: Dá se udělat nějaká mapka okruhu spádové oblasti? Nebo naopak přihodit ty předcházející BTS aby se mohla vytipovat trasa?
  • 0
Závist a zloba pramení z chudoby finanční či duševní, katastrofa nastane, když se obě spojí.

#312 maggie80

maggie80

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Pomuzou letacky v Brandyse nad Labem??? Pokusim se zprovoznit tiskarnu a vylepit je na autobusove zastavky, namesi a postu....
  • 0

#313 zubrik

zubrik

Member

• Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

MA-FI-AN napsal/a:
s ohledem na zavaznost situace a jelikoz to tu jeste nezaznelo tak pridavam do placu informaci. Zapnuty telefon se naposledy logoval na BTS ulice letohradska, Praha..

Letohradska? To je docela daleko od ulice V Holesovickach. Tahle informace je overena?
  • 0

#314 _eda_

_eda_

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 382 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 10:02

Kousek od Letohradske bydli, takze predpokladam, ze odtud vyrazel...
  • 0

#315 fiksici

fiksici

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 10:03

Fiksici se hlasi na plakatky..napisu i SMS na vyse zminene tel.cislo od Slanecka...vylepim smerem od Kobylis pres Zdiby, Libeznice, Neratovice a mozna k Melniku...zacnu nekdy po 13h.. Drzim vsechny palce!
  • 0

#316 zubrik

zubrik

Member

• Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 10:03

homor napsal/a:
V sobotu moc neprselo, byl jsem venku v Praze od 8 do 4 do rana a neprselo. Ted me jeste tak napada jestli to nema souvislost s Muzejni noci, ktera byla ten vecer. Jinak mohl by si od 18:00 Zubriku ?

No jo, Muzejni noc je dobra stopa. Co je za kesky v muzeich, mozna chtel vyuzit volny vstup.
Muzu byt v 18:00 u horniho vstupu do Epsilonu. Jeste si pred tim zavolame kdybybyal nejaka zmena.
  • 0

#317 Zazulienka

Zazulienka

Member

• Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 10:08

homor napsal/a:
Protoze je tu porad moznost, ze by sel do kanalu, zkusil bych projit epsilon. Sice se na nej tvaril ze ne-e, ale clovek nikdy nevi. Sam tam urcite nepujdu(ani ho nemam jeste odloveny), ale pokud by se naslo par lidi co by do toho se mnou sli....zkusil bych to tam. Pripadne jeste nejake dalsi kanaly co nemel. Pokud mate zajem se pridat, piste prosim na homor92@gmail.com nebo tady, dik.

Já bydlím nedaleko s přítelem a jsme schopni udělat minimálně nějaký support na povrchu, pohlídat věci a tak. Akorát jsem v práci, takže bych mohla nejdřív tak v půl třetí. Kdyby něco, jsem na mailu ZazulienkaPeta@seznam.cz
  • 0

#318 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 10:09

MA-FI-AN napsal/a:

Letohradska je dost daleko. Pri hustote site v Praze je mezi ulici v Holesovickach a Letohradskou nekolik dalsich BTS. Aspon co kokam na Eurotel. U ostatnich to bude podobny. Jakyho ma operatora?

Nezda se mi ze by z ulice v Holesovickach mohl bejt pripojenej do BTS v Letohradsky. Cili znamena to ze telefonn naposledy vypnul v dosahu ty BTS Letohradska? Nemaji k tomuhle presnejsi souradnice? Vypada to ze mozna byl jinde. Na Letny je taky peknej sraz dolu k Vltave kde se muze stat leccos.
  • 0

#319 malin

malin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 144 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 10:11

vylepim plakaty na vychode prahy, ujezd n.l. a klanovice + pres den neco v centru.. jeste me napada, neni ondra ve skupine betatesteru a nesel treba neco nekomu otestovat?
  • 0

#320 dawwid

dawwid

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 114 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 10:11

MA-FI-AN napsal/a:

Tady je přesnější poloha BTSky, čili pomyslný střed "kruhu" pokrytí signálem:

https://maps.google....h Republic&z=16
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama