Hledá se Osvejda!!!
Publikováno 12 červen 2012 - 10:14
Publikováno 12 červen 2012 - 10:16
Kousek od toho bydli...dawwid napsal/a:
MA-FI-AN napsal/a:
s ohledem na zavaznost situace a jelikoz to tu jeste nezaznelo tak pridavam do placu informaci. Zapnuty telefon se naposledy logoval na BTS ulice letohradska, Praha..
Tady je přesnější poloha BTSky, čili pomyslný střed "kruhu" pokrytí signálem:
https://maps.google....h Republic&z=16
Publikováno 12 červen 2012 - 10:16
Publikováno 12 červen 2012 - 10:18
Publikováno 12 červen 2012 - 10:19
Nadrazi holesovice - autobusovy a vlakovy nadraziSlanecek napsal/a:
tak jo, kousek od letohradsky bydli a pred technickym muzeem byl v sobotu v souvislosti s muzejni noci nejakej mejdan. mozna by stalo za to tema plakatkama polepit celou letnou.
Homore, jak moc jste to vcera pokryli tam?
Vystaviste, Strossmayerovo namesti a Letensky namesti.
Publikováno 12 červen 2012 - 10:19
MA-FI-AN napsal/a:
s ohledem na zavaznost situace a jelikoz to tu jeste nezaznelo tak pridavam do placu informaci. Zapnuty telefon se naposledy logoval na BTS ulice letohradska, Praha..
Mafiane prosim jak moc overena ta informace je? Nemusis psat detaily pokud to neni legalni zdroj, staci info ze se o to muzeme oprit!
Jinak Modraku co ja vim, tak byl na siti T-Mobile.
Publikováno 12 červen 2012 - 10:22
homor napsal/a:
Nadrazi holesovice - autobusovy a vlakovy nadraziSlanecek napsal/a:
tak jo, kousek od letohradsky bydli a pred technickym muzeem byl v sobotu v souvislosti s muzejni noci nejakej mejdan. mozna by stalo za to tema plakatkama polepit celou letnou.
Homore, jak moc jste to vcera pokryli tam?
Vystaviste, Strossmayerovo namesti a Letensky namesti.
Mas moznost polepit tu chlastaci zahradku?
Publikováno 12 červen 2012 - 10:22
Publikováno 12 červen 2012 - 10:24
Publikováno 12 červen 2012 - 10:24
Publikováno 12 červen 2012 - 10:25
Modrak napsal/a:
Mapa BTS: http://www.gsmweb.cz/mapa/
Tady je hrubá mapka oblasti BTSek T-Mobile. Vzhledem k tomu, že mobil se připojuje na nejsilnější signál, tak jsem vložil oblast, kde by mohl být signál té konkrétní zmíněné BTSky přijímán.
Publikováno 12 červen 2012 - 10:25
Publikováno 12 červen 2012 - 10:30
zubrik napsal/a:
MA-FI-AN napsal/a:
Mafiane prosim jak moc overena ta informace je? Nemusis psat detaily pokud to neni legalni zdroj, staci info ze se o to muzeme oprit!
Tohle je fakt dulezity. Da se tomu verita co ta informace znamena? Ze se tam naposledy zalogoval znamena ze je to psledni BTS ke ktere byl pripojen nez to vypnul, nebo to je mist kde se naposled zalogoval do site a pak jeste chidil pul dne jinde, nez se vypnul? Je k tomu datum a cas?
V podstate ty informace o mobilu jsou jediny co mame, je treba v tom mit jasno.
Publikováno 12 červen 2012 - 10:31
Posledni kontakt s Tmobile pred vypnutim byl Kobylisy, ale posledni BTS byla Holesovice a posledni Latitude v Libni?
=====================================
Svejdovi: Mám info od Jelci, poslední kontakt s T-mobile byl 9.6.2012 v 19:36 v Kobylisích poblíž Bílé skály. Byl vypnut tlačítkem nebo vybitím baterky (zjištěno od T-mobilu)
MA-FI-AN napsal/a:
homor: Přidán 11.06.2012 14:00
Ahoj,
posledni info o nem mam z google lattitude, den zpatky z V Holešovičkách 1160/21, 182 00 Praha 8-Libeň
Publikováno 12 červen 2012 - 10:31
Publikováno 12 červen 2012 - 10:32
Modrak napsal/a:
zubrik napsal/a:
MA-FI-AN napsal/a:
Tohle je fakt dulezity. Da se tomu verita co ta informace znamena? Ze se tam naposledy zalogoval znamena ze je to psledni BTS ke ktere byl pripojen nez to vypnul, nebo to je mist kde se naposled zalogoval do site a pak jeste chidil pul dne jinde, nez se vypnul? Je k tomu datum a cas?
V podstate ty informace o mobilu jsou jediny co mame, je treba v tom mit jasno.
Informace je to 100 %
Publikováno 12 červen 2012 - 10:34
Publikováno 12 červen 2012 - 10:35
michal_a_jana napsal/a:
Rikate teda ze posledni kontakt s T-mobile byl 9.6., ale posledni poloha na Latitude byla 10.6.?
Posledni kontakt s Tmobile pred vypnutim byl Kobylisy, ale posledni BTS byla Holesovice a posledni Latitude v Libni?
Svejdovi: Mám info od Jelci, poslední kontakt s T-mobile byl 9.6.2012 v 19:36 v Kobylisích poblíž Bílé skály. Byl vypnut tlačítkem nebo vybitím baterky (zjištěno od T-mobilu)
MA-FI-AN napsal/a:
homor: Přidán 11.06.2012 14:00
Ahoj,
posledni info o nem mam z google lattitude, den zpatky z V Holešovičkách 1160/21, 182 00 Praha 8-Libeň
zkonzultovano s jelcou, udaje sedi, jen byly nepresne citovany. homorem uvedena adresa je v kobylisich a datum je 9.6. ne 10.6. chybka, no.
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů