Přejít na obsah

Fotka
- - - - -

Hledá se Osvejda!!!

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1102 odpovědí na toto téma

#381 Jelca

Jelca

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 442 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 11:32

_eda_ napsal/a:
Jen je mi divny, ze by doma (ci pred barakem) stahoval z mobilu 5MB...

Nam taky. Jeste jsme ho zahledli na BTS v Karline, chlapci od telefonu se snazi vymyslet co by to mohlo znamenat a dostat se k tem datum co stahoval, ale...
  • 0
Lepší být první v pekle než druhý v nebi ...

#382 Trhac

Trhac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 057 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 11:34

Ráno mi volal 13iletý geosynek z tramvaje 9, že tam vidí, toho kluka, co jsem mu včera ukazoval, že se ztratil. Tak jsem ho, přes jeho ostych, za ním poslal, aby se ho zeptal, zda je Ondra Švejda. Nebyl.
  • 0

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…

#383 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 11:36

Trhac napsal/a:
Ráno mi volal 13iletý geosynek z tramvaje 9, že tam vidí, toho kluka, co jsem mu včera ukazoval, že se ztratil. Tak jsem ho, přes jeho ostych, za ním poslal, aby se ho zeptal, zda je Ondra Švejda. Nebyl.

skoda. ale je to mily, ze se stara. at to nevzdava. :)
  • 0

#384 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

Advanced Member

• Administrators
  • 2 696 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 11:36

ještě mě napadla drobnost a to tisknout na ty letáky i QR kód s adresou na ten infoweb, nebo tam dávat přímo tu adresu. Reálná využitelnost je sice asi malá, ale třeba to někdo použije a dostane se k informacím, které na letáku nejsou a něčemu to pomůže. Vyloučit se to nedá a nic to nestojí.
  • 0

#385 Viburnus

Viburnus

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 199 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 11:37

Jak jste tu zmiňovali tu sobotní Muzejní noc - těsně kolem obou bodů, kde byl zaznamenán jeho pohyb, jezdila ten večer speciální autobusová linka Staroměstská - Letecké muzeum ve Kbelích. Není možné, že by byl v tu dobu v autobuse na cestě do Kbel a stahoval si třeba program (7,7 MB ) Muzejní noci? Rozdíl patnáct minut by snad i odpovídal době, za kterou by to autobus ujel. Poptat se autobusáků, kteří linku šest řídili, lidí z muzea v Kbelích...
  • 0

#386 Netorack

Netorack

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 340 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 11:38

Jelca napsal/a:
Jeste jsme ho zahledli na BTS v Karline, chlapci od telefonu se snazi vymyslet co by to mohlo znamenat a dostat se k tem datum co stahoval, ale...

Po téhle zmínce jsem dostal možná hloupý nápad: nemohl ten mobil skončit ve Vltavě?
  • 0

#387 irlapet

irlapet

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 33 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 11:38

Zegga napsal/a:
Můžete mi prosím během odpoledne někdo donést pár letáčků do Dejvic? Prodejna Koh-i-noor, Národní obrany 29, moc děkuji. Vyvěsím u nás v prodejně, pak večer v Sedlci u přívozu a dole v Zámcích.

Já jich pár vytisknu a přinesu - tak do hodiny jsem tam
  • 0

#388 homor

homor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 93 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 11:43

Tady je kdyztak mapa o prohledanych mistech a vylepenych letacich. Pokud jste rozlepovali nebo hledali, naklikejte to prosim do mapy. At je videt ktere oblasti jsou pokryty, diky.

http://maps.google.c...UTF&msa=0&msid=
212115873682837248486.0004c243b188d58a5cb55
  • 0

#389 Zegga

Zegga

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 411 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 11:43

irlapet napsal/a:

Zegga napsal/a:
Můžete mi prosím během odpoledne někdo donést pár letáčků do Dejvic? Prodejna Koh-i-noor, Národní obrany 29, moc děkuji. Vyvěsím u nás v prodejně, pak večer v Sedlci u přívozu a dole v Zámcích.

Děkuji, já tam budu až ve 14:15 asi, ale klidně to tam nech pro Zeggu (Janu Veselou) a že moc prosím ať jeden vylepí do výlohy.
  • 0
Závist a zloba pramení z chudoby finanční či duševní, katastrofa nastane, když se obě spojí.

#390 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 462 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 11:46

homor napsal/a:
http://maps.google.c...43b188d58a5cb55

• 0

#391 mirotiro

mirotiro

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 094 příspěvků(y)

Kontaktován Jiří Rajlich v muzeu ve Kbelích... prolezou expozice, ale pochybují, že tam někde někdo mohl zůstat...
  • 0

#392 brundi

brundi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 508 příspěvků(y)

Mohu se zeptat, neni nejaky autobus/tramvaj, ktery projizdi ty dve znacene zony v cca tech casech ( 19:15 - 19:36 ) a pokracuje nekam dal na okraj Prahy?
  • 0

brundi

#393 irlapet

irlapet

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 33 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 11:47

Zegga napsal/a:

irlapet napsal/a:

Zegga napsal/a:

Děkuji, já tam budu až ve 14:15 asi, ale klidně to tam nech pro Zeggu (Janu Veselou) a že moc prosím ať jeden vylepí do výlohy.

Tak buď tě tam chytnu nebo to tam nechám - přesně nevím v kolik se budu moci na chvilku vypařit z práce
  • 0

#394 Zegga

Zegga

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 411 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 11:49

Koukám na mapu, prohlédlo se již uložení urban lgends pod Bulovkou? a zároveň i ta druhá strana mostu, neb tam bude podobné místo.
  • 0
Závist a zloba pramení z chudoby finanční či duševní, katastrofa nastane, když se obě spojí.

#395 Jelca

Jelca

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 442 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 11:49

Dle dlasiho infa od T/mobilu se zacina jevit Letna. Tudiz i podzemi pod Stalinem. Jdem se tam juknout.
  • 0

#396 Sablunka

Sablunka

Member

• Members
  • PipPip
  • 29 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 11:50

Někdy tady byly fotky z Vystřeleného oka, to jest hospoda. Poprosila jsem kamaráda, aby tam leták taky dal a poptal se.
  • 0

#397 xificurk

xificurk

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 116 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 11:51

Jelca napsal/a:
Nam taky. Jeste jsme ho zahledli na BTS v Karline, chlapci od telefonu se snazi vymyslet co by to mohlo znamenat a dostat se k tem datum co stahoval, ale...

Může to být, že zalezl na Vltavský do metra... ale je trochu divný, že by se nechytl na nějaké bližší BTS.
Poslední poloha z Latitude je poblíž zastávky Rokoska, kam přesně ukazuje poslední údaj z TM (19:36)? Bílá skála je odtud coby kamenem dohodil.

Jestli byl v 19:12 prihlasen na letohradske a v 19:36 uz pobliz Bile skaly, tak se pravděpodobně popovezl MHD. Velmi blízko poslední poloḧy z Latitude je zastávka Rokoska. V tomhle čase na Rokosce stavěli jen 3 busy - 186 v 19:20 a 19:35, 102 v 19:26. Rokoska je na znamení. Kdyby se podařilo přes DPP dohledat řidiče, tak by vám snad i mohli říct jestli ho viděli, příp. jestli fakt na Rokosce vystoupil, nebo pokračoval dál a jen se mu v tom místě shodou okolností vybil mobil.
  • 0

#398 Jelca

Jelca

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 442 příspěvků(y)

Zegga napsal/a:
Koukám na mapu, prohlédlo se již uložení urban lgends pod Bulovkou? a zároveň i ta druhá strana mostu, neb tam bude podobné místo.

Ano, to bylo prvni kde jsme hledali.
  • 0

#399 Viburnus

Viburnus

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 199 příspěvků(y)

mirotiro napsal/a:
Kontaktován Jiří Rajlich v muzeu ve Kbelích... prolezou expozice, ale pochybují, že tam někde někdo mohl zůstat...

Ježiš, ne proto že by tam zůstal, ale třeba si vzpomene někdo z kustodů, vrátný, že ho viděl...
  • 0

#400 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 11:54

Jo, spojeni uz me taky napadlo. Zvlastni autobus jsem neuvazoval, ale normalni metoda je snad jedime metro + autobus 186. Teoreticky se to da stihnout, i kdyz je to nasponovany. Viz screenshot spojeni. Mohl by to bejt jedine ten prostredni, jinak si to nedovedu predstavit. Hledat v metru je nesmysl (leda by mel nekdo pristup k zaznamu z kamer). Zato ridic ty 186 je jen jeden a nekdo jako Hradnik nebo DP.man ho najde obratem. Da se ho zeptat. Kuchynka i pripadne Rokoska jsou malo frekventovany stanice, v sobotu vecer tammoc ldi vystupovat nemohlo, treba by neco vedel.
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama